Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ (BEST SELLER 1047 / ΣΕΙΡΑ)

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ

KATZENBACH JOHN
Κωδ. Πολιτείας: 2856-0462




Παρουσίαση

Ένας συνταξιούχος καθηγητής πανεπιστημίου έχει μόλις μάθει πως πάσχει από μια ανίατη ασθένεια που του προκαλεί απώλεια μνήμης και σταδιακά θα τον οδηγήσει στο θάνατο. Καθώς επιστρέφει σπίτι από το γιατρό του, γίνεται μάρτυρας της απαγωγής ενός νεαρού κοριτσιού. Κι ενώ η αστυνομία κωλυσιεργεί, καταλαβαίνει ότι αν δεν δράσει ο ίδιος γρήγορα ίσως η κοπέλα να μη βρεθεί ποτέ ζωντανή.
Η Τζένιφερ Ρίγκινς έχει απαχθεί από ένα διεστραμμένο ζευγάρι που έχει ένα σάιτ για επιλεγμένα μέλη στο Ίντερνετ. Το σάιτ λέγεται "Τι Θα Γίνει Μετά" κι εκεί οι συνδρομητές παρακολουθούν, ζωντανά, τα φρικιαστικά μαρτύρια στα οποία υποβάλλονται τα θύματα. Η Τζένιφερ, που της έχουν δώσει το όνομα "Νούμερο 4", είναι στο απόλυτο έλεος του ζευγαριού, καθώς χιλιάδες άνθρωποι στήνονται μπροστά στις οθόνες τους για να δουν κάθε φορά το καινούριο επεισόδιο του συνεχιζόμενου εφιάλτη της...
Το "Τι Θα Γίνει Μετά" είναι ένα τολμηρό και ανησυχητικά επίκαιρο θρίλερ για ό,τι καραδοκεί στα πιο σκοτεινά μυαλά της σύγχρονης κοινωνίας. Και για το πώς η μόνη ελπίδα για ένα κορίτσι που βρίσκεται στην αρχή της ζωής του είναι ένας άντρας που η δική του ζωή πλησιάζει στο τέλος της. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Εδώ και 30 χρόνια είναι ένας από τους πιο ευφυείς και σοβαρούς συγγραφείς αστυνομικών... Ένα εξαιρετικό μυθιστόρημα - και ιδιαίτερα ανησυχητικό". (Washington Post)
"Το διάβασα μονορούφι... και νόμιζα ότι είχα μαντέψει το τέλος. Λάθος. Ακόμη κι αν μαντεύετε καλύτερα από μένα, θα σαστίσετε με το "Τι θα γίνει μετά. Μην το χάσετε". (BookReporter)
"Είναι σαν μια βόλτα με το πιο τρομακτικό ρόλερ κόστερ. Ξεροκαταπίνεις από φόβο και έξαψη μαζί - και αναστενάζεις με ανακούφιση όταν τελειώσει". (The New York Journal of Books)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςWHAT COMES NEXT
ISBN139789605070472
ΕκδότηςBELL
ΣειράBEST SELLER 1047
Χρονολογία ΈκδοσηςΣεπτέμβριος 2013
Αριθμός σελίδων480
Διαστάσεις19x13
ΜετάφρασηΣΠΥΡΙΔΑΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΕπιμέλειαΑΣΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΚΑΤΣΕΝΜΠΑΧ ΤΖΟΝ
Κωδικός Πολιτείας2856-0462
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

korinnafrag

Κριτικές για το προϊόν

[29/12/2015] ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 73.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Καλό βιβλίο και με ενδιαφέρον θέμα, μιά και οι περισσότεροι από εμάς επισκέπτονται ιστότοπους στο διαδίκτυο για διάφορους λόγους. Η μία μικρή ένσταση που έχω σχετίζεται με τις αναδρομές στο παρελθόν του κεντρικού χαρακτήρα-πιστεύω ότι θα μπορούσαν να είναι λιγότερες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΠΑΖΟΛΙΝΙ
CECCATTY RENE. DE
€9.75 €3.90
(-60%)
Κερδίζετε €5.85
ΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟΙ
RUPP W. DAVID
€15.00 €7.50
(-50%)
Κερδίζετε €7.50

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS