Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΚΟΚΚΙΝΗ 1-2-3 (BEST SELLER 1071 / ΣΕΙΡΑ)

ΚΟΚΚΙΝΗ 1-2-3

KATZENBACH JOHN
Κωδ. Πολιτείας: 2856-0490




Παρουσίαση

"Δε με ξέρετε, όμως εγώ σας ξέρω. Είστε τρεις. Έχω αποφασίσει να σας ονομάσω: Κόκκινη Ένα. Κόκκινη Δύο. Κόκκινη Τρία. Ξέρω ότι κάθε μία από σας έχει χαθεί στο δάσος. Και ακριβώς όπως συνέβη σ' εκείνο το μικρό κορίτσι στο παραμύθι, έτσι κι εσείς έχετε επιλεγεί για να πεθάνετε".
Η Κάρεν, η Σάρα και η Τζόρνταν είναι τρεις γυναίκες άγνωστες μεταξύ τους, με διαφορετική ηλικία, διαφορετικό επάγγελμα, που ζουν απολύτως διαφορετικές ζωές. Δεν έχουν τίποτα κοινό παρά μόνο το χρώμα των μαλλιών τους: κόκκινο. Για τον άνδρα που παρακολουθεί στενά κάθε τους κίνηση εδώ και μήνες, αυτό είναι αρκετό.
Ο κακός Λύκος, όπως υπογράφει το γράμμα, γνωρίζει τα πάντα για τις ίδιες και τις ζωές τους και απλά περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να ολοκληρώσει το σχέδιό του. Οι τρεις γυναίκες με τρόμο νιώθουν τον θανάσιμο κλοιό να κλείνει ασφυκτικά γύρω τους. Η μοναδική τους ελπίδα για επιβίωση είναι να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να τον βρουν πρώτες - πριν εκείνος καταφέρει να δώσει το τέλος που έχει σχεδιάσει στις ιστορίες τους... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Στο γνωστό διδακτικό παραμύθι για το μικρό κορίτσι και τον κακό λύκο, το παιδί φοράει μια κόκκινη κουκούλα. Στη δεξιοτεχνική σύγχρονη εκδοχή του Κάτζενμπαχ, το αρπακτικό προσελκύεται από τα κόκκινα μαλλιά και στοχεύει όχι σε μία, αλλά σε τρεις ευάλωτες γυναίκες... Ένα βιβλίο που πραγματικά δεν μπορείς ν' αφήσεις από τα χέρια σου, κι αν αγαπάτε τα θρίλερ, επιβάλλεται να το διαβάσετε". (Booklist)
"Ανελέητα ανατριχιαστικό". (USA Today)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςRED 1-2-3
ISBN139789605070717
ΕκδότηςBELL
ΣειράBEST SELLER 1071
Χρονολογία ΈκδοσηςΟκτώβριος 2014
Αριθμός σελίδων432
Διαστάσεις19x13
ΜετάφρασηΤΡΑΙΚΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΡΟΖΑ
ΕπιμέλειαΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΛΛΗ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΚΑΤΣΕΝΜΠΑΧ ΤΖΟΝ
Κωδικός Πολιτείας2856-0490
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

korinnafrag

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΟΝΟΛΟΓΟΙ
BENNETT ALAN
€5.33 €2.66
(-50%)
Κερδίζετε €2.67
ΜΙΚΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ
MLODINOW LEONARD
€18.80 €9.40
(-50%)
Κερδίζετε €9.40

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS