Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ

LACKBERG CAMILLA
Κωδ. Πολιτείας: 2760-2047




Παρουσίαση

Η γραφική Φιελμπάκα έχει δοκιμαστεί στο παρελθόν από τραγωδίες, αλλά τίποτα δεν την έχει συγκλονίσει τόσο όσο το πτώμα ενός μικρού κοριτσιού στα δίχτυα ενός ψαρά. Τα αποτελέσματα της νεκροψίας σοκάρουν - δεν πρόκειται για ατύχημα. Ο επιθεωρητής Πάτρικ Χέντστρεμ, που μόλις έχει γίνει πατέρας, αναλαμβάνει το θλιβερό καθήκον να ανακαλύψει ποιος κρύβεται πίσω από τη μεθοδευμένη δολοφονία ενός παιδιού, το οποίο και εκείνος και η σύντροφός του η Ερίκα γνώριζαν πολύ καλά. Ξέρει πως η απάντηση βρίσκεται στο γιατί. Δεν ξέρει όμως ότι αυτή η υπόθεση θα τον οδηγήσει σε μια κατάδυση στον σκοτεινό πυρήνα της Φιελμπάκα και στο παρελθόν της πόλης, μια αναδρομή που θα διαλύσει μια για πάντα την ειδυλλιακή της όψη. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Μια σπαρακτική εικόνα της αδάμαστης γυναικείας ψυχής, ελκυστική και ταυτόχρονα απρόσμενη". (Independent)
"Θα περάσετε συναρπαστικές στιγμές προσπαθώντας να προβλέψετε πώς θα εξελιχθεί η κυριολεκτικά απογειωμένη πλοκή". (Cosmopolitan)
"Αυτό το βιβλίο είναι μια αναπάντεχη απόλαυση... Αγωνιώδες και ανησυχητικό -δεν θες να το αφήσεις από τα χέρια σου". (News of the World)

Το πρώτο πράγμα που ρώτησα τη συγγραφέα Καμίλα Λέκμπεργκ ήταν πώς εμπνέεται να γράφει για εγκλήματα ζώντας σε μια κοινωνία που θεωρείται φιλήσυχη. "Έτσι νομίζει ο κόσμος. Όπως και ότι όλοι εδώ είμαστε ψηλοί και ξανθοί. Πρέπει να σου πω ότι είμαι σχετικά κοντή και μελαχρινή!" αστειεύεται. "Οταν ταξιδεύω, εντυπωσιάζομαι με την εικόνα που έχει ο κόσμος για τη Σουηδία, ότι όλα είναι ασφαλή και καθαρά και ότι δεν έχουμε καθόλου εγκληματικότητα. Αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι".
Μέχρι τα 29 της εργαζόταν ως οικονομολόγος. Το να γίνει συγγραφέας ήταν ένα χαμένο παιδικό όνειρο. Όλα ξεκίνησαν όταν οι γονείς της της έκαναν δώρο ένα σεμινάριο δημιουργικής γραφής. Αυτό την κινητοποίησε και έγραψε την "Παγωμένη πριγκίπισσα", που έγινε διεθνές μπεστ σέλερ. Στα 37 της χρόνια έχει γράψει 12 βιβλία, που έχουν μεταφραστεί σε 33 γλώσσες και έχουν πουλήσει περίπου 8 εκατ. αντίτυπα. Παρά τις υποχρεώσεις στο σπίτι (έχει τρία παιδιά), βρίσκει χρόνο για να διαβάσει και να γράψει αλλά και να ταξιδέψει στον κόσμο προωθώντας τα βιβλία της. "Δημιουργείται η εντύπωση ότι η ζωή ενός αναγνωρισμένου συγγραφέα είναι λαμπερή και εύκολη. Δεν είναι, χρειάζεται να δουλεύω πολύ, να ξυπνάω νωρίς, να κοιμάμαι λίγο. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν το απολαμβάνω".
[...] Το γράψιμό της κρατάει την αγωνία αμείωτη ώς την τελευταία σελίδα - "Σουηδή Άγκαθα Κρίστι" την αποκαλούν. "Αυτό με κολακεύει πάρα πολύ. Άρχισα να διαβάζω τα βιβλία της όταν ήμουν 8 χρόνων. Είναι η βασίλισσα του αστυνομικού και μου αρέσει πάρα πολύ να με αντιμετωπίζουν ως μια μοντέρνα εκδοχή της. Έτσι θα ήθελα να με θυμάται ο κόσμος, όχι τόσο ως μια καλή συγγραφέα, αλλά ως κάποια που έλεγε ωραίες ιστορίες και διασκέδαζε τον κόσμο". (ΑΘΩΣ ΔΗΜΟΥΛΑΣ, Καθημερινή, 4/3/2012)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςSTENHUGGAREN, FORUM
ISBN139789605015251
ΕκδότηςΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΦεβρουάριος 2012
Αριθμός σελίδων632
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΚΟΝΔΥΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
ΕπιμέλειαΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΩ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΛΑΚΜΠΕΡΓΚ ΚΑΜΙΛΑ
Κωδικός Πολιτείας2760-2047
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

vpasias, geogatz

Κριτικές για το προϊόν

[26/06/2013] mary_1.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:0
Από τα πιο ενδιαφέροντα αστυνομικά μυθιστορήματα που διάβασα τον τελευταίο καιρό. Είναι το τρίτο της σειράς και, αν και θεωρούσα ότι δεν θα είναι τόσο καλό όσο το πρώτο, εν τέλει οι επιφυλάξεις μου δεν επιβεβαιώθηκαν! Η αγωνία στο κατακόρυφο, ανυπομονώντας για το ποιο θα είναι το φινάλε!
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΟΠΕΡΑΣ (ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ)
LEROUX GASTON
€15.00 €7.50
(-50%)
Κερδίζετε €7.50
Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ
KADARE ISMAIL
€8.48 €3.39
(-60%)
Κερδίζετε €5.09

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS