Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Ο ΤΡΕΛΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ

Ο ΤΡΕΛΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ

+
-
BINEBINE MAHI
Κωδ. Πολιτείας: 0020-1491
Τιμή Έκδοσης
€13.50
Τιμή Πολιτείας
€9.45
(-30%)
Κερδίζετε €4.05


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

«Όλα έμοιαζαν κανονικά αλλά τίποτα δεν ήταν, γιατί όταν το λιοντάρι γονατίζει, όταν τα νύχια του γίνονται άχρηστα ροκανίδια ξύλου, δεν κάνουν πια κανέναν να τρέμει, όταν η πεθαμένη φλόγα των ματιών του εμπνέει περισσότερο θλίψη από τρόμο, ένα άτονο βλέμμα στραμμένο σε μια εσωτερική σκοτεινιά σ' ένα σαρκίο διαλυμένο, σπασμένο...»
«Γεννήθηκα σε μια σαιξπηρική οικογένεια. Ανάμεσα σ' έναν πατέρα αυλικό του βασιλιά για σαράντα χρόνια και έναν αδερφό καταδικασμένο σε μια φυλακή του Νότου. Πρέπει να φανταστείς ένα βασιλικό παλάτι τρομακτικό αλλά και μαγευτικό, όπου ο ευνοούμενος μπορεί να τιμωρηθεί για το τίποτα, όπου οι αντιζηλίες πλέκουν τον ιστό τους όταν πέφτει η νύχτα.
»Ένας παραμυθάς ξέρει πως η δύναμη βρίσκεται από τη μια μεριά της πόρτας και η ελευθερία από την άλλη. Για να μη φύγει από την υπηρεσία της Μεγαλειότητάς του, ο πατέρας μου απαρνήθηκε τη γυναίκα του και τα παιδιά του. Εγκατέλειψε τον αδερφό μου στα φαντάσματά του. Ο γιος του, ο αδερφός μου, στοίχειωσε για είκοσι χρόνια την οικογένειά μου. Ποιοί οι λόγοι του "τρελού " και ποιοι του πατέρα;
»Μοίρα φοβερά μοναχική, δουλεία συναινετική... Όλα είναι γελοία σ'αυτόν τον κόσμο; Ο πατέρας μου είχε μια ιδιόμορφη αγάπη για τη ζωή. Χρόνια προσπαθώ να τη διηγηθώ. Αυτή την ιστορία σας την προσφέρω, έχει τη φαντασία ενός παραμυθιού του παλιού καιρού και την τραγικότητα ενός ανθρώπινου δράματος». (ΜΑΧΙ ΜΠΙΝΜΠΙΝ, από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

«Ο Μαχί Μπινμπίν, διάσημος και εκτός της πατρίδας του για τα πολιτιστικά κέντρα που έχει δημιουργήσει, για τον τρόπο του να διδάσκει την κουλτούρα της ζωής, με το βιβλίο αυτό τονίζει τις βαθιές διαιρέσεις που χαρακτηρίζουν τη μαροκινή κοινωνία. Μια κοινωνία όπου τα δίπολα αγάπη-μίσος, ειρήνη-βία, ελπίδα-απόγνωση είναι σε ημερήσια διάταξη, όπου κάθε πολιτική απόφαση εξαρτάται από τη βούληση του μονάρχη κι όπου οι οικογενειακές αντιπαραθέσεις οδηγούν σε τραύματα ανεπούλωτα» (Χριστίνα Μουκούλη, bookpress.gr, 02/07/2022)

Περιεχόμενα

Επιμέλεια: Μαρία Γαργαρώνη, Σταύρος Πετσόπουλος
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςLE FOU DU ROI
ISBN139789605055066
ΕκδότηςΑΓΡΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούλιος 2021
Αριθμός σελίδων160
Διαστάσεις21x13
ΜετάφρασηΚΑΒΒΑΔΙΑ ΕΛΓΚΑ
ΕπιμέλειαΠΕΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΠΙΝΜΠΙΝ ΜΑΧΙ
Κωδικός Πολιτείας0020-1491
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

dimbik, Christos Kitsos

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

Hlias84, andriana983, Christos Kitsos, anestis, Kaffes

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

CRUDE
SHAH SONIA
€19.59 €9.80
(-50%)
Κερδίζετε €9.79
ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ
FRIEDRICH JOACHIM CARL
€19.08 €8.59
(-55%)
Κερδίζετε €10.49

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS