Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΟΝΟΥ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΟΝΟΥ

BLACK SAUL
Κωδ. Πολιτείας: 2856-0504




Παρουσίαση

Όταν οι δύο άγνωστοι εμφανίζονται στο απομονωμένο αγροτόσπιτο της Ροουίνα Κούπερ στο Κολοράντο, εκείνη συνειδητοποιεί αμέσως πως όλα έχουν τελειώσει. Για τους δύο αδίστακτους άντρες, από την άλλη πλευρά, αυτή είναι απλώς μία ακόμη στάση σ' ένα μακρύ και αιματηρό ταξίδι. Και έχουν ακόμα αρκετά μίλια να διανύσουν, και πολλά θύματα να θυσιάσουν, πριν το μακάβριο έργο τους ολοκληρωθεί.
Για την αστυνομικό του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Αστυνομίας του Σαν Φρανσίσκο Βάλερι Χαρτ, το να ακολουθεί τα ίχνη των θυμάτων τους -γυναικών που απήχθησαν, βασανίστηκαν και εγκαταλείφθηκαν με τυχαία, κατά τα φαινόμενα, αντικείμενα τοποθετημένα μέσα στα σώματά τους- την έχει οδηγήσει από την εμμονή στο χείλος της σωματικής και ψυχολογικής καταστροφής.
Ωστόσο, οι δολοφονίες στο αγροτόσπιτο της Κούπερ δεν πήγαν σύμφωνα με το σχέδιο. Κάποιος επέζησε της φονικής μανίας των δύο αντρών. Πρόκειται για τη δεκάχρονη κόρη της Ροουίνα, Νελ, η οποία τώρα κρατάει το κλειδί που μπορεί να οδηγήσει στους δολοφόνους. Τραυματισμένη, καταπονημένη και τρομοκρατημένη, η Νελ μπορεί να πάει μόνο σ' ένα μέρος. Όμως το μέρος αυτό θα μπορούσε να είναι ακόμη πιο επικίνδυνο από εκείνο που προσπαθεί να αποφύγει. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Μη διαβάσετε αυτό το βιβλίο. Κανένας αναγνώστης δεν αξίζει να τρομάξει τόσο". (Linwood Barclay)
"Απίστευτα καλό... Τα έχει όλα". (Lee Child)
"Ένα έξοχο μυθιστόρημα. Είναι δύσκολο να αποφασίσει κανείς τι απ' όλα είναι καλύτερο στο Μαθήματα Φόνου: η πλοκή, που κάνει τις παλάμες σου να ιδρώνουν και τρέχει σαν περιπολικό σε καταδίωξη, η συγκλονιστική απεικόνιση των χαρακτήρων, καλών και κακών, ή το αμίμητο στυλ του συγγραφέα; Η γνώμη μου; Και τα τρία". (Jeffery Deaver)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE KILLING LESSONS
ISBN139789605070823
ΕκδότηςBELL
ΣειράBEST SELLER 1082
Χρονολογία ΈκδοσηςΑπρίλιος 2015
Αριθμός σελίδων478
Διαστάσεις19x12,5
ΜετάφρασηΜΠΑΡΟΥΞΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΕπιμέλειαΑΣΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΠΛΑΚ ΣΟΛ
Κωδικός Πολιτείας2856-0504
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[18/08/2019] qotsa.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Συμπαθητικό βιβλίο. Μία σχετικά καλή παρουσίαση των ηρώων (καλών, κακών) μέσα απο ένα μυστήριο τρόπο ο οποίος σε φάσεις κούρασε. Ίσως η μετάφραση να μην είναι τόσο καλή ή
ο τρόπος γραφής να χρειάζεται χρόνο για να αφομοιωθεί. Ωστόσο το αποτέλεσμα είναι σχετικά καλό. Θυμίζει σενάριο αμιγώς αμερικανικής ταινίας γραμμένο με πολλές λεπτομέρειες ωστε να γίνει βιβλίο. Σε πιάνει από τα μούτρα από τις πρώτες λέξεις. Οι πιστοί τους είδους θα το διαβάσουν ευχάριστα. Οι υπόλοιποι προσπεράστε...
[27/09/2016] ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 73.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Ο ψυχοπαθής Λίο ή Ζάντερ και και ο επίσης διαταραγμένος συνεργός του, ταξιδεύουν από τη μία Αμερικανική πολιτεία στην άλλη, δολοφονώντας ανθρώπους βάσει ενός σχεδίου κατανοητού μόνο στον Λίο.Η αστυνομικός Βάλερι Χαρτ, που η εμμονή της να συλλάβει αυτό το ντουέτο δολοφόνων την οδήγησε στον αλκοολισμό και κατέστρεψε την προσωπική της ζωή, καθώς και η Νελ, ένα κορίτσι που διέφυγε όταν η οικογενειά της δολοφονήθηκε από αυτούς, είναι οι άνθρωποι που απειλούν τα σχέδια αυτών των δύο επικίνδυνων ανθρώπων. Είναι ένα πάρα πολύ καλό βιβλίο, με πιστευτούς χαρακτήρες-ακόμη και οι γυναίκες παρουσιάζονται λεπτομερώς και δείχνουν περισσότερο δυναμισμό από ό,τι ανάλογοι χαρακτήρες σε άλλα βιβλία! Το συνιστώ σε φίλους των αστυνομικών θρίλερ!
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΜΑΡΚΟΣ ΑΥΡΗΛΙΟΣ: ΤΑ ΕΙΣ ΕΑΥΤΟΝ
MARCUS AURELIUS
€17.49 €8.74
(-50%)
Κερδίζετε €8.75
ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ (ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ)
RYAN ANTHONY
€17.89 €8.94
(-50%)
Κερδίζετε €8.95

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS