Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΝΕΦΟΣ ΘΑΝΑΤΟΥ // ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΣΕΡΛΟΚ ΧΟΛΜΣ (ΠΡΩ

ΝΕΦΟΣ ΘΑΝΑΤΟΥ

ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΣΕΡΛΟΚ ΧΟΛΜΣ (ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ)

+
-
LANE ANDREW
Κωδ. Πολιτείας: 2760-2071
Τιμή Έκδοσης
€15.49
Τιμή Πολιτείας
€10.84
(-30%)
Κερδίζετε €4.65


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Όταν ο δεκατετράχρονος Σέρλοκ Χολμς ανακαλύπτει ένα πτώμα καλυμμένο με διογκωμένες φλύκταινες, η ζωή του αλλάζει για πάντα. Το ατρόμητο πνεύμα του Σέρλοκ και η δίψα του για περιπέτεια τον οδηγούν σε ένα ταξίδι γεμάτο αγωνία - από την ήσυχη εξοχή στον υπόκοσμο των λονδρέζικων λιμανιών. Μέσα από τη φωτιά, την απαγωγή και τα κυκλώματα κατασκοπείας θα βρεθεί στην καρδιά μιας φρικτής πλεκτάνης που θέτει σε κίνδυνο το μέλλον ολόκληρης της Βρετανίας.
Μία συναρπαστική σειρά που για πρώτη φορά έρχεται να ρίξει φως στα εφηβικά χρόνια του διάσημου ντετέκτιβ. Πώς ήταν ως έφηβος; Πού πήγε σχολείο και ποιοι ήταν οι φίλοι του; Πού και πότε απέκτησε τις διάσημες ικανότητές του; Τι τον φόβιζε και ποια ήταν η πρώτη του αγάπη; (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Ο Άρθουρ Κόναν Ντόιλ έγραψε τέσσερα μυθιστορήματα, καθώς και 56 διηγήματα με πρωταγωνιστή τον Σέρλοκ Χολμς. Ωστόσο ο αριθμός των ιστοριών που έχουν γράψει άλλοι συγγραφείς ξεπερνά κατά πολύ εκείνον του Ντόιλ και ίσως μερικές είναι καλύτερες από τις δικές του. Όταν πρωτοεμφανίστηκε ο Χολμς (το 1888) ήταν περίπου 33 ετών και ο γιατρός Γουάτσον, που τον επισκεπτόταν στο σπίτι του στο Λονδίνο, τον γνώρισε ως ντετέκτιβ που έβγαζε το ψωμί του εξιχνιάζοντας εγκλήματα. Επομένως δεν γνωρίζουμε τίποτα για την προηγούμενη ζωή του. Ούτε πού μεγάλωσε ούτε ποιοι ήταν οι γονείς του.
Ξέρουμε όμως ότι από την πλευρά της μητέρας του καταγόταν από έναν γάλλο ζωγράφο και πως είχε έναν μεγαλύτερο αδελφό ονόματι Μάικροφτ. Αυτή η απουσία γεγονότων ώθησε τον Άντριου Λέιν να γράψει μια σειρά από ιστορίες με ήρωα τον νεαρό Χολμς. [...] Μια χορταστική περιπέτεια για μικρούς και μεγάλους. (Φίλιππος Φιλίππου, Το Βήμα, 8/7/2012)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςYOUNG SHERLOCK HOLMES, DEATH CLOUD
ISBN139789605016821
ΕκδότηςΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ΣειράΠΑΙΔΙΚΟ
Χρονολογία ΈκδοσηςΝοέμβριος 2011
Αριθμός σελίδων394
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΕπιμέλειαΛΕΛΟΥΔΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΛΕΙΝ ΑΝΤΡΙΟΥ
Κωδικός Πολιτείας2760-2071
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Δημήτρης Πίνδερ

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΑΔΥΤΟ
FAULKNER WILLIAM (NOBEL 1949)
€17.49 €8.74
(-50%)
Κερδίζετε €8.75
Η ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ
ARSH L. GRIGORI
€17.00 €8.50
(-50%)
Κερδίζετε €8.50

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS