Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Ο ΧΙΟΝΑΝΘΡΩΠΟΣ (ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / ΣΕΙΡΑ)

Ο ΧΙΟΝΑΝΘΡΩΠΟΣ

NESBO JO
Κωδ. Πολιτείας: 2760-2157




Παρουσίαση

Σύντομα θα πέσει το πρώτο χιόνι.
Ένα αγοράκι ξυπνά και αναζητά τη μητέρα του. Όμως στο σπίτι δεν είναι κανείς και στον κήπο τους ανακαλύπτει έναν χιονάνθρωπο με το αγαπημένο φουλάρι της μητέρας του τυλιγμένο στο λαιμό του.
Τότε θα ξανακάνει την εμφάνισή του.
Καθώς ο Χάρι Χόλε και η ομάδα του ξεκινούν την έρευνά τους, ανακαλύπτουν έναν ανησυχητικό αριθμό γυναικών που έχουν χαθεί στη διάρκεια των τελευταίων χρόνων.
Μόλις το χιόνι λιώσει...
Όταν διαπιστώνουν την εξαφάνιση και άλλης μιας γυναίκας, οι χειρότερες υποψίες του Χάρι Χόλε επιβεβαιώνονται: για πρώτη φορά στην καριέρα του θα πρέπει να αντιμετωπίσει έναν σίριαλ κίλερ που παίζει στην έδρα του.
...Άλλο ένα θύμα θα αποκαλυφθεί. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

«Η αστυνομική λογοτεχνία στα καλύτερά της, με ολοκληρωμένους χαρακτήρες, σκοτεινή ατμόσφαιρα και ένταση που ξεκινά από την πρώτη σελίδα και δεν χαλαρώνει παρά μόνο στην τελευταία». (Times)
«Ο χιονάνθρωπος του Jo Nesbo είναι ένα ανελέητο βιβλίο. Η τρομακτική μεταμόρφωση μιας αθώας παιδικής εικόνας σε φονικό σύμβολο στοίχειωσε τον ύπνο μου. Όλοι στο συγκρότημά μου έχουν εθιστεί στα βιβλία του Nesbo, αλλά εγώ φοβάμαι έστω και να ανοίξω το επόμενο βιβλίο του... (Patti Smith)
Η συγκλονιστική περιπέτεια του επιθεωρητή Χάρι Χόλε μεταφέρεται στον κινηματογράφο με τον Michael Fassbender στον πρωταγωνιστικό ρόλο.
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE SNOWMANNEN
ISBN139789605018948
ΕκδότηςΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ΣειράΧΑΡΙ ΧΟΛΕ
Χρονολογία ΈκδοσηςΣεπτέμβριος 2012
Αριθμός σελίδων608
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΑΡΒΑΝΙΤΗ ΓΩΓΩ
ΕπιμέλειαΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΝΕΣΜΠΟ ΤΖΟ
Κωδικός Πολιτείας2760-2157
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Μενέλαος, geogatz, thierry_14, katrin2edw, rikafla, xristina.kitten, TasosK2, sabrina, Ioanna 13, spbozas, martio83, lab.alex

Κριτικές για το προϊόν

[03/11/2020] noulaskon.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Κλασική εγγύηση jo nesbo.Για το είδος του πολύ καλό.Μια παρατήρηση μόνο για το βιβλίο,όχι για το περιεχόμενο.Στο δεύτερο μέρος του βιβλίου,ανάμεσα στις σελίδες 134 με 155 είναι πολλές σελίδες ανακατεμένες,σε λάθος σειρά.
[28/03/2020] ΓιώργοςΜ.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Το δεύτερο βιβλίο του Νέσμπο (μετά τον Κοκκινολαίμη) που διαβάζω. Το διάβασα στα αγγλικά, όπως και το πρώτο. Ωραίο σκανδιναβικό αστυνομικό και όπως και στο Ο Κοκκινολαίμης, ο Νέσμπο δεν παραλείπει να αναδεικνύει πολλά στοιχεία της σύγχρονης νορβηγικής κοινωνίας μέσα από τη δράση που διαδραματίζεται. Η δράση αυτή είναι γρήγορη, όχι καταιγιστική, αλλά 'κινηματογραφική' (θα δω και την ταινία μετά), σε κάποια σημεία κάνει κάποια απαραίτητα διαλείμματα, όμως, κάποιες φορές είναι μεγαλύτερα απ' ό,τι θα έπρεπε, αλλά αυτό είναι κάτι που είναι κοινό χαρακτηριστικό αυτού του είδους των βιβλίων. Εν κατακλείδι, ενδιαφέρον βιβλίο, καλή ανατροπή (αν και με περισσότερη προσοχή, κάποιος θα μπορούσε να μυριστεί ποιος είναι ο δολοφόνος...), κινηματογραφική γραφή στην πεπατημένη του είδους.
[13/12/2017] aphroditi24.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:0
Τοσο προβλεψιμο, τοσο ευκολο σε υποθεση, πλοκη, τελος, που και ενα 5χρονο θα μπορουσε να το γραψει!!
[06/08/2016] sabrina.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Είναι το πρώτο βιβλίο του συγγραφέα που διάβασα και οι εντυπώσεις που μου έμειναν είναι θετικοτατες. Συνεχής ροή, δεν κάνει πουθενά κοιλιά και ειναι γεμάτο ανατροπές. Σίγουρα θα διαβάσω κι άλλα βιβλία του Jo Nesbo.
[04/08/2016] xristina.kitten.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Συνεχής πλοκή, με διαρκείς ανατροπές, κρατάει το ενδιαφέρον αμείωτο. Αδύνατον να το αφήσεις από τα χέρια σου πριν τελειώσει!! Το καλύτερο του συγγραφέα που έχω διαβάσει μέχρι τώρα.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΕΝΤΓΚΑΡ ΑΛΑΝ ΠΟΕ
ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ
€9.90 €4.95
(-50%)
Κερδίζετε €4.95
Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΤΟΜΑΣ ΜΠΕΡΝΧΑΡΝΤ
BERNHARD THOMAS
€18.59 €7.44
(-60%)
Κερδίζετε €11.15

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS