Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΟΣΑ ΞΕΡΕΙ Η ΝΥΧΤΑ

ΟΣΑ ΞΕΡΕΙ Η ΝΥΧΤΑ

KOONTZ DEAN
Κωδ. Πολιτείας: 2856-0420




Παρουσίαση

Ένα καλοκαίρι, πριν χρόνια, ένας δολοφόνος έφτασε σε μια μικρή πόλη. Το όνομά του ήταν Άλτον Τέρνερ Μπλάκγουντ και μέσα σε λίγους μήνες ξεκλήρισε τέσσερις οικογένειες. Το φονικό αμόκ του τέλειωσε μόνο όταν βρήκε και ο ίδιος το θάνατο από τον μόνο επιζήσαντα της τελευταίας οικογένειας, ένα δεκατετράχρονο αγόρι. Δυο δεκαετίες αργότερα, στην άλλη άκρη της χώρας, κάποιος δολοφονεί και πάλι οικογένειες, αναπαράγοντας τα εγκλήματα του Μπλάκγουντ. Ο ντετέκτιβ του τμήματος Ανθρωποκτονιών Τζον Καλβίνο είναι βέβαιος πως ο τέταρτος στόχος θα είναι η δική του οικογένεια - η γυναίκα του και τα τρία παιδιά του. Όπως ακριβώς ήταν οι γονείς του και οι αδερφές του, εκείνη τη μακρινή νύχτα που ο ίδιος, στα δεκατέσσερα του, σκότωσε το σφαγέα τους... Ο Τζον είναι ένας άνθρωπος προσγειωμένος που δρα πάντα με την ψυχρή λογική. Αλλά μια αλλόκοτη εμπειρία τον πείθει ότι ο θάνατος δεν είναι πάντα ένα ταξίδι χωρίς επιστροφή. Κι ότι κάποιες φορές οι νεκροί ξαναγυρίζουν... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςWHAT THE NIGHT KNOWS
ISBN139789605070236
ΕκδότηςBELL
ΣειράBEST SELLER 1023
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2011
Αριθμός σελίδων430
Διαστάσεις19x12
ΜετάφρασηΙΣΜΥΡΙΔΟΥ ΠΑΛΜΥΡΑ
ΕπιμέλειαΑΣΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΚΟΥΝΤΖ ΝΤΙΝ
Κωδικός Πολιτείας2856-0420
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Alka

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

freesmoke, M4r14, michael1976, Zyro, DORA76, Alka, lab.alex, Aris69

Κριτικές για το προϊόν

[30/07/2019] Zyro.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Πολύ καλό βιβλίο..Το περίμενα λίγο παραπάνω θρίλερ αλλά σε καλύπτει η ένταση του..Το μόνο κουραστικό το ότι είναι παραπάνω περιγραφικός για τα γούστα μου για το πώς νιώθουν τα παιδιά του πρωταγωνιστή..Σε φορτώνει με κάποιες πληροφορίες που και χωρίς αυτές μια χαρά θα ήταν το βιβλίο..
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS