Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΜΕΝΤΙΟΥΜ

Μέντιουμ

+
-
ΣΥΜΠΑΡΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2760-2045
Τιμή Έκδοσης
€4.40
Τιμή Πολιτείας
€3.08
(-30%)
Κερδίζετε €1.32


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Η αφήγηση και η πλοκή του βιβλίου διαθέτουν μια παραπλανητική απλότητα. Η αφηγήτρια είναι μια ανώνυμη εικοσιεννιάχρονη που έρχεται από την επαρχία για να επισκεφθεί την έγκυο μικρότερη αδελφή της και τον γαμπρό της σε ένα αθηναϊκό προάστιο, όπου θα γνωρίσει τον γιο του σπιτονοικοκύρη, θα τον ερωτευτεί, παρόλο που έρωτάς της δεν θα ευοδωθεί. Η πλοκή καλύπτει λίγες μέρες ενός θερμού καλοκαιριού και η αφήγηση διαβάζεται στο μεγαλύτερο μέρος της σαν μια «φέτα ζωής». Από τα μισά και μετά του βιβλίου, ωστόσο, η αφηγήτρια περιγράφει τις σκέψεις, τις αισθήσεις και τις ενέργειές της σε Ενεστώτα και διηγείται τα όνειρά της σαν να ήταν πραγματικές εμπειρίες. Οι διάλογοι επίσης (οι οποίοι συχνά παίρνουν τη μορφή μονολόγου) υπονοούν κρυφές πτυχές της προσωπικότητας των ηρώων οι οποίες επηρεάζουν τη συμπεριφορά τους προς τους άλλους.
Η αφηγήτρια συνειδητοποιεί τη θέση της στον κόσμο και συγκεκριμένα διαπιστώνει ότι η διαίσθησή της και το ένστικτό της την καθιστούν ένα είδος μέντιουμ - το οποίο άλλωστε είναι και ο τίτλος του βιβλίου. (Peter Mackridge, World Literature Today, από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139789605011963
ΕκδότηςΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ΣειράΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΦεβρουάριος 2012
Αριθμός σελίδων200
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΜΠΟΥΡΑ ΕΛΕΝΗ
Κωδικός Πολιτείας2760-2045
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[24/07/2019] fotinipoliteia.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:2
Το επέλεξα μετά από πρόταση και προϊδεάστικα αρκετά από την περιγραφή. Δυστυχώς, το θεωρώ αποτυχημένη προσπάθεια του συγγραφέα στην απόδοση, στην πλοκή και τελικά στο τέλος. Αναγνωρίζω ότι η γραφή του έχει ενδιαφέρον, αλλά όχι ότι είναι αξιοσημείωτη. Σε πολλά σημεία εξαντλεί τον αναγνώστη με περιττές λεπτομερείς περιγραφές, οι οποίες ωστόσο δεν προσθέτουν τίποτα ιδιαίτερο στην αφήγηση ή στην ιστορία. Υπάρχουν σημεία τα οποία είναι ανολοκλήρωτα και δεν καταλαβαίνεις γιατί συγκεκριμένοι χαρακτήρες εμφανίστηκαν στην αφήγηση. Ό,τι και να προσθέσω, δε θα είναι θετικό. Αμφιβάλλω αν επιλέξω οποιοδήποτε βιβλίο του ίδιου.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ
ΣΑΒΟΡΙΑΝΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
€9.70 €3.88
(-60%)
Κερδίζετε €5.82
ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ;
SCHULZ M. CHARLES
€12.00 €5.40
(-55%)
Κερδίζετε €6.60

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS