Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΒΟΥΝΟ (BEST SELLER 1087 / ΣΕΙΡΑ)

ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΒΟΥΝΟ

GRISHAM JOHN
Κωδ. Πολιτείας: 2856-0510




Παρουσίαση

Η Σαμάνθα Κόφερ είναι ανερχόμενο στέλεχος σε μια μεγάλη νομική εταιρεία της Νέας Υόρκης, ώσπου ξεσπά η οικονομική κρίση του 2008. Τώρα θα πρέπει να θεωρεί τον εαυτό της "τυχερό", που αντί για απόλυση της προτείνουν ένα σχέδιο "διαθεσιμότητας": να εργαστεί για ένα χρόνο χωρίς μισθό σε κάποια μη κερδοσκοπική οργάνωση - κι αν μέχρι τότε τα πράγματα έχουν βελτιωθεί, ίσως την ξαναπάρουν στην παλιά της θέση.
Η Σαμάνθα μετακομίζει από το Μανχάταν στο Μπρέιντι - μια μικρή πόλη στα Απαλάχια, τα οποία ως τότε ήξερε μόνο από βιβλία. Εκεί, θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά "πραγματικούς πελάτες με αληθινά προβλήματα", όπως της λέει ο Μάτι Γουάιατ από το Γραφείο Νομικής Αρωγής στο οποίο θα εργαστεί. Και θα συνειδητοποιήσει σύντομα ότι το Μπρέιντι, όπως οι περισσότερες μικρές πόλεις, κρύβει κάποια σκοτεινά μυστικά...
Αλλά ο μικρόκοσμος του Μπρέιντι, οι κόντρες με το δικαστή, ακόμα και η εχθρότητα κάποιων απέναντί της, δεν είναι οι μόνες προκλήσεις που έχει μπροστά της η Σαμάνθα: Οι εταιρείες εξόρυξης γαιάνθρακα που δραστηριοποιούνται στην περιοχή καταπατούν κάθε νόμο και κανόνα. Και όποιος προσπαθήσει να τους εναντιωθεί, πολύ απλά, θέτει τη ζωή του σε κίνδυνο... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Ένα σπουδαίο νέο μυθιστόρημα... Το έργο του Γκρίσαμ -πάντοτε ψυχαγωγία ανωτέρου επιπέδου- εξελίσσεται σε κάτι ακόμη πιο σοβαρό, πιο δυνατό, πιο αντάξιο του εξαιρετικού του ταλέντου". (The Washington Post)
"Ο Γκρίσαμ έχει γράψει ένα από τα καλύτερα νομικά δράματά του εδώ και καιρό μ' αυτή τη βουτιά στη μικροπολιτική μιας επαρχιακής πόλης. Υπάρχει ένα μυστήριο, αλλά αυτό αποτελεί μικρό μόνο μέρος της ιστορίας. Το κύριο στοιχείο που θα αιχμαλωτίσει τους αναγνώστες είναι η Σαμάνθα Κόφερ και οι υπόλοιποι χαρακτήρες που τη βοηθούν ν' ανακαλύψει το πάθος της". (Associated Press)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςGRAY MOUNTAIN
ISBN139789605070878
ΕκδότηςBELL
ΣειράBEST SELLER 1087
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούλιος 2015
Αριθμός σελίδων480
Διαστάσεις19x12,5
ΜετάφρασηΤΡΑΙΚΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΡΟΖΑ
ΕπιμέλειαΓΑΛΑΤΟΥΛΑ ΤΑΤΙΑΝΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΓΚΡΙΣΑΜ ΤΖΟΝ
Κωδικός Πολιτείας2856-0510
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

zidianpoliteia

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

cartmaniac, lef1976, Chriss15, maria tsadiraki, zidianpoliteia, ALEXANDROS KASIMIS, tolisglyfada1

Κριτικές για το προϊόν

[05/06/2023] zidianpoliteia.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Απολαυστικό ανάγνωσμα, ο Γκρισαμ στα καλύτερα του! Η Σαμάνθα είναι από τους πιο συμπαθείς γυναικείους χαρακτήρες κόρης του πατέρα της. Η κοινωνική ευαισθησία χωρίς να φαίνεται σε πρώτο πλάνο υπομονετικά αναδεικνύεται δεσπόζουσα του πλαισίου της ιστορίας.
[09/03/2022] Pinta.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:2
Βαρετό, επαναλαμβανόμενο και προβλέψιμο, δεν προσφέρεται για τίποτε παραπάνω από χαλαρή συντροφιά σε ένα ταξίδι όπου πρέπει με κάποιο τρόπο να περάσεις την ώρα σου.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ ΕΙΜΑΙ ΑΘΕΟΣ (KAFIR)
SHERWAN AMED
€14.84 €7.42
(-50%)
Κερδίζετε €7.42
ΒΕΡΝΟΝ ΣΟΥΜΠΟΥΤΕΞ (ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ)
DESPENTES VIRGINIE
€22.00 €11.00
(-50%)
Κερδίζετε €11.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS