Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΠΑΛΙΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

ΠΑΛΙΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

+
-
ΑΖΑΡΙΑΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2856-0693
Τιμή Έκδοσης
€10.90
Τιμή Πολιτείας
€7.63
(-30%)
Κερδίζετε €3.27


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Λίγο μετά την πτώση της Χούντας, μια παρέα αντιεξουσιαστών σπουδαστών βρίσκεται στο επίκεντρο της μεγάλης αποχής στο Αμερικανικό Κολέγιο. Μερικά χρόνια αργότερα, ακολουθεί η πορεία τους προς την αλλοτρίωση και την αφομοίωση από το μηχανισμό του κράτους και η ανέλιξή τους σε μέλη της υψηλής κοινωνίας.
Και τότε εμφανίζεται, σαν φάντασμα από το παρελθόν, ένας αόρατος φύλακας άγγελος -ή εκδικητής;- με σκοπό να κλείσει τους "παλιούς λογαριασμούς" με τους παλιούς φίλους... Ο υπαστυνόμος Μίραλης, που θα αναλάβει με την ομάδα του την υπόθεση, θα συναντήσει το μυστηριώδη αστυνομικό Μαύρο Βαρόνο και θα εμπλακεί σ' ένα σκοτεινό mind game με το ηθικό δίλημμα "απονομή δικαιοσύνης ή εκδίκηση;" (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Ο Γρηγόρης Αζαριάδης πατάει στα χνάρια του Πέτρου Μάρκαρη και στη μεσογειακή νουάρ λογοτεχνία... Η αργκό γλώσσα, η αθυροστομία και οι τολμηρές ερωτικές σκηνές αποτελούν βασικά στοιχεία της αφήγησης". (Φίλιππος Φιλίππου, συγγραφέας, κριτικός, θεωρητικός αστυνομικής λογοτεχνίας)
"Το πρώτο αστυνομικό μυθιστόρημα του Γρηγόρη Αζαριάδη είναι ένα καταιγιστικό πολάρ, που καθηλώνει με τις ανατροπές και την καλοδουλεμένη πλοκή του". (Νίκος Κουρμουλής, δημοσιογράφος, κριτικός λογοτεχνίας)
"Μεταφέρει με μαγικό τρόπο την παράδοση του neo-polar του γαλλικού Μάη στη σύγχρονη ελληνική αστυνομική λογοτεχνία". (Δημήτρης Σίμος, συγγραφέας)
"Ένα εντυπωσιακό ντεμπούτο, στο οποίο συστήνεται μία από τις πιο ενδιαφέρουσες πρωταγωνίστριες -και για την ακρίβεια η πρώτη- στο χώρο της ελληνικής αστυνομικής λογοτεχνίας. Εντρυφήστε!" (Βαγγέλης Γιαννίσης, συγγραφέας)
Λεπτομέρειες
ISBN139789605071554
ΕκδότηςBELL
ΣειράBEST SELLER
Χρονολογία ΈκδοσηςΙανουάριος 2022
Αριθμός σελίδων408
Διαστάσεις19x12
ΕπιμέλειαΑΣΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Κωδικός Πολιτείας2856-0693
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

thomkouf, nitsa

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ
BRACHER KARL-DIETRICH
€21.20 €9.54
(-55%)
Κερδίζετε €11.66
Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
ΣΚΟΥΡΑ ΣΟΦΙΑ
€60.00 €30.00
(-50%)
Κερδίζετε €30.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS