Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

35 ΝΕΚΡΟΙ (ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ / ΣΕΙΡΑ)

35 ΝΕΚΡΟΙ

ALVAREZ SERGIO
Κωδ. Πολιτείας: 2760-2399




Παρουσίαση

ΜΠΟΓΚΟΤΑ, 1965. Μια δραματική νύχτα του Ιουνίου, στη διάρκεια μιας στρατιωτικής επιχείρησης για τη σύλληψη και εκτέλεση του πλέον διαβόητου δολοφόνου της Κολομβίας, ένας στρατιώτης σκοτώνεται. Η αγαπημένη του, απελπισμένη, πέφτει στην αγκαλιά ενός μεγαλύτερου άντρα που την πολιορκούσε ερωτικά. Καρπός της συνεύρεσής τους ο ανώνυμος αφηγητής που ιστορεί τα τριάντα πέντε σκληρά χρόνια της ζωής του. Πάντα στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή, κάνοντας ό, τι δεν έπρεπε να κάνει, ο ήρωας στη διάρκεια αυτών των χρόνων διασταυρώνεται με δεκάδες ανθρώπους: επαναστάτες δίχως επανάσταση, φαλλοκράτες αντάρτες, οργισμένους συμμορίτες, παραστρατιωτικούς κουρασμένους απ' το αίμα, βαποράκια απατημένα απ' τις γυναίκες τους, εξόριστους σε χώρες της Ευρώπης, αγνοούμενους και ευτυχισμένους ανθρώπους που πάντα γλεντάνε.
Ένα ξέφρενο ταξίδι στην Κολομβία των τελευταίων δεκαετιών του 20ού αιώνα. Σε κάθε του παράγραφο συναντιούνται και συγκρούονται η τραγωδία και η ζωή, αποδεικνύοντας πως στη Λατινική Αμερική εξακολουθούν να θριαμβεύουν το κέφι, η βία, η εξορία και η λησμονιά. Ένα μυθιστόρημα με γλώσσα εκπληκτική, που θα αποτελέσει έργο αναφοράς της σύγχρονης λατινοαμερικάνικης λογοτεχνίας. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Πρόζα που κόβει την ανάσα, ανησυχητική, μαγευτικά ποιητική, που πάλλεται μπρος στα μάτια του έκπληκτου αναγνώστη". (Nurnberger Nachrichten)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλος35 MUERTOS
ISBN139789605019341
ΕκδότηςΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ΣειράΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΣεπτέμβριος 2013
Αριθμός σελίδων600
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΚΝΗΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΕπιμέλειαΓΟΥΝΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΑΛΒΑΡΕΣ ΣΕΡΧΙΟ
Κωδικός Πολιτείας2760-2399
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

vagtsi, KAROUSEL, iliagrou

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

vagtsi

Κριτικές για το προϊόν

[30/07/2018] Petrosar.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Ωραίο μυθιστόρημα που αφηγείται τις περιπέτειες ενός κεντρικού ήρωα και των ανθρώπων που γίνονται μέρος της ζωής του καθώς αυτή εξελίσσεται μέσα στα ταραγμένα ιστορικά γεγονότα της Κολομβίας τα τελευταία 30 χρόνια του περασμένου αιώνα. Το στυλ της γραφής είναι ωμό και ρεαλιστικό. Χωρίς πολλά καλούδια ο συγγραφέας μας μιλάει για τους χιλιάδες νεκρούς εκείνης της εποχής, την πολιτική αναταραχή των δικτατόρων και των στρατοκρατών, των εμπόρων της κοκαϊνης που κυβερνούσαν και επηρέαζαν τις ζωές ενός έθνους. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο ο ήρωάς του ακολουθεί τη μοίρα του κάνοντας τα δικά λάθη, πέφταντας θύμα άλλοτε των καταστάσεων και άλλοτε του αδύναμου χαρακτήρα του. Όλο αυτό θα μπορούσε να έχει μικρότερη έκταση και να είναι εξίσου ουσιαστικό και ομορφότερο αφού από ένα σημείο και μετά όλα είναι αναμενόμενα.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
ΣΚΟΥΡΑ ΣΟΦΙΑ
€60.00 €30.00
(-50%)
Κερδίζετε €30.00
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ
DEVLIN KEITH
€14.00 €7.00
(-50%)
Κερδίζετε €7.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS