Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΤΟ ΦΛΕΓΟΜΕΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ (BEST SELLER 1103 / BELL)

ΤΟ ΦΛΕΓΟΜΕΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

CONNELLY MICHAEL
Κωδ. Πολιτείας: 2856-0540




Παρουσίαση

Δεν είναι πολλά τα θύματα δολοφονίας που πεθαίνουν σχεδόν δέκα χρόνια μετά το έγκλημα. Έτσι, όταν ένας άντρας υποκύπτει εξαιτίας των επιπλοκών ενός παλιού τραυματισμού του από μια αδέσποτη φαινομενικά σφαίρα, ο ντετέκτιβ της Μονάδας Ανοιχτών-Ανεξιχνίαστων Υποθέσεων της Αστυνομίας του Λος Άντζελες Χάρι Μπος έρχεται αντιμέτωπος με μια υπόθεση όπου το πτώμα είναι ακόμη φρέσκο, αλλά όλα τα υπόλοιπα στοιχεία είναι σχεδόν ανύπαρκτα.
Ξεκινώντας από τη σφαίρα που βρισκόταν για πολλά χρόνια σφηνωμένη στη σπονδυλική στήλη του θύματος, ο Μπος και η νεαρή ντετέκτιβ Λουσία Σότο θα ανακαλύψουν ότι ο πυροβολισμός εκείνος κάθε άλλο παρά τυχαίος ήταν, ενώ σύντομα θα οδηγηθούν σε μία ακόμη ανεξιχνίαστη υπόθεση, που αφορά το θάνατο εφτά παιδιών σε πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει σε μια πολυκατοικία πριν από είκοσι περίπου χρόνια. Όταν, όμως, η έρευνά τους αρχίσει να απειλεί ζωές και καριέρες, οι δύο ντετέκτιβ θα πρέπει να αποφασίσουν αν αξίζει να ρισκάρουν τα πάντα για να αποκαλυφθεί η αλήθεια ή αν είναι προτιμότερο ορισμένα μυστικά να μένουν θαμμένα για πάντα... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE BURNING ROOM
ISBN139789605071035
ΕκδότηςBELL
ΣειράBEST SELLER
Χρονολογία ΈκδοσηςΣεπτέμβριος 2016
Αριθμός σελίδων448
Διαστάσεις19x13
ΜετάφρασηΙΣΜΥΡΙΔΟΥ ΠΑΛΜΥΡΑ
ΕπιμέλειαΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΛΛΗ, ΜΙΧΕΛΟΓΚΩΝΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΚΟΝΕΛΙ ΜΑΙΚΛ
Κωδικός Πολιτείας2856-0540
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[28/09/2016] ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 73.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Η πιο πρόσφατη περιπέτεια του Χάρι Μπος διαθέτει όλα τα στοιχεία που έχει συνδιάσει κανείς με το συγκεκριμένο ήρωα του Κόνελι. Επιμονή και μία υγιή δόση κυνισμού και ξεροκεφαλιάς. Η πλοκή εξελίσσεται γρήγορα και έχει ενδιαφέρον!
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
ΚΟΤΖΙΑΣ ΝΙΚΟΣ
€9.66 €2.90
(-70%)
Κερδίζετε €6.76
ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
CLARKE ARTHUR
€11.66 €5.83
(-50%)
Κερδίζετε €5.83

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS