Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ // ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΖΑΚ ΡΙΤΣΕ

ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ

ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΖΑΚ ΡΙΤΣΕΡ

CHILD LEE
Κωδ. Πολιτείας: 2856-0424




Παρουσίαση

Ένας θανάσιμος κίνδυνος παραμονεύει στις ερημιές της Νεμπράσκα... και ο Τζακ Ρίτσερ πάει ίσια καταπάνω του. Πρώτα μπαίνει στο μάτι των Ντάνκαν, μιας φαμίλιας που τρομοκρατεί μια ολόκληρη κομητεία. Μετά, αρχίζει να σκαλίζει την εξαφάνιση ενός οκτάχρονου κοριτσιού - κάτι που συνέβη δεκαετίες πριν, αλλά ο Ρίτσερ δε θα ησυχάσει αν δεν βρει την άκρη.
Οι Ντάνκαν θέλουν να τον ξεφορτωθούν με κάθε τρόπο. Ή θα φύγει μόνος του ή θα τον βγάλουν απ' τη μέση. Και δεν είναι μόνο παλιά μυστικά αυτά που προστατεύουν. Περιμένουν μια "παραλαβή" που έχει ήδη καθυστερήσει -και οι πελάτες τους δεν σηκώνουν αστεία. Γιατί όσο επικίνδυνοι κι αν είναι οι Ντάνκαν, δεν είναι παρά ο τελευταίος κρίκος μιας εγκληματικής αλυσίδας που εκτείνεται στο μισό κόσμο.
Ο Ρίτσερ, που έχει μόλις γλιτώσει παρά τρίχα από το θάνατο, θα 'πρεπε να τα μαζέψει και να φύγει. Αλλά μερικά πράγματα απλώς δεν γίνονται. Ο Τζακ Ρίτσερ δεν το βάζει ποτέ στα πόδια... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
"Ως πολεμιστής που δεν έχει αυτοκίνητο, πιστωτική, τηλέφωνο ή όπλο δικό του, ούτε σταθερούς δεσμούς με άλλους ανθρώπους ούτε σπίτι, ο Ρίτσερ είναι ένας αουτσάιντερ πιο μοναχικός και απογυμνωμένος κι από τη Λίσμπετ Σαλάντερ, την ηρωίδα της Τριλογίας Millenium του Στιγκ Λάρσον. Και οι δυο είναι εκδικητές που παίζουν με τα αταβιστικά μας ένστικτα". Sunday Times
"Υπόδειγμα αγωνιώδους αφήγησης και καταπληκτική προσθήκη σε μια σειρά που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των σύγχρονων θρίλερ". The Washington Post
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςWORTH DYING FOR
ISBN139789605070267
ΕκδότηςBELL
ΣειράBEST SELLER 1026
Χρονολογία ΈκδοσηςΝοέμβριος 2011
Αριθμός σελίδων448
Διαστάσεις19x13
ΜετάφρασηΤΡΑΙΚΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΡΟΖΑ
ΕπιμέλειαΑΣΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΤΣΑΙΛΝΤ ΛΙ
Κωδικός Πολιτείας2856-0424
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

esoulidou, Panmpountouris, tasos9gr, evmo, maria1977

Κριτικές για το προϊόν

[06/05/2022] ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 73.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Από τα καλύτερα βιβλία της σειράς με το Ρίτσερ που έχω διαβάσει, με αρκετή δράση και αρκετές ανατροπές! Το αγόρασα μαζί με μία γνωστή Κυριακάτικη εφημερίδα της οποίας ήταν ένθετο.Άξιζε τον κόπο!
[08/02/2017] mihosal.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Ξεκινώντας να διαβάζεις το βιβλίο προετοιμάζεσαι για μια ακόμη συναρπαστική ιστορία του Τζακ Ριτσερ, με πολύ αγωνία. Διαβάζοντας το, συνειδητοποιείς ότι όντως έτσι έχουν τα πράγματα, και όσο εξελίσσεται η όλη ιστορία, η αγωνία όλο και μεγαλώνει.
[19/01/2015] huskerdu.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Συνεχής δραση, γρήγορη ροή, πολύ ωραία αφήγηση, έξυπνες ατάκες, ο ήρωας δεν το βάζει ποτε κάτω.Σε κάθε σελιδα συμβαίνει και κάτι, ποτε δεν κατεβαίνει η ταχύτητα της δράσης. Εξαιρετικό.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΕΓΚΟΛΠΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΜΠΛΟΦΑΔΟΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ
MILSTED DAVID
€5.30 €1.86
(-65%)
Κερδίζετε €3.44
ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ
FIEBAG PETER
€9.90 €4.46
(-55%)
Κερδίζετε €5.44

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS