Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΤΑΤΙΑΝΑ (BEST SELLER 1060 / ΣΕΙΡΑ)

ΤΑΤΙΑΝΑ

SMITH MARTIN-CRUZ
Κωδ. Πολιτείας: 2856-0476




Παρουσίαση

Ο εμβληματικός επιθεωρητής του "ΓΚΟΡΚΙ ΠΑΡΚ" εξιχνιάζει ένα μυστήριο τόσο περίπλοκο και επικίνδυνο όσο και η ίδια η σύγχρονη Ρωσία. . .
Η ατρόμητη ρεπόρτερ Τατιάνα Πετρόβνα βουτάει στο θάνατο από τον έκτο όροφο μιας πολυκατοικίας στη Μόσχα, την ίδια εβδομάδα που ένα από τα μεγάλα αφεντικά της ρωσικής μαφίας, ο Γκρίσα Γκριγκορένκο, πεθαίνει με μια σφαίρα στο κεφάλι και θάβεται με όλες τις τιμές που αρμόζουν σ' έναν άρχοντα. Κανείς άλλος δε συνδέει τα δύο γεγονότα, αλλά ο επιθεωρητής Αρκάντι Ρένκο ανακαλύπτει κάποιες κασέτες στις οποίες ακούει συγκλονισμένος την Τατιάνα να περιγράφει φρικαλέα εγκλήματα με τρόπο πολύ διαφορετικό από την επίσημη εκδοχή του Κρεμλίνου.
Τα στοιχεία τον οδηγούν στο Καλίνινγκραντ, άλλοτε πόλη-κρησφύγετο του Ψυχρού Πολέμου, που τη χωρίζουν εκατοντάδες χιλιόμετρα από την υπόλοιπη Ρωσία. Εκεί, σ' ένα σουρεαλιστικό τοπίο όπου οι αμμόλοφοι αλλάζουν συνεχώς σχήμα, βρίσκεται νεκρός ένας διακεκριμένος διερμηνέας και το σημειωματάριό του, γραμμένο σε κώδικα. Καθώς ο Αρκάντι αγωνίζεται με κίνδυνο της ζωής του να μάθει τι γνώριζε ο διερμηνέας, βυθίζεται όλο και πιο βαθιά στη σκοτεινή πραγματικότητα του Καλίνινκγραντ που τα αλεξίσφαιρα αυτοκίνητα, η διαφθορά και οι "χασάπηδες" το έχουν αναγάγει στην πόλη με τη μεγαλύτερη εγκληματικότητα σε ολόκληρη τη χώρα. Ώσπου φτάνει σε μια συνταρακτική ανακάλυψη που σχετίζεται με το παρελθόν της Τατιάνας -και κατά παράδοξο τρόπο, με το μέλλον της Ρωσίας. . .(Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Συναρπαστικό. . . ο πιο ενδιαφέρον χαρακτήρας μετά τον Ρένκο σ' αυτό το βιβλίο είναι η σύγχρονη Ρωσία" (PUBLISHER WEEKLY)
"Βασισμένο, εν μέρει, στην Άννα Πολιτκόφσκαγια, τη ρωσίδα δημοσιογράφο και ακτιβίστρια των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. . .ένα από τα πιο δυνατά μυθιστορήματά του μέχρι σήμερα" (WASHINGTON POST)
"Αριστοτεχνικό. . .ο Ρένκο είναι ένας από τους πιο συναρπαστικούς χαρακτήρες της σύγχρονης μυθιστοριογραφίας" (USA TODAY)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTATIANA
ISBN139789605070601
ΕκδότηςBELL
ΣειράBEST SELLER 1060
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάιος 2014
Αριθμός σελίδων336
Διαστάσεις19x13
ΜετάφρασηΣΠΑΝΔΩΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΕπιμέλειαΑΣΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΣΜΙΘ ΜΑΡΤΙΝ-ΚΡΟΥΖ
Κωδικός Πολιτείας2856-0476
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Alka

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

ΜΑΡΙΑ ΖΑΤΑΓΙΑ

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΟΛΗ Η ΣΟΦΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ
HUI ANDREW
€17.49 €8.74
(-50%)
Κερδίζετε €8.75
ΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟΙ
RUPP W. DAVID
€15.00 €7.50
(-50%)
Κερδίζετε €7.50

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS