Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΤΟ ΦΙΔΙ ΚΑΙ Η ΡΑΒΔΟΣ

ΤΟ ΦΙΔΙ ΚΑΙ Η ΡΑΒΔΟΣ

WOOD BARBARA
Κωδ. Πολιτείας: 2856-0492




Παρουσίαση

Ουγκαρίτ, Συρία, 1450 π.Χ. Ο πλούσιος αλλά σκληρός ναυπηγός Ιωθάμ ζητάει για γυναίκα του την όμορφη Λεία, κόρη ενός εύπορου οινοπαραγωγού. Αλλά το προξενιό χαλάει, όταν αποκαλύπτεται ότι κάποιοι στην οικογένειά του, και ίσως και ο ίδιος, πάσχουν από επιληψία. Η απόρριψη εξοργίζει τον Ιωθάμ. Και ο μοναδικός τρόπος να γλιτώσει η Λεία την οικογένειά της από την οργή του είναι να αναζητήσει τη θεραπεία για την ασθένεια.
Στο μεταξύ, η Λεία ερωτεύεται τον Δαβίδ, έναν όμορφο πρίγκιπα που μαθητεύει ως γραμματέας στο σπίτι της οικογένειάς της. Ο Δαβίδ έχει επιλεγεί από τους θεούς για να ξαναδώσει τη χαμένη της αίγλη στην Αδελφότητα -την ομάδα των εκλεκτών που προστατεύουν τη Βιβλιοθήκη της Ουγκαρίτ, η οποία λένε πως στα παμπάλαια αρχεία της κρύβει τα μυστικά της αθανασίας.
Όμως, τα σχέδια του Δαβίδ έρχονται σε σύγκρουση με τα σχέδια της Λείας. Διχασμένοι ανάμεσα στο καθήκον και την αγάπη, οι δυο εραστές προσπαθούν να βρουν μια λύση στο παράξενο παιχνίδι που τους παίζει η μοίρα. Και την ίδια στιγμή, κανείς τους δεν μπορεί να φανταστεί μέχρι πού είναι διατεθειμένος να φτάσει ο Ιωθάμ για να πάρει την εκδίκησή του...
Μια συναρπαστική ιστορία έρωτα και αναζήτησης της σοφίας, στη γη των θαυμάτων και των θεών. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Αριστοτεχνική πλοκή και ρυθμός με αρκετό σεξ, προδοσίες, φόνους και ίντριγκες ώστε και οι πιο δύσκολοι αναγνώστες να το διαβάσουν με κομμένη την ανάσα. Η Γουντ οραματίζεται με μεγάλη επιδεξιότητα μια κοινωνία στη βιβλική εποχή, όπου οι άνθρωποι συναλλάσσονται, παντρεύονται και δολοπλοκούν σε μια ακμάζουσα παραθαλάσσια πόλη, στο σταυροδρόμι των αρχαίων εμπορικών δρόμων, δοσμένη με θαυμάσια σαφήνεια και πολυπλοκότητα." (Publishers Weekly)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE SERPENT AND THE STAFF
ISBN139789605070724
ΕκδότηςBELL
ΣειράBEST SELLER - 1072
Χρονολογία ΈκδοσηςΝοέμβριος 2014
Αριθμός σελίδων448
Διαστάσεις19x13
ΜετάφρασηΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ-ΛΑΙΝΑ ΚΛΑΙΡΗ
ΕπιμέλειαΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΛΛΗ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΓΟΥΝΤ ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ
Κωδικός Πολιτείας2856-0492
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

skroutz1

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

DELACROIX
BRUNO SILVIA
€10.00 €5.00
(-50%)
Κερδίζετε €5.00
Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ
ΚΑΡΖΗΣ ΘΟΔΩΡΟΣ
€23.32 €11.66
(-50%)
Κερδίζετε €11.66

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS