Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΦΛΑΜΠΕ // Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΙΩΝ

ΦΛΑΜΠΕ

Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΙΩΝ

+
-
ΤΖΙΤΖΗ ΜΑΡΙΑ
Κωδ. Πολιτείας: 2990-1406
Τιμή Έκδοσης
€13.30
Τιμή Πολιτείας
€9.31
(-30%)
Κερδίζετε €3.99


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Το 1985, ο διάσημος και βραβευμένος Γαλλοϊταλός μάγειράς Λουί Καραντί, παρασυρμένος από τον πυρετό του τζόγου, παίζει και χάνει το ένα από τα τρία αστέρια Μισελέν που έχει κερδίσει το εστιατόριό του στην πόλη Σιέρ της Ελβετίας. Στο τραπέζι εκείνο της πόκας συμμετείχαν ένας Άγγλος δημοσιογράφος, ένας Γερμανός μάγειρας, ένας Ισπανός οινοχόος κι ένας Έλληνας μετρ ντ' οτέλ, όλοι υπάλληλοι και συνεργάτες του εστιατορίου του σεφ.
Είκοσι οκτώ χρόνια αργότερα, όλοι οι υπόλοιποι συμπαίκτες της μοιραίας εκείνης παρτίδας βρίσκουν τον θάνατο σε μυστηριώδη ατυχήματα ενώ παίρνουν μέρος ως δοκιμαστές-κριτές σε έναν εθνικό διαγωνισμό κρασιού στην Κύπρο.
Ένα ταξίδι στον λαμπερό κόσμο της γαστρονομίας, όταν σβήνουν τα αστέρια και ξεθωριάζουν οι περγαμηνές. Μια διαδρομή από τη Λεμεσό στην πρωτεύουσα της γαστρονομίας Λυόν κι από τη Σιέρ στον μαγευτικό αμπελότοπο του Βαλέ στη Γενεύη, γεμάτη γεύσεις κι αρώματα, ίντριγκες και ψυχολογικά δράματα, έρωτες κι ενοχές.
Μάγειρες και οινοχόοι, δημοσιογράφοι και δοκιμαστές-κριτές αλλά και άνθρωποι της διπλανής πόρτας που, αν δεν ήταν πασπαλισμένοι με τη χρυσόσκονη της φήμης, κανένας δεν θα τους αναγνώριζε. Γεμάτοι πάθη και μικρότητες αλλά και μεγαλοσύνη και γενναιότητα, ζουν φαντασμαγορικά και εντυπωσιάζουν για λίγο, όπως ακριβώς οι φλαμπέ δημιουργίες της κουζίνας οι οποίες, μόλις καεί η αλκοόλη, σβήνουν και βυθίζονται και πάλι στην αφάνειά τους. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139789605042080
ΕκδότηςΝΕΦΕΛΗ
ΣειράΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΝοέμβριος 2017
Αριθμός σελίδων296
Διαστάσεις21x14
Κωδικός Πολιτείας2990-1406
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Ο ΜΕΓΑΣ ΘΕΟΣ ΠΑΝ
BOARDMAN JOHN
€9.29 €3.25
(-65%)
Κερδίζετε €6.04
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ «ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ»
LANDAUER GUSTAV
€9.95 €4.97
(-50%)
Κερδίζετε €4.98

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS