Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

+
-
CHILD LEE
Κωδ. Πολιτείας: 2856-0670
Τιμή Έκδοσης
€9.90
Τιμή Πολιτείας
€7.43
(-25%)
Κερδίζετε €2.47


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ο Τζακ Ρίτσερ κάνει οτοστόπ. Σχεδιάζει να ακολουθήσει τον ήλιο σε ένα επικό ταξίδι στην άλλη άκρη της Αμερικής, από το Μέιν στην Καλιφόρνια. Δεν πάει μακριά. Σε έναν επαρχιακό δρόμο βαθιά μέσα στα δάση της Νέας Αγγλίας βλέπει μια πινακίδα με το όνομα ενός μέρους που δεν έχει δει ποτέ: της γενέτειρας του πατέρα του. Τι σημασία έχει μία μέρα παραπάνω; σκέφτεται. Και κάνει την παράκαμψη.
Την ίδια στιγμή, στην ίδια απόμερη περιοχή, χαλάει ένα αυτοκίνητο. Ένα νεαρό ζευγάρι από τον Καναδά είχε ξεκινήσει ένα ταξίδι προς τη Φλόριντα. Σκόπευαν να κάνουν μια στάση στη Νέα Υόρκη για να πουλήσουν ένα θησαυρό. Τώρα έχουν ξεμείνει σε ένα μοναχικό μοτέλ μέσα στην ερημιά. Οι ιδιοκτήτες τούς φαίνονται σχεδόν υπερβολικά φιλικοί. Το μέρος είναι παράξενο... αλλά δεν υπάρχει άλλη επιλογή.
Το επόμενο πρωί, στα γραφεία του δήμου, ο Ρίτσερ ρωτάει για το παλιό σπίτι της οικογένειας. Του λένε ότι στην πόλη δεν είχε ζήσει ποτέ κανένας Ρίτσερ. Εκείνος ανέκαθεν ήξερε ότι ο πατέρας του, φεύγοντας από εκεί, είχε ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του, αλλά τώρα αναρωτιέται: Μήπως ο πατέρας μου δεν έζησε ποτέ εδώ;
Ενώ ο Ρίτσερ εξερευνά τη ζωή του πατέρα του, και ενώ οι Καναδοί αντιμετωπίζουν θανάσιμους κινδύνους, αρχίζουν να σμίγουν κομμάτια από διαφορετικές ιστορίες. Και τότε ο Ρίτσερ κάνει μια συγκλονιστική ανακάλυψη: Το παρόν μπορεί να είναι ζόρικο, αλλά το παρελθόν μπορεί να είναι γεμάτο ένταση... και ολέθριο. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςPAST TENSE
ISBN139789605071479
ΕκδότηςBELL
ΣειράBEST SELLER
Χρονολογία ΈκδοσηςΑπρίλιος 2021
Αριθμός σελίδων408
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΙΒΡΑΗΝΙΑΣ ΝΙΚΟΣ
ΕπιμέλειαΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΛΛΗ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΤΣΑΙΛΝΤ ΛΙ
Κωδικός Πολιτείας2856-0670
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

esoulidou, Panmpountouris, tasos9gr, evmo, maria1977

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS