Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΤΥΦΛΑ ΨΑΡΙΑ // ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΝΕΡΑ (ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ)

ΤΥΦΛΑ ΨΑΡΙΑ

ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΝΕΡΑ (ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ)

ΣΙΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2856-0574




Παρουσίαση

Το άψυχο σώμα μιας νεαρής μητέρας ανακαλύπτεται στα βράχια της θάλασσας, δίπλα στην αλάνα του Φάρου. Ο αστυνόμος Καπετάνος καλείται να ξεμπλέξει το κουβάρι ενός φόνου που θα εμφανίσει μπροστά του ένα στοιχειωμένο παρελθόν.
Ο υπόκοσμος βγαίνει από το σκοτάδι αναζητώντας μια θέση στο φως με ανταμοιβή το χρήμα. Μυστικά αίματος μέσα στην οικογένεια. Αδελφικοί δεσμοί που καμουφλάρονται. Το φως μπορεί να δώσει τη λύση. Τα ψάρια πρέπει να τυφλωθούν, να χάσουν το πλεονέκτημα του καμουφλάζ.
Μια παράνομη ερωτική σχέση οδηγεί στην καταστροφή. Η προσπάθεια αναρρίχησης στα ανώτερα κοινωνικά στρώματα θα αποτελέσει την αρχή για το παιχνίδι. Ένα παιχνίδι χωρίς νικητή.
Μετά το βραβευμένο μυθιστόρημα Τα Βατράχια, ο Δημήτρης Σίμος επιστρέφει σε ακόμη πιο Σκοτεινά Νερά... Το Τυφλά Ψάρια είναι η πολυαναμενόμενη δεύτερη υπόθεση του αστυνόμου Καπετάνου. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139789605071165
ΕκδότηςBELL
ΣειράBEST SELLER 1116
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάιος 2018
Αριθμός σελίδων328
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΕΥΘΥΜΙΟΥ ΘΑΛΕΙΑ
Κωδικός Πολιτείας2856-0574
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Lafazanos, fanezan

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

Lafazanos, christinakakani, th.gribo, mkolia, martio83

Κριτικές για το προϊόν

[31/12/2022] nansipan.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Ο συγγραφέας ακολουθεί τη γνωστή πετυχημένη συνταγή με τις ιστορίες που εξελίσσονται παράλληλα και δένουν στο τέλος πετυχημένα, την αναφορά, στην αρχή κάθε κεφαλαίου, στον χρόνο στον οποίο διαδραματίζονται τα γεγονότα, την αγαπημένη του Εύβοια σε πρώτο πλάνο, τους διαφορετικούς τρόπους αφήγησης που εναλλάσσονται, τους αληθινούς χαρακτήρες που μας θυμίζουν ανθρώπους της διπλανής πόρτας και την αναφορά σε κοινωνικά ζητήματα που απασχολούν κυρίως τις μικρές κοινωνίες.
Όλα ξεκινάνε από τη δολοφονία μιας γυναίκας στα βράχια της θάλασσας και μέσα από μια καλά δομημένη ιστορία με καταιγιστική πλοκή, πάθη, παράνομες σχέσεις, εκβιασμούς, τοκογλυφία, ναρκωτικά, οδηγούμαστε στο ανατρεπτικό τέλος!
Ο Δημήτρης Σίμος λειτουργεί ως σκηνοθέτης που μας ταξιδεύει στη Χαλκίδα και την Κάρυστο όχι μόνο με τις υπέροχες περιγραφές του, αλλά και με τη συνοδεία ελληνικών και ξένων τραγουδιών στα οποία κάνει αναφορά στο βιβλίο!
Ευρηματικός ο τίτλος τον οποίο αναλύει ο συγγραφέας στο παρακάτω απόσπασμα:
"Η υπόθεση θύμιζε καμουφλάζ ψαριού. Ήξερα πως η λύση ήταν μπροστά μου και δεν μπορούσα να τη διακρίνω. Ένα ψάρι που παίζει μαζί μου έξω από το θαλάμι του χωρίς να μπορώ να το ξεχωρίσω. Δεν μπορούσα να το δω σε τέτοιο βάθος. Έπρεπε να το οδηγήσω πιο κοντά στην επιφάνεια του νερού, εκεί όπου οι ακτίνες του ηλίου διαπερνούν το νερό και το τυφλώνουν. Ένα τυφλό ψάρι δεν μπορεί να αντιληφθεί το χρώμα του περιβάλλοντος και δεν αλλάζει χρώμα, παραμένοντας ακίνητο. Χρειαζόμουν φως, τα στοιχεία που θα χάλαγαν το καμουφλάζ του. Τα στοιχεία που θα τύφλωναν το ψάρι μου".
Εθιστικό, σκοτεινό και έξυπνο, θα σε κάνει να κολλήσεις!
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ
ΛΟΥΚΑΤΟΣ Σ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ
€12.72 €6.36
(-50%)
Κερδίζετε €6.36
Ο ΕΛΑΙΩΝΑΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
ΡΩΠΑΙΤΟΥ-ΤΣΑΠΑΡΕΛΗ ΖΩΗ
€31.80 €15.90
(-50%)
Κερδίζετε €15.90

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS