Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ (ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / ΣΕΙΡΑ)

Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ

RANKIN IAN
Κωδ. Πολιτείας: 2760-2089




Παρουσίαση

Ο Μάλκολμ Φοξ και η ομάδα του από τις Καταγγελίες, τις εσωτερικές υποθέσεις της σκοτσέζικης αστυνομίας, επιστρέφουν. Η νέα τους αποστολή είναι να μεταβούν στο Φάιφ για να ερευνήσουν αν οι εκεί συνάδελφοί τους κάλυπταν τον διεφθαρμένο αστυνομικό Πολ Κάρτερ, ο οποίος έχει κριθεί ένοχος για ανάρμοστη συμπεριφορά. Βασικός κατήγορος και διώκτης του Κάρτερ είναι ο θείος του, πρώην αστυνομικός. Η φαινομενικά απλή υπόθεση θα περιπλεχθεί από τις υπόνοιες συνωμοσίας και συγκάλυψης που τη συνοδεύουν καθώς και από έναν βίαιο φόνο. Η έρευνα θα οδηγήσει τον Φοξ πίσω στον χρόνο, στο 1985, όταν η Μ. Βρετανία συγκλονιζόταν από βίαιες πολιτικές αναταράξεις. Τρομοκράτες, φανατικοί εθνικιστές, υπέρμαχοι της ανεξαρτητοποίησης της Σκοτίας από τη Μ. Βρετανία γίνονται εκείνο τον καιρό όλο και πιο αδίστακτοι: έστελναν δηλητηριασμένες επιστολές σε κυβερνητικά γραφεία, σχεδίαζαν απαγωγές και φόνους και κατάφερναν να προηγούνται των κατασκόπων-διωκτών που η κυβέρνηση είχε εξαπολύσει εναντίον τους. Καθήκον του Φοξ είναι να εξακριβώσει την αλήθεια, ενώ ο αριθμός των νεκρών αυξάνεται και ο χρόνος πιέζει... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Έντονο, καθηλωτικό και εξόχως απολαυστικό, έχει πολλά να πει για τα όρια της μνήμης και τους κινδύνους του ιστορικού ιδεαλισμού. (GUARDIAN)
Ανυπέρβλητη η ικανότητα του Ράνκιν να στήνει πλοκή με ρυθμό και να συνθέτει χαρακτήρες, ενώ στο βάθος της καταιγιστικής δράσης υποβόσκει το κοινωνικό σχόλιο. (BIG ISSUE)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE IMPOSSIBLE DEAD
ISBN139789605016777
ΕκδότηςΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ΣειράΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ
Χρονολογία ΈκδοσηςΑπρίλιος 2012
Αριθμός σελίδων480
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΤΖΑΝΑΚΑΡΗ ΒΑΣΙΑ
ΕπιμέλειαΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΩ, ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΡΑΝΚΙΝ ΙΑΝ
Κωδικός Πολιτείας2760-2089
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[04/03/2016] Σίκαλη.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:2
Καμία σχέση με τη σειρά με πρωταγωνιστή τον Ρέμπους. Κάτι έχασε ο Ράνκιν όταν συνταξιοδότησε τον ήρωά του. Παρόλα αυτά είναι απείρως ανώτερο από πολλά σουηδικά της σειράς, κατα την γνώμη μου.
[01/03/2016] Petrosar.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:2
Αστυνομικό μυθιστόρημα με αρκετά κινηματογραφική εξιστόρηση μιας υπόθεσης με διεφθαρμένους μπάτσους και πολιτικές προεκτάσεις προς το παρελθόν. Καθώς μένει στα ρηχά όσο αφορά τη σκιαγράφηση των χαρακτήρων και τη θέση (που δεν παίρνει) στα όσα αφηγείται, μάλλον θα το ξεχάσω γρήγορα. Δεν έχω διαβάσει κάποιο άλλο από τα μυθιστορήματα που το συχετίζει αυτόματα το site (τα μπορεί να σας ενδιαφέρουν), αλλά είναι πολύ υποδεέστερο και τελείως διαφορετικό με τη "Σκιά της σκιάς".
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΣΥΓΚΕΧΥΜΕΝΑ ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΗΣΜΟΝΗΜΕΝΑ
MANN THOMAS (NOBEL 1929)
€19.00 €9.50
(-50%)
Κερδίζετε €9.50
ΟΛΕΣΙΑ
KUPRIN ALEKSANDR
€12.72 €5.72
(-55%)
Κερδίζετε €7.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS