Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ (BEST SELLER 1041 / ΣΕΙΡΑ)

Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ

CONNELLY MICHAEL
Κωδ. Πολιτείας: 2856-0446




Παρουσίαση

Ο Μίκι Χόλερ ως τώρα ήταν πάντα συνήγορος υπεράσπισης. Δεν περίμενε ποτέ ότι θα μπορούσε να βρεθεί στην απέναντι πλευρά, στο στρατόπεδο των κατηγόρων. Ώσπου ο Τζέισον Τζέσαπ, καταδικασμένος εδώ και είκοσι τέσσερα χρόνια για το φόνο ενός μικρού κοριτσιού, καταφέρνει να κερδίσει επανάληψη της δίκης του. Κι ο Χόλερ, σίγουρος για την ενοχή του Τζέσαπ, δέχεται για μία φορά το ρόλο του εισαγγελέα, υπό τον όρο να έχει βοηθό του την αντεισαγγελέα Μάγκι Μακφέρσον και ο ντετέκτιβ που θα ερευνήσει ξανά την υπόθεση να είναι ο Χάρι Μπος.
Όμως σ' αυτή την ιστορία διακυβεύονται πολλά -καριέρες, υπολήψεις, πολιτικές φιλοδοξίες- και ο Χόλερ με τη Μακφέρσον έχουν επιπλέον να αντιμετωπίσουν έναν συνήγορο-βεντέτα, που παίζει καλά το παιχνίδι των μίντια. Στο μεταξύ, ο Μπος αναζητά την αυτόπτη μάρτυρα που ήταν ο άνθρωπος-κλειδί στην πρώτη δίκη του Τζέσαπ, της οποίας τα ίχνη έχουν χαθεί από καιρό, και ο Τζέσαπ, προσωρινά αποφυλακισμένος, περνά τις μέρες του ποζάροντας για τον αδηφάγο Τύπο. Αλλά αυτό που ανησυχεί περισσότερο τον Χόλερ και τον Μπος είναι το πώς περνά τις νύχτες του. Γιατί φοβούνται ότι αυτός ο δολοφόνος ίσως να βρίσκεται μόλις στην αρχή της σταδιοδρομίας του... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

«Όταν διαβάζεις αυτό το βιβλίο είναι σαν να παρακολουθείς έναν μεγάλο μάστορα να χτίζει, αργά και προσεκτικά, τούβλο το τούβλο, ένα οικοδόμημα που στέκει εξαίσια, με τη μορφή και τη λειτουργικότητά του σε πλήρη αρμονία» (Booklist)
«Οι τελευταίες σαράντα σελίδες του βιβλίου είναι καθαρή αδρεναλίνη, καθώς συμβαίνει το αδιανόητο.... Ένας μεγάλος μάστορας του σύγχρονου νουάρ του Λος Άντζελες» (Madison County Herald)
«Εκεί που νομίζεις ότι ξέρεις προς τα που ακριβώς πηγαίνει... κάνει στροφή εκατόν ογδόντα μοιρών. Αυτό είναι που τον κάνει τόσο συναρπαστικό συγγραφέα, έναν συγγραφέα που μας αρέσει τόσο πολύ να διαβάζουμε» (Huffington Post)
«Ο Connelly υφαίνει μια ιστορία που ισχυροποιεί τη φήμη του ως μαιτρ του σύγχρονου αστυνομικού θρίλερ» (Library Journal)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE REVERSAL
ISBN139789605070410
ΕκδότηςBELL
ΣειράBEST SELLER
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάρτιος 2013
Αριθμός σελίδων432
Διαστάσεις19x13
ΜετάφρασηΤΣΙΡΩΝΗ ΕΦΗ
ΕπιμέλειαΑΣΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΜΙΧΕΛΟΓΚΩΝΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΚΟΝΕΛΙ ΜΑΙΚΛ
Κωδικός Πολιτείας2856-0446
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[23/07/2017] ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 73.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΒΙΒΛΙΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΘΙΑΣΩΤΕΣ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΧΑΡΙ ΜΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΥ ΧΟΛΕΡ. ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ- ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ-ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΜΙΑ ΑΝΙΑΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
CHEKHOV ANTON
€12.72 €6.36
(-50%)
Κερδίζετε €6.36
Η ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΟΣ
GUIN URSULA. LE
€13.04 €6.52
(-50%)
Κερδίζετε €6.52

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS