Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ

ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ

+
-
BALDACCI DAVID
Κωδ. Πολιτείας: 2856-0648
Τιμή Έκδοσης
€9.90
Τιμή Πολιτείας
€7.43
(-25%)
Κερδίζετε €2.47


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Η ειδική πράκτορας του FBI Άτλι Πάιν έχει πάρει τρία μαθήματα από τη ζωή:
ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΓΕΣ ΔΕ ΓΙΑΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ.
Η δίδυμη αδερφή της Άτλι, η Μέρσι, απήχθη από το παιδικό δωμάτιό τους πριν από τριάντα χρόνια και η Άτλι δεν έπαψε ούτε μέρα να θρηνεί για την απώλειά της και να αναρωτιέται τι απέγινε τελικά.
Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΑΠΑΛΥΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ.
Ο κύριος ύποπτος, ο διαβόητος σίριαλ κίλερ Ντάνιελ Τζέιμς Τορ, βρίσκεται τώρα σε μια φυλακή υπερυψίστης ασφαλείας, αλλά χωρίς να έχει ομολογήσει. Η Άτλι όμως είναι αποφασισμένη να συνεχίσει την έρευνα για την αδερφή της, μέχρι να αποκαλύψει την αλήθεια.
Η ΙΔΙΑ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.
Με τις ενοχές να μην έχουν πάψει να τη βασανίζουν ούτε στιγμή, η Άτλι έγινε πράκτορας του FBI με μοναδικό σκοπό της ζωής της να κυνηγήσει δολοφόνους όπως ο Τορ. Υπηρετώντας στις απομακρυσμένες άγριες περιοχές των Δυτικών Ηνωμένων Πολιτειών, έχει περάσει χρόνια ακονίζοντας τις ικανότητές της και δυναμώνοντας τις αντοχές της, μένοντας πάντοτε προσηλωμένη στον αρχικό στόχο της.
Τώρα, η Άτλι αναλαμβάνει μια έρευνα η οποία αρχίζει με την εξαφάνιση ενός άντρα στο Γκραν Κάνυον. Και συνεχίζεται με μια δυσοίωνη ανακάλυψη που θα δείξει ότι η υπόθεση αυτή είναι πολύ πιο περίπλοκη και επικίνδυνη απ' όσο φαινόταν αρχικά...
Το Χωρίς Έλεος είναι το πρώτο βιβλίο της νέας σειράς του #1 best-selling συγγραφέα Ντέιβιντ Μπλαντάτσι με πρωταγωνίστρια την ειδική πράκτορα του FBI Άτλι Πάιν. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςLONG ROAD TO MERCY
ISBN139789605071400
ΕκδότηςBELL
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΑύγουστος 2020
Αριθμός σελίδων416
Διαστάσεις19x12
ΜετάφρασηΡΙΖΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΕπιμέλειαΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΛΛΗ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΠΑΛΝΤΑΤΣΙ ΝΤΕΙΒΙΝΤ
Κωδικός Πολιτείας2856-0648
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

stamstela, christinakakani, ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 73

Κριτικές για το προϊόν

[09/08/2022] ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 73.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:2
Αγόρασα αυτό το βιβλίο, το πρώτο της σειράς με πρωταγωνίστρια την πράκτορα του F.B.I. Άτλι Πάϊν, λόγω του ότι η σειρά βιβλίων με το Ντέκερ μου άρεσε πάρα πολύ. Δυστυχώς, τα βιβλία φαίνεται σαν να έχουν γραφτεί από διαφορετικούς ανθρώπους... Η εντυπωσιακή σωματική διάπλαση της Άτλι, το ύψος της και η απροθυμία της να εμπιστευτεί τους ανθρώπους γύρω της παραπέμπουν σε θηλυκό Τζακ Ρίτσερ, ενώ η πλοκή μοιάζει σαν σενάριο ταινίας του Τζέϊμς Μποντ της ψυχροπολεμικής περιόδου και μάλιστα σενάριο τραβηγμένο από τα μαλλιά. Αγόρασα και το δεύτερο βιβλίο της σειράς μαζί με το πρώτο. Ελπίζω απλώς να είναι καλύτερο.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS