Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΄Η Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΗΣ ΛΩΡΑΣ

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ 'Η Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΗΣ ΛΩΡΑΣ

MIRAMBAUD HONORE-GABRIEL-RIQUETTI. DE
Κωδ. Πολιτείας: 2760-2937




Παρουσίαση

"Φορώντας μόνο μια ταφταδένια ρόμπα, παρέσυρε στο δωμάτιό του τη Λυσέτ, που ήταν εξίσου ελαφρά ντυμένη. Φρόντισαν να κλείσουν καλά την πόρτα και να τακτοποιήσουν την κουρτίνα. Όμως εγώ είχα υπερνικήσει όλα τα εμπόδια και το τέχνασμά μου πέτυχε, τουλάχιστον εν μέρει. Δεν είχαν περάσει δύο λεπτά που ήταν κλεισμένοι στο δωμάτιο κι εγώ, ανυπόμονη, πήγα στην πόρτα και ανασήκωσα απαλά την κουρτίνα. Είδα τη Λυσέτ. Τα στήθη της ήταν ολόγυμνα. Ο πατέρας μου την κρατούσε στα χέρια του και τη σκέπαζε με τα φιλιά του. Καθώς όμως φλεγόταν πια από επιθυμία, πολύ σύντομα φούστες, κορσές, πουκαμίσα, βρέθηκαν όλα στο πάτωμα. Πόσο της πήγαινε να είναι γυμνή! Και πόσο μου άρεσε να τη βλέπω έτσι!"

Γραμμένο τις παραμονές της Γαλλικής Επανάστασης και εμπνευσμένο από τις αρχές του Διαφωτισμού, το βιβλίο επικεντρώνεται στη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση μιας πολύ νεαρής κοπέλας από τον πατριό της. Ωστόσο, η μύηση στις απολαύσεις της σάρκας συνοδεύεται εδώ από μια πραγματική εκπαίδευση σε όλα τα γνωστικά πεδία, από την επιστήμη ως τη θρησκεία, όπου θίγονται για πρώτη φορά πολύ σημαντικά ζητήματα: το δικαίωμα των γυναικών στην ερωτική απόλαυση, η σημασία της προσωπικής υγιεινής, ο σεβασμός του σώματος, η ομοφυλοφιλία, η θρησκευτική καταπίεση. Μυθιστόρημα ιδεών και ταυτόχρονα παιγνιώδης πραγματεία στον έρωτα, το βιβλίο είναι χαρακτηριστικό μιας εποχής όπου οι επαναστατικές ιδέες γεννιούνται στο μπουντουάρ, εμπεδώνονται στα καφενεία και εκπνέουν στη λαιμητόμο. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςLE RIDEAU LEVE OU L'EDUCATION DE LAURE
ISBN139789605016708
ΕκδότηςΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούνιος 2015
Αριθμός σελίδων176
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΠΑΠΠΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΤΣΕΛΙΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΕπιμέλειαΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΙΡΑΜΠΟ ΟΝΟΡΕ-ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ-ΡΙΚΕΤΙ. ΝΤΕ
Κωδικός Πολιτείας2760-2937
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

mtoli

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ
ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ
€18.55 €9.28
(-50%)
Κερδίζετε €9.27
ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΤΑΝΕΣ
ΓΟΛΟΣΟΒΚΕΡ ΙΑΚΩΒΟΣ
€15.90 €7.95
(-50%)
Κερδίζετε €7.95

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS