Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΤΡΕΞΕ, ΑΛΕΞ ΚΡΟΣ (BEST SELLER 1084 / ΣΕΙΡΑ)

ΤΡΕΞΕ, ΑΛΕΞ ΚΡΟΣ

PATTERSON JAMES
Κωδ. Πολιτείας: 2856-0507




Παρουσίαση

Οι ερωτικές επαφές με ανήλικα κορίτσια οδηγούν στη σύλληψη του γνωστού πλαστικού χειρουργού Ελάιτζα Κριμ από τον ντετέκτιβ Άλεξ Κρος. Η ζωή του Κριμ καταστρέφεται, και τώρα που βρίσκεται πια έξω από τη φυλακή αποκτά νέο πρόσωπο ώστε να μην μπορεί κανείς να τον αναγνωρίσει.
Μια νεαρή γυναίκα βρίσκεται κρεμασμένη από το παράθυρο του έκτου ορόφου ενός κτιρίου. Πρόσφατα έχει γεννήσει, αλλά το μωρό της έχει εξαφανιστεί. Την ίδια στιγμή, η αστυνομία ανακαλύπτει το πτώμα ενός εκδιδόμενου γκέι και οι φήμες πως υπάρχουν τρεις σίριαλ κίλερ που κυκλοφορούν ελεύθεροι στην Ουάσινγκτον σπέρνουν τον πανικό στην πόλη...
Ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να σταματήσει τους δολοφόνους είναι ο Άλεξ Κρος. Μόνο που όσο εκείνος είναι απορροφημένος από τις έρευνες και από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην οικογένειά του, δεν αντιλαμβάνεται ότι κάποιος τον παρακολουθεί στενά. Και αυτός ο κάποιος δε θα σταματήσει παρά μόνο όταν ο Άλεξ γίνει το επόμενο πτώμα στη λίστα του. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

«Ο Άλεξ Κρος εξακολουθεί να είναι ο ήρωας σήμα κατατεθέν του Τζέιμς Πάτερσον, ένας χαρακτήρας σκέτος "δυναμίτης", και η περιπέτεια αυτή δεν αποτελεί εξαίρεση». (Bellfast Telegraph)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςALEX CROSS, RUN
ISBN139789605070847
ΕκδότηςBELL
ΣειράBEST SELLER 1084
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάιος 2015
Αριθμός σελίδων384
Διαστάσεις19x12,5
ΜετάφρασηΚΩΝΣΤΑΝΤΕΑ ΜΑΡΙΑ
ΕπιμέλειαΑΣΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΠΑΤΕΡΣΟΝ ΤΖΕΙΜΣ
Κωδικός Πολιτείας2856-0507
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

miskzad, Alka, tim8, kataktitis

Κριτικές για το προϊόν

[12/03/2023] ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 73.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Καλό βιβλίο για ταινία και για να περάσει κανείς ευχάριστα την ώρα του αν-όπως εγώ- είναι θιασώτης της αστυνομικής λογοτεχνίας. Το στυλ γραφής είναι αυτό στο οποίο μας έχει συνηθίσει ο Πάτερσον!
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΦΙΛΙ ΤΗΣ ΣΚΙΑΣ
MEAD RICHELLE
€20.28 €8.11
(-60%)
Κερδίζετε €12.17
Η ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ
BACHELARD GASTON
€19.08 €9.54
(-50%)
Κερδίζετε €9.54

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS