Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΜΥΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ «ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ» (ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / ΣΕΙΡΑ)

ΜΥΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ «ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ»

+
-
ΠΑΥΛΙΩΤΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2760-2321
Τιμή Έκδοσης
€15.42
Τιμή Πολιτείας
€10.79
(-30%)
Κερδίζετε €4.63


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ο γνωστός σαλονικιός ποινικολόγος-ντετέκτιβ Ανδρέας Αναγνώστου ανα-λαμβάνει να εξιχνιάσει την εξαφάνιση της Ελένης, κόρης παλιού του φίλου. Πολύ σύντομα διαπιστώνει πως έμπλεξε με την πιο δύσκολη, πιο σημαντική, πιο μυστηριώδη και πιο επικίνδυνη υπόθεση της καριέρας του. Δύσκολη, γιατί πολλοί πριν από αυτόν προσπάθησαν ανεπιτυχώς να την εξιχνιάσουν. Σημαντική, γιατί η εξαφανισμένη έχει στην κατοχή της ένα ντοκουμέντο που "αξίζει πολλά", καθώς μπορεί να εξοντώσει σημαντικό πολιτικό πρόσωπο. Μυστηριώδης, γιατί στον δρόμο του εμπλέκονται: η ρώσικη μαφία της Θεσσαλονίκης- μια πανίσχυρη σέκτα με ρίζες στο Βυζάντιο που σχεδόν προκαθορίζει τις τύχες της χώρας- μια νεότερη σέκτα που αντιμάχεται την πρώτη και μία ΜΚΟ, η ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ, που έχει εξελιχθεί σε μυστική οργάνωση κατά τα πρότυπα των Πυθαγορείων και φιλοδοξεί να παίξει και πολιτικό ρόλο. Επικίνδυνη, γιατί οι εμπλεκόμενοι, προκειμένου να αποκτήσουν το πολύτιμο ντοκουμέντο, δολοφονούν εύκολα και άγρια. Έντονα πάθη, ανεξέλεγκτη ματαιοδοξία, άλογες συμπεριφορές, ασύλληπτες δολοπλοκίες, προδομένοι έρωτες, ύβρις, άτη, με φόντο μια τρισάθλια χωματερή σε ακτή του Θερμαϊκού, ρεαλιστική εικόνα αλλά και αποκρουστικό σύμβολο της ρημαγμένης και παρηκμασμένης πατρίδας. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ΕκδότηςΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ΣειράΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάιος 2013
Αριθμός σελίδων352
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΩ, ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Κωδικός Πολιτείας2760-2321
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[02/07/2018] Magda1990.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Οκ, εχω συνηθίσει να διαβάζω ξένους μυθιστοριογράφους, το παραδέχομαι. Πιστεύω πως δεν μπορω να είμαι αντικειμενική στο συγκεκριμένο, ελληνικό, βιβλίο. Αλλά και ταυτόχρονα με φαγουρίζει το χέρι μου (μην πω κατι άλλο!) και θέλω να γράψω τις σκέψεις μου. Λοιπόν, η υπόθεση μου άρεσε πολύ, δώσε μου περιγραφή Θεσσαλονίκης, Ιστορίας και μαθηματικών, δολοπλοκίες και ηθική κατάντια, δολοφονίες και καταδιώξεις και θα είμαι ευτυχισμένη. Ωστόσο, βαρέθηκα τις φορές που επαναλαμβανόταν ο συγραφέας, είτε για μια σκέψη, είτε για μια κατάσταση που βίωνε ο πρωταγωνιστής. Ανετα θα μπορουσε να βγει ενα μυθιστόρημα των 200 σελίδων αν δεν υπήρχε η τακτική του, ας το ξεχυλώσω λίγο ακόμα χωρίς κανέναν απολύτως λόγο, ίσα ίσα για να κουράσω (γιατιιι???) Ας σκεφτόμαστε και τον αναγνώστη παιδιά, δεν είναι όλα τα μεγάλα βιβλία και καλά! Επίσης, μου άρεσε που τα έριχνε όλα, όλα όμως, στην ελληνική κρίση, βάζοντας μέσα ηθική, πολιτισμική, οικονομική κρίση κλπ. Γενικά σαν βιβλίο το βρήκα ενδιαφέρον αλλά, αν δεν ξεδιπλωνοταν η υπόθεση πάνω στα θέματα αυτά που αγαπώ, δεν ξέρω αν θα το τελείωνα. Ειλικρινά, οι επαναλήψεις χαμήλωσαν την βαθμολογία με τα αστεράκια, η οποία θα ήταν σίγουρα μεγαλύτερη!!
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ (ΕΚΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)
ΑΝΩΝΥΜΟΣ
€18.02 €9.01
(-50%)
Κερδίζετε €9.01
ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ (ΕΒΔΟΜΟΣ ΤΟΜΟΣ)
ΑΝΩΝΥΜΟΣ
€18.02 €9.01
(-50%)
Κερδίζετε €9.01

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS