Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΚΥΝΗΓΟΙ ΚΕΦΑΛΩΝ (ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / ΣΕΙΡΑ)

ΚΥΝΗΓΟΙ ΚΕΦΑΛΩΝ

+
-
NESBO JO
Κωδ. Πολιτείας: 2760-2113
Τιμή Έκδοσης
€15.50
Τιμή Πολιτείας
€10.85
(-30%)
Κερδίζετε €4.65


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Παρά το ότι υπολείπεται σε ύψος, ο Ρόγκερ Μπρόουν μοιάζει να τα έχει όλα: είναι ο πιο επιτυχημένος κυνηγός επιχειρηματικών ταλέντων της Νορβηγίας, έχει παντρευτεί την πανέμορφη ιδιοκτήτρια μιας γκαλερί και ζει μέσα στη χλιδή σε ένα ονειρεμένο σπίτι. Η ασύστολή σπατάλη, ωστόσο, έχει σαν αποτέλεσμα να βρεθεί χρεωμένος ως τον λαιμό και να αναγκαστεί να ασκήσει ένα παράλληλο επάγγελμα: ληστής πανάκριβων έργων τέχνης. Όταν του δίνεται η ευκαιρία να οργανώσει την τελευταία μεγάλη δουλειά, που θα τον απαλλάξει από όλα του τα χρέη, ένα απρόβλεπτο γύρισμα της τύχης θα τον μετατρέψει από κυνηγό σε θήραμα και τα χρέη θα γίνουν το μικρότερο πρόβλημά του....Ένας συνδυασμός δράσης και σασπένς που κόβει την ανάσα. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

«Ο Nesbo έχει το μοναδικό ταλέντο να ανατρέπει όλα τα δεδομένα που διαθέτει ο αναγνώστης, παίζοντας με τις προσδοκίες του και κάνοντας μόνο τις απολύτως απαραίτητες αποκαλύψεις» (Independent)
«Ο Ταραντίνο συναντά τους αδελφούς Κοέν στο απολαυστικό θρίλερ του Jo Nesbo» (Politiken)
«Με μαεστρία αλά Ναμπόκοφ, ο Nesbo κατευθύνει επιδέξια τον αναγνώστη ώστε να συμπονέσει και να ταυτιστεί με έναν ελάχιστα συμπαθητικό ήρωα. Ένα εμπνευσμένο βιβλίο που πρέπει να διαβάσετε» (Newsweek)
«Ο Nesbo καταφέρνει στα μικρά κενά της δράσης να κάνει τα κοινωνικά του σχόλια: "Όχι, οι άσοι και οι ρηγάδες πρέπει να παραμείνουν στα χέρια που βρίσκονται τώρα: η αβεβαιότητα βλάπτει την εμπιστοσύνη του επενδυτή, ενώ οι σταθερές οικονομικές συνθήκες εξασφαλίζουν την παραγωγικότητα, που με τη σειρά της εξυπηρετεί την κοινότητα", κριτικάροντας με σφοδρότητα μια νορβηγική κοινωνία εθισμένη στο θεαθήναι». (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΙΤΗΣ, Athens Voice, 28/6/2012)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςHODEJEGERNE
ISBN139789605016746
ΕκδότηςΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ΣειράΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάιος 2018
Αριθμός σελίδων544
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΑΡΒΑΝΙΤΗ ΓΩΓΩ
ΕπιμέλειαΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΝΕΣΜΠΟ ΤΖΟ
Κωδικός Πολιτείας2760-2113
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

lab.alex

Κριτικές για το προϊόν

[20/11/2017] ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 73.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Ένα ενδιαφέρον βιβλίο,με ανατροπές και με έναν ήρωα τόσο αμοραλιστή, κυνικό και εγωπαθή όσο ιδεαλιστής και ευαίσθητος είναι κατά βάθος ο Χάρι Χόλε που δημιουργήθηκε από τον ίδιο συγγραφέα. Παρά τον αντιπαθητικό χαρακτήρα του ήρωα, καταλήγει κανείς να τον συμπαθήσει λίγο, καθώς προσπαθεί να επιβιώσει σ'έναν κόσμο όπου υπάρχουν άνθρωποι ακόμα χειρότεροι από τον ίδιο.
[11/03/2013] evitaegaleo.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Μπορώ να πω πως δε με ενθουσίασε όπως τα προηγούμενα του Nesbo.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS