Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΝΕΚΡΗ ΠΟΛΗ (BEST SELLER 1128 / ΣΕΙΡΑ)

ΝΕΚΡΗ ΠΟΛΗ

KILLIAN JOHN
Κωδ. Πολιτείας: 2856-0613




Παρουσίαση

Ο Μπεν Λόγκαν θα φτάσει μέσα στη βροχερή βραδιά στο Φόλσβιλ του Κεντάκι, μια γραφική κωμόπολη αγκαλιασμένη από έναν ήρεμο ποταμό: το ιδανικό ησυχαστήριο για έναν Νεοϋορκέζο ντετέκτιβ, κουρασμένο από το ασταμάτητο κυνήγι απαγωγέων και δολοφόνων μικρών παιδιών.
Το Φόλσβιλ φαντάζει πραγματικός παράδεισος. Το μπαρ στη Μέιν Στρητ είναι άψογο, το εστιατόριο σερβίρει το καλύτερο φαγητό της Πολιτείας, η ιδιοκτήτρια της πανσιόν είναι ελκυστική και το χαμόγελό της ακαταμάχητο. Όλα θα ήταν ειδυλλιακά, αν δεν είχε εξαφανιστεί εδώ και τέσσερα εικοσιτετράωρα εκείνο το κορίτσι.
Το απόσπασμα που θα οργανωθεί θα βρει τελικά την Όμπρεϊ Χάρισον, αλλά θα τη βρει νεκρή, εγκλωβισμένη σε μια φυσική παγίδα των βράχων έξω από την πόλη. Παρά τη σιγουριά του τοπικού σερίφη για το αντίθετο, ο νεοφερμένος ντετέκτιβ είναι βέβαιος πως δεν πρόκειται για ατύχημα. Γιατί πριν πεθάνει η Όμπρεϊ Χάρισον προσπάθησε να κόψει μόνη το ίδιο της το πόδι. Με έναν ελβετικό σουγιά.
Πολύ σύντομα θα φανεί πως στο Φόλσβιλ υπάρχουν μυστικά και ένα παρελθόν που όλοι θέλουν να το κρατήσουν θαμμένο. Ο Μπεν Λόγκαν, όμως, δε θα ησυχάσει μέχρι να βρει το δολοφόνο του κοριτσιού.
Θα το πάει στα άκρα. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139789605071288
ΕκδότηςBELL
ΣειράΣΤΑ ΑΚΡΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούλιος 2019
Αριθμός σελίδων384
Διαστάσεις19x12
ΕπιμέλειαΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΚΙΛΙΑΝ ΤΖΟΝ
Κωδικός Πολιτείας2856-0613
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[26/12/2022] nikeno.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:0
Ένα βιβλίο ακατάσχετης φλυαρίας. Με πράξεις και κίνητρα ηρώων που δεν αιτιολογούνται. Με μια ιστορία που σχεδόν μέχρι το τέλος δεν πηγαίνει πουθενά (οι τελευταίες σελίδες στις οποίες η ιστορία οδηγείται κάπου, είναι απλά ένα υποτυπώδες φινάλε..). Με δυο λόγια, σπατάλη χρημάτων και χρόνου.
[02/07/2020] ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 73.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:2
ΕΙΧΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΥΤΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ. ΔΕ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΕ. Η ΔΡΑΣΗ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 100 ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ-ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ Ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΑΝΑΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΔΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΑ 'ΒΛΕΠΕΙ' ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ, ΘΥΜΙΖΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΡΙΤΣΙΑΡΝΤΙ, ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ
GIOVANNI DE MAURIZIO. ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΚΕΙ.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Ο WARREN BUFFETT
SIMMONS RICHARD
€23.00 €10.35
(-55%)
Κερδίζετε €12.65
Ο ΦΤΩΧΟΚΟΣΜΟΣ
DOSTOYEVSKY FYODOR
€11.00 €5.50
(-50%)
Κερδίζετε €5.50

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS