Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ (BEST SELLER 1080 / ΣΕΙΡΑ)

ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ

WOOD BARBARA
Κωδ. Πολιτείας: 2856-0502




Παρουσίαση

Η Έμιλι Στόουν και ο σύζυγος της Άιζακ φτάνουν από τη Νέα Αγγλία στη Χονολουλού της Χαβάης για να διαδώσουν ως ιεροκήρυκες το Λόγο του Κυρίου. Η όμορφη και ευγενική Έμιλι πολύ σύντομα κατακλύζεται από έντονα συναισθήματα νοσταλγίας για την πατρίδα της, όμως είναι αποφασισμένη να διαδώσει την πίστη της... και να αγνοήσει την έλξη που νιώθει για τον εντυπωσιακό πλοίαρχο Μακένζι Φάροου.
Πάνω που η Έμιλι αρχίζει ν' αναπτύσσει ισχυρούς δεσμούς με τη μεγάλη ιέρεια της Χαβάης Πούα και την κόρη της Μαχίνα, μια απρόσμενη τραγωδία απειλεί να την αναγκάσει να φύγει από το νησί. Σε κατάσταση σύγχυσης, η Έμιλι παίρνει μια απόφαση που θα μπορούσε να καταστρέψει όλα όσα γνωρίζει και αγαπάει - και μαζί τη δική της ψυχική υγεία.
Τριάντα χρόνια αργότερα, φτάνει στη Χαβάη μια μοναχή-νοσοκόμα, η αδελφή Θηρεσία, η οποία γνωρίζεται με τον γοητευτικό γιο του πλοίαρχου Φάροου, έναν ισχυρό άνδρα που διαδραματίζει καίριο ρόλο στη συμμαχία της Χαβάης με την Αμερική. Η Θηρεσία ανακαλύπτει πως μια σκοτεινή κατάρα βασανίζει την οικογένειά του και τους κατοίκους του νησιού. Μια κατάρα την οποία για να λύσει θα χρειαστεί οπωσδήποτε τη βοήθεια της Έμιλι και της Μαχίνα... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Συναρπαστικό... ακαταμάχητο για τους λάτρεις της ιστορικής μυθιστοριογραφίας". (Publishers Weekly) "Η Γουντ δημιουργεί αυθεντικούς, γοητευτικούς χαρακτήρες που οι ιστορίες τους σε σαγηνεύουν". (Library Journal)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςRAINBOWS ON THE MOON
ISBN139789605070809
ΕκδότηςBELL
ΣειράBEST SELLER 1080
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάρτιος 2015
Αριθμός σελίδων512
Διαστάσεις18x12
ΜετάφρασηΚΩΝΣΤΑΝΤΕΑ ΜΑΡΙΑ
ΕπιμέλειαΑΣΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΓΟΥΝΤ ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ
Κωδικός Πολιτείας2856-0502
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Μπάμπιτ
LEWIS SINCLAIR (NOBEL 1930)
€21.20 €10.60
(-50%)
Κερδίζετε €10.60
ΚΑΡΟΛ
HIGHSMITH PATRICIA
€13.30 €6.65
(-50%)
Κερδίζετε €6.65

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS