Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΡΑΙΧ

ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΡΑΙΧ

+
-
BOLANO ROBERTO
Κωδ. Πολιτείας: 0020-1127
Τιμή Έκδοσης
€21.00
Τιμή Πολιτείας
€14.70
(-30%)
Κερδίζετε €6.30


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ο ΟΥΝΤΟ ΜΠΕΡΓΚΕΡ, εικοσιπέντε χρονών, έχει παθιαστεί σε βαθμό εθισμού με τα παιχνίδια στρατηγικής. Συνοδευόμενος από την αρραβωνιαστικιά του πηγαίνει για μερικές μέρες στην Κόστα Μπράβα. Είναι η πρώτη φορά που κάνουν διακοπές μαζί. Στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, ο Ούντο ψάχνει να βρει νέες στρατηγικές παιξίματος για το Τρίτο Ράιχ, ένα επιτραπέζιο παιχνίδι στο οποίο έχει γίνει δεξιοτέχνης. Το ζευγάρι δεν αργεί να συναντήσει δύο άλλους Γερμανούς καθώς και κάποιους μυστηριώδεις ντόπιους, τον Λύκο, το Αρνί και τον Καμένο. Για τον τελευταίο, κανείς ακριβώς δεν ξέρει πώς παραμορφώθηκε. Αφού πρώτα τον μυήσει ο Ούντο, ο Καμένος θα αποδειχτεί τρομερός αντίπαλος στο Τρίτο Ράιχ. Ποιό είναι όμως το πραγματικό διακύβευμα αυτής της παρτίδας;
Με το μυθιστόρημα αυτό, γραμμένο το 1989, ο Μπολάνιο μας χαρίζει ένα έργο συναρπαστικό, με δηλητηριώδη γοητεία. Ο συγγραφέας του 2666 εξερευνά τις μορφές πού παίρνουν το κακό και η τρέλα και στοχάζεται πυρετικά πάνω στη σχέση της κουλτούρας -ως παιχνιδιού ή ως λογοτεχνίας- με την πραγματικότητα. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Ένας γοητευτικός τρόπος να γνωρίσετε τον Μπολάνιο... Το Τρίτο Ράιχ είναι ανάλαφρα αστείο, είναι όμως, ταυτόχρονα, αρκετά αιχμηρό και παράξενο ώστε να συγκαταλέγεται στα καλύτερα έργα του συγγραφέα". (The Economist)
"Το τέλειο μυθιστόρημα... Συμπονετικό, ενοχλητικό, βαθιά συγκινητικό, είναι ένα δώρο του συγγραφέα προς εμάς". (NPR)
"Σκεφτείτε τον Κάφκα σε παραθαλάσσιο θέρετρο... Για όσους ζητάνε από τη λογοτεχνία να τους εμπνέει το φόβο και την καχυποψία ακόμη και μπροστά στα πιο πεζά πράγματα, Το Τρίτο Ράιχ σας περιμένει". (The Cleveland Plain Dealer)
"Ο Μπολάνιο είναι ειδικός στο να δημιουργεί ατμόσφαιρα... στην παράδοση των ζοφερών romans durs του Georges Simenon ... ή των απόλυτα ελεγχόμενων παραισθήσεων του Alain Robbe-Grillet". (The Wall Street Journal)
Λεπτομέρειες
ISBN139789605050757
ΕκδότηςΑΓΡΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούνιος 2013
Αριθμός σελίδων408
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΡΙΤΩΝ
ΕπιμέλειαΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΑΤΙΝΑ, ΠΕΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΠΟΛΑΝΙΟ ΡΟΜΠΕΡΤΟ
Κωδικός Πολιτείας0020-1127
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

katerinava, airinoyla, la pijoaparte, Kotsani32

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΛΑΙΚΗ ΤΕΧΝΗ
ΖΩΡΑ ΠΟΠΗ
€49.76 €19.90
(-60%)
Κερδίζετε €29.86
Η ΨΕΥΤΟΥΠΗΡΕΤΡΙΑ
MARIVAUX PIERRE
€5.30 €2.65
(-50%)
Κερδίζετε €2.65

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS