Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΟΥΤΙ (BEST SELLER 1081 / ΣΕΙΡΑ)

ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΟΥΤΙ

CONNELLY MICHAEL
Κωδ. Πολιτείας: 2856-0503




Παρουσίαση

Μάιος του 1992. Το Λος Άντζελες φλέγεται. Στους δρόμους επικρατεί το χάος και η πόλη βυθίζεται στη βία. Μια νεαρή φωτορεπόρτερ δολοφονείται κατά τη διάρκεια των ταραχών και ο Χάρι Μπος καλείται να ερευνήσει αρχικά το φόνο. Στη συνέχεια, όμως, η υπόθεση παραπέμπεται στην ειδική ομάδα αντιμετώπισης εγκλημάτων, χωρίς τελικά να διαλευκανθεί ποτέ.
Είκοσι χρόνια αργότερα, ο Μπος συνδέει τη σφαίρα από ένα πρόσφατο έγκλημα με τη δολοφονία εκείνη της δημοσιογράφου. Τώρα, η βαλλιστική ταυτοποίηση υποδεικνύει ότι ο θάνατός της δεν ήταν ένα τυχαίο περιστατικό βίας, αλλά κάτι πολύ πιο προσωπικό, συνδεδεμένο με μια καλά κρυμμένη πλεκτάνη.
Σαν ερευνητής που χτενίζει τα συντρίμμια σε συντριβή αεροσκάφους, ο Μπος ψάχνει για το "μαύρο κουτί": ένα τεκμήριο που θα τον κατευθύνει στη λύση. Αυτή τη φορά, είναι αποφασισμένος να μην επιτρέψει στο δολοφόνο να ξεφύγει. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να επιστρέψει στις πιο σκοτεινές μέρες της πόλης που αγαπά... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

«Ο Χάρι είναι ένας τόσο συναρπαστικός χαρακτήρας κυρίως λόγω της κατά βάση αντι-συστημικής προσωπικότητάς του ... Ο Χάρι το κάνει σωστά, ακόμη και -ή ιδίως- όταν οι ανώτεροί του θέλουν κάτι εντελώς διαφορετικό» (Booklist)
«Πριν από αρκετά χρόνια κατέληξα πως αυτή είναι η καλύτερη αστυνομική σειρά που έχει γράψει Αμερικανός συγγραφέας, και τίποτα στο νέο βιβλίο του δεν αναιρεί αυτή μου την κρίση» (Washington Post)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE BLACK BOX
ISBN139789605070816
ΕκδότηςBELL
ΣειράBEST SELLER
Χρονολογία ΈκδοσηςΑπρίλιος 2015
Αριθμός σελίδων416
Διαστάσεις19x12,5
ΜετάφρασηΤΣΙΡΩΝΗ ΕΦΗ
ΕπιμέλειαΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ ΣΥΛΒΙ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΚΟΝΕΛΙ ΜΑΙΚΛ
Κωδικός Πολιτείας2856-0503
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

charala021, maria1977

Κριτικές για το προϊόν

[17/03/2018] ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 73.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Πολύ καλό βιβλίο! Έχει πολλές ανατροπές και έχει ενδιαφέρον και για λάτρεις των ιστοριών με το Χάρι Μπος και για αναγνώστες που απλά προτιμούν τα καλά αστυνομικά θρίλερ έναντι άλλων αναγνωσμάτων!
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Ο ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ
ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
€12.00 €6.00
(-50%)
Κερδίζετε €6.00
ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ (ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ)
DURANDO FURIO
€50.00 €25.00
(-50%)
Κερδίζετε €25.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS