Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΟΤΙ ΒΡΕΙΣ, ΔΙΚΟ ΣΟΥ

Ο,ΤΙ ΒΡΕΙΣ, ΔΙΚΟ ΣΟΥ

KING STEPHEN
Κωδ. Πολιτείας: 2856-0532




Παρουσίαση

1978
Η εμμονή του Μόρις Μπέλαμι με τον διάσημο συγγραφέα Τζον Ρόθοτιν είναι τόσο μεγάλη, που δε θα διστάσει να σκοτώσει για ν' αποκτήσει τα πολύτιμα σημειωματάρια του που περιέχουν τουλάχιστον ένα ανέκδοτο μυθιστόρημα.
2009
Ο Πιτ Σάουμπερς, ένα αγόρι του οποίου ο πατέρας επέζησε από το μακελειό που προκάλεσε ο διαβόητος Δολοφόνος με τη Μερσεντές, ανακαλύπτει κοντά στο σπίτι του ένα θαμμένο μπαούλο που περιέχει πολλά χρήματα και τα σημειωματάρια του Ρόθστιν.
2014
Μετά από τριάντα πέντε χρόνια στη φυλακή, ο Μόρις είναι ελεύθερος. Τώρα ήρθε η ώρα να βρει το θησαυρό του. Και όποιος μπει στο δρόμο του, θα το μετανιώσει.

Η ζωή του Πιτ κινδυνεύει. Οι μοναδικοί που μπορούν να τον βοηθήσουν να γλιτώσει από τη δολοφονική οργή του Μόρις είναι ο πρώην αστυνομικός Μπιλ Χότζες, η Χόλι Γκίμπνι και ο Τζερόμ Ρόμπινσον.
Ο Στίβεν Κινγκ επιστρέφει με ένα αγωνιώδες, γρήγορο και αιχμηρό μυθιστόρημα -το δεύτερο της τριλογίας που ξεκίνησε με το Ο κύριος Μερσεντές- που θα σας καθηλώσει. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Εξαίσιο... Η ακούραστη φαντασία του Κινγκ είναι μια δύναμη που δεν μπορεί να συγκρατηθεί" (The New York Times Book Review)
Υπέροχο, τρομακτικό, συγκινητικό" (The Washington Post)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςFINDERS KEEPERS
ISBN139789605070991
ΕκδότηςBELL
ΣειράBEST SELLER 1099
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούνιος 2016
Αριθμός σελίδων512
Διαστάσεις19x13
ΜετάφρασηΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΕπιμέλειαΑΣΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΚΙΝΓΚ ΣΤΙΒΕΝ
Κωδικός Πολιτείας2856-0532
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Панаётис, lab.alex

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

MixalisS.K., anivvas, krhtikos4, grreader, double_zaxarwto, Venesk, ΣΤΡΑΤΟΣ, anna0501, etc, poulxeria, mdelta, elisanton1966, boudas, sstratos, silv3r, Saligari, chrissl, Λευτέρης Αλυματήρης, TasosK2, holmes, lenamak, samarithan, Harloc, sakro, sharpblad3, Air, eva13, georgekyr, AngelKal, n.marianos, NikoletaAl, redo, Δεσποινακι, britzolas, Iosif, kwstas0205, Orestis988, eleni83, ANAF, giota_almiros, Nyarlathotep, Chaosman, dkopanas, freesmoke, D.Κωνσταντίνος, msfakianos, mariakok, Undhippie, chrysapan, freenik, gray_slave, SofiaFountoulaki, Ιαβερης, dimgiav21, maria tsadiraki, lovering, marianna_kotzia, aapostolidis, Moriarty, kalasgeo, Zyro, shine921, panela1992, Antocheimar, Liknon, spyrkokks, angelos.zaverdas, mm82, korin1112, anagnost44, labamazona, DORA76, amnassikas, Αργυρή Βερβενιώτη, Νικος4, ΠΑΝΟΣ ΜΠΟΝΑΝΟΣ, linalinaki, StefChar, Yiannky, Zedrit, Ιωάννα Λάσκου, Konpapako, xristina.kitten, mihosal, stavpa, dimitra_panaretou, lenamitsi, glaskar, alexgs_77, Steflute, savio114, KABOURIS, aera, KingDunadan, Spyrangelos , mariba5b, Βασιλεύς_Αίας, Arabornn, chris_kostopanagiotou, annanem, GeorgeKar21, kosnatsi, chbra, Dinosaurosss, mikuku, Pela, Nataliakiss, Панаётис, iosif_k, latsi, Theodoros Viss, Datass, Grigoris Marduk, Azoul 90, andura, freebird98 , lab.alex, Νίκος Γκάβαλης, lastride, ΑΛΑΛΚΟΜΕΝΕΥΣ, zarathustra, diohazuki, Hatzimelissis, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΜΠΑΚΑΛΗΣ, blacknarcissus, Tsekouras T., aristotelis13, Tony_Montana, thanospapa12, Rothko2014, Georgeziko, S.miter, NickAngel, annouk, Iraklis1997, GoodPrince

Κριτικές για το προϊόν

[09/03/2019] Zyro.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Το δευτερο βιβλιο της σειρας "Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ" ειναι παρα πολυ καλο..εχει δραση,εχει πολυ εξυπνους διαλογους και ειναι αριστα συνδεδεμενες οι ιστοριες του πριν με το μετα..Τι δεν εχει? Δεν εχει τον Μπρειντι,τον αρρωστημενο χαρακτηρα που γεννησε ο στιβεν κινγκ στο πρωτο βιβλιο κανοντας μια παυση για να τον δουμε στο τριτο και τελευταιο βιβλιο της σειρας..Και επισης ενιωσα λιγο υπερβολικη και οχι τοσο αληθινη τη συμπεριφορα και το πως διαχειριζεται τοσο ακραιες και επικινδυνες καταστασεις ο πιτσιρικας Πιτ Σοουμπερς γι'αυτους τους δυο λογους και τα τεσσερα αστερια αντι για πεντε..
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΛΕΞΙΚΟ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ
DUROZOI GERARD
€27.39 €13.70
(-50%)
Κερδίζετε €13.69
Ο Μαιγκρέ και ο νεκρός του
SIMENON GEORGES
€13.00 €6.50
(-50%)
Κερδίζετε €6.50

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS