Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Η ΝΗΣΟΣ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΣΜΩΝ Ή ΟΙ ΝΑΥΑΓΟΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ

Η ΝΗΣΟΣ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΣΜΩΝ Ή ΟΙ ΝΑΥΑΓΟΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ

+
-
LEACOCK STEPHEN
Κωδ. Πολιτείας: 0020-1250
Τιμή Έκδοσης
€8.00
Τιμή Πολιτείας
€5.60
(-30%)
Κερδίζετε €2.40


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

"Γύρισα. Η δεσποινίς Κρόυντεν στεκόταν όρθια μπροστά μου. Όπως μπόρεσα να διαπιστώσω, είχε βγάλει τις κάλτσες της και τριγυρνούσε ξυπόλυτη. Μια ξυπόλυτη γυναίκα -οφείλω να τo oμολογήσω- είναι κάτι που με συγκινεί ιδιαίτερα. Επιπλέον, η νεαρή κυρία, με την ενστικτώδη εκείνη γυναικεία κοκεταρία, είχε δέσει ένα ματσάκι φύκια στα μαλλιά της. Τα φύκια είναι κάτι στο οποίο επίσης είμαι ανίκανος να αντισταθώ. Εντούτοις κατάφερα να συγκρατήσω τον εαυτό μου..."
Το υπερωκεάνιο Παταγονία βουλιάζει και σώζονται σε μια λέμβο ένας άντρας και μια γυναίκα. Εξοκέλλουν σ' ένα έρημο νησί και ζουν μια παρωδία έρωτα, γεμάτη αναπάντεχα κι ευτράπελα συμβάντα.
Ο GROUCHO MARX, θαυμαστής του Λήκοκ, γράφει: "Είναι ένας από τους πιο αστείους τύπους που γνωρίζω... Έτσι και ξεκινήσεις να τον διαβάζεις, δεν μπορείς πλέον να σταματήσεις".
Ο σπουδαίος Καναδός συγγραφέας ROBERTSON DAVIES σημειώνει: "Για να είναι κανείς σπουδαίος χιουμορίστας όπως ο Λήκοκ, πρέπει να διαθέτει ασυνήθιστα μεγάλα αποθέματα ενσυναίσθησης και να εξισορροπεί το κωμικό, στη μια άκρη της συναισθηματικής ζυγαριάς, με την κατανόηση του τραγικού στην άλλη ". (Από την παρουσίαση της έκδοσης)

ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΟ αυγουστιάτικο απόγευμα, στο Σαουθάμπτον, όταν επιβιβάστηκα στο ατμόπλοιο "Παταγονία" με προορισμό τις Αντίλλες και το λιμάνι της Νέας Ορλεάνης.
Τη στιγμή εκείνη δεν είχα την παραμικρή προαίσθηση για το τί επρόκειτο να επακολουθήσει. Θυμάμαι ολοζώντανα τη σκηνή, την ώρα που μεταφέρονταν οι αποσκευές μου στην καμπίνα, να εξομολογούμαι στον λογιστή του πλοίου πως, αντίθετα απ' ό,τι συνέβαινε στα προηγούμενα ταξίδια μου, δεν είχα κανένα μα κανένα κακό προαίσθημα.
- Πολύ χαίρομαι, κύριε Μπόρους, μου απάντησε εκείνος. Μπορείτε να πάτε στην καμπίνα σας, είναι στη δεξιά πλευρά, δεξιός διάδρομος.
Θυμάμαι επίσης καθαρά να αναφέρω στον καπετάνιο, ότι ποτέ, σε κανένα από τα ταξίδια μου στο παρελθόν, δεν είχα ξαναδεί θάλασσα τόσο διάφανη και γαλάζια. Αν δεν με απατά η μνήμη μου, ο καπετάνιος είχε τόσο απόλυτα συμφωνήσει μαζί μου ώστε ούτε καν έλαβε τον κόπο να μου απαντήσει.
Αν κάποιος, εκείνο το όμορφο καλοκαιριάτικο απόγευμα, μου έλεγε πως μια βδομάδα αργότερα το πλοίο μας θα ναυαγούσε έξω απ' τις ακτές των Τορτούγκας Σέκας θα ξεκαρδιζόμουν στα γέλια. Και πιο συγκεκριμένα, αν μου έλεγε ότι επρόκειτο να βρεθώ σε μια ναυαγοσωστική λέμβο, έρμαιο των κυμάτων στη θάλασσα της Καραϊβικής, θα είχα γελάσει μέχρι δακρύων. [...] (Απόσπασμα από το βιβλίο)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTEMPTATION ISLAND
ISBN139789605052058
ΕκδότηςΑΓΡΑ
ΣειράΟ ΑΤΑΚΤΟΣ ΛΑΓΟΣ
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2015
Αριθμός σελίδων40
Διαστάσεις19x15
ΜετάφρασηΧΑΤΖΑΚΗ ΒΑΝΑ
ΕπιμέλειαΠΕΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΛΙΚΟΚ ΣΤΙΒΕΝ
Κωδικός Πολιτείας0020-1250
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Ελισάβετ.

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

Nefeli Karapiperi, Ανατολικός1

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΚΟΜΗΣ ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ
STOKER BRAM
€18.00 €9.00
(-50%)
Κερδίζετε €9.00
ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΤΑΝΕΣ
ΓΟΛΟΣΟΒΚΕΡ ΙΑΚΩΒΟΣ
€15.90 €7.95
(-50%)
Κερδίζετε €7.95

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS