Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑΣ (ΕΠΙΤΟΜΟ) // ΑΙΩΝΑΣ (ΤΡΙΤΟ ΒΙΒΛΙΟ)

Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑΣ (ΕΠΙΤΟΜΟ)

ΑΙΩΝΑΣ (ΤΡΙΤΟ ΒΙΒΛΙΟ)

+
-
FOLLETT KEN
Κωδ. Πολιτείας: 2856-0496
Τιμή Έκδοσης
€33.31
Τιμή Πολιτείας
€26.65
(-20%)
Κερδίζετε €6.66


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

"Η τριλογία "ΑΙΩΝΑΣ", το μεγαλειώδες ιστορικό έπος του Κεν Φόλετ, φτάνει στο εντυπωσιακό φινάλε της..."
Βερολίνο, 1961: Λίγο πριν το Τείχος χωρίσει οριστικά στα δύο την πόλη, η Ρεμπέκα Χόφμαν, μια δασκάλα παρακολουθούμενη από τη Στάζι, κάνει μια ανακάλυψη που ανατρέπει ολόκληρο τον κόσμο της... Την ίδια στιγμή στην Αμερική, ο νεαρός μιγάς και λαμπρός δικηγόρος Τζορτζ Τζέικς μπαίνει στο επιτελείο του Μπομπ Κένεντι, καθώς ο αγώνας των μαύρων με αρχηγό τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ κορυφώνεται. Και στην άλλη άκρη του κόσμου, ο φιλόδοξος Ντίμκα Ντβόρκιν ανεβαίνει γοργά στην ιεραρχία του Κρεμλίνου, ενώ η αδερφή του παίρνει τον δικό της δρόμο, που θα την οδηγήσει από τη Μόσχα στην Κούβα κι από κει στην Πράγα και τη Βαρσοβία...
Μέσα από τις ζωές των ηρώων του, ξεκινώντας από τη δεκαετία του '60 και φτάνοντας μέχρι τα τελευταία χρόνια του 20ού αιώνα, ο Κεν Φόλετ εξιστορεί με μαεστρία κορυφαία ιστορικά γεγονότα όπως ο πόλεμος στο Βιετνάμ, η κρίση των πυραύλων στην Κούβα, οι δολοφονίες μεγάλων ηγετών και η πτώση του Τείχους του Βερολίνου.
Μια συναρπαστική σκιαγράφηση μιας εποχής συγκλονιστικών αλλαγών και ενός κόσμου που νομίζαμε πως γνωρίζαμε, αλλά που μετά από αυτό το έργο δε θα μας φανεί ποτέ ξανά ο ίδιος. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Συλλαμβάνει την ουσία των ιστορικών γεγονότων από το 1961 μέχρι το 2008... Ανακαλεί κρίσιμα γεγονότα και τους πρωταγωνιστές τους με έναν συναρπαστικό τρόπο... Εξαιρετική, εξαιρετική ιστορική μυθιστοριογραφία!" (Historical Novel Society)
"Άξιζε την αναμονή... Για μία ακόμη φορά ο Φόλετ έγραψε ένα κορυφαίο μυθιστόρημα για το ευρύ κοινό, το οποίο οι αναγνώστες θα καταβροχθίσουν". (Library Journal)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςEDGE OF ETERNITY: BOOK THREE OF THE CENTURY TRILOGY
ISBN139789606209307
ΕκδότηςBELL
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2014
Αριθμός σελίδων1272
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΣΠΑΝΔΩΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΕπιμέλειαΑΣΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΦΟΛΕΤ ΚΕΝ
Κωδικός Πολιτείας2856-0496
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

lab.alex

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

mandita, φιλο ζαφ, mixalis13, ZOLOTAKON, aera, MAATHNASOPOULOU, Pantelis Lekkou, Tolitsa, pungus, despikon8, earendil97, Kleopatra.mav

Κριτικές για το προϊόν

[03/08/2021] nansipan.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Συναρπαστικό ιστορικό μυθιστόρημα, το τρίτο μέρος της τριλογίας ΑΙΩΝΑΣ έπειτα από την ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ και τον ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Μέσα από τις ιστορίες των γνωστών πια ηρώων μαθαίνουμε για όλα τα σημαντικά παγκόσμια γεγονότα της περιόδου 1961-2008. Η γραφή ρέει αβίαστα και ο τρόπος του συγγραφέα με τον οποίο εναλλάσσει χώρες και πρόσωπα είναι μοναδικός. Μαθαίνεις με έναν υπέροχο τρόπο τη νεότερη ιστορία.
Σίγουρα θα διαβάσω και τα υπόλοιπα βιβλία του!
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Ο ΚΗΠΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΑΚΙΝΘΟΥΣ
ΦΡΥΓΑΝΑ ΕΥΗ
€14.90 €7.45
(-50%)
Κερδίζετε €7.45
ΤΟ 1793
HUGO VICTOR
€21.20 €10.60
(-50%)
Κερδίζετε €10.60

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS