Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΩΣ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ

ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΩΣ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ

+
-
BALDACCI DAVID
Κωδ. Πολιτείας: 2856-0695
Τιμή Έκδοσης
€10.90
Τιμή Πολιτείας
€8.18
(-25%)
Κερδίζετε €2.72


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Η ζωή της ειδικής πράκτορα του FBI Άτλι Πάιν δεν ήταν ποτέ πια ίδια μετά την απαγωγή -και την πιθανή δολοφονία- της δίδυμης αδερφής της, Μέρσι, πριν από τριάντα χρόνια. Έπειτα από δεκαετίες ολόκληρες βασανιστικής αβεβαιότητας, ο ασίγαστος θυμός που σιγοβράζει από τότε μέσα της την ωθεί σ' ένα ανεπίτρεπτο ξέσπασμα την ώρα της τέλεσης του καθήκοντός της, κάνοντάς την να συνειδητοποιήσει ότι πρέπει επιτέλους να αντιμετωπίσει τους δαίμονες του παρελθόντος της, αν θέλει να παραμείνει στο FBI.
Η Άτλι και η βοηθός της, η Κάρολ Μπλαμ, ταξιδεύουν στην αγροτική κωμόπολη των παιδικών χρόνων της Άτλι για να δουν τι μπορούν να ανακαλύψουν για εκείνη την τραυματική νύχτα που κάποιος άρπαξε τη Μέρσι και άφησε την ίδια ετοιμοθάνατη. Όμως λίγο αφότου ξεκινήσει τις έρευνές της η Πάιν, μια ντόπια κοπέλα βρίσκεται τελετουργικά δολοφονημένη, μ' ένα νυφικό πέπλο στο κεφάλι. Και σύντομα ακολουθεί μια δεύτερη, εξίσου αλλόκοτη δολοφονία.
Η Άτλι είναι αποφασισμένη να συνεχίσει να αναζητεί τις απαντήσεις που χρειάζεται, αλλά παράλληλα το βάζει σκοπό να βρει τον πιθανό σίριαλ κίλερ πριν θρηνήσουν νέο θύμα. Όμως σε μια μικρή επαρχιακή πόλη γεμάτη μυστικά -μερικά από τα οποία θα μπορούσαν να είχαν λύσει το μυστήριο που βασανίζει την Άτλι όλη της τη ζωή- το να σκαλίζεις το παρελθόν μπορεί να αποδειχτεί πολύ πιο επικίνδυνο απ' ό,τι φαντάζεται...
Το Ένα Λεπτό ως τα Μεσάνυχτα είναι το δεύτερο βιβλίο με πρωταγωνίστρια την ειδική πράκτορα Άτλι Πάιν, από την πένα ενός από τους κορυφαίους συγγραφείς θρίλερ στον κόσμο, του Ντέιβιντ Μπαλντάτσι. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςA MINUTE TO MIDNIGHT
ISBN139789605071561
ΕκδότηςBELL
ΣειράBEST SELLER
Χρονολογία ΈκδοσηςΦεβρουάριος 2022
Αριθμός σελίδων440
Διαστάσεις21x12
ΜετάφρασηΚΑΝΤΖΟΛΑ-ΣΑΜΠΑΤΑΚΟΥ ΒΕΑΤΡΙΚΗ
ΕπιμέλειαΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΛΛΗ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΠΑΛΝΤΑΤΣΙ ΝΤΕΙΒΙΝΤ
Κωδικός Πολιτείας2856-0695
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

martio83

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

stamstela, christinakakani, ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 73

Κριτικές για το προϊόν

[23/08/2022] ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 73.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Το βιβλίο αυτό είναι σαφώς καλύτερο από την πρώτη περιπέτεια της Άτλι Πάϊν, αν και υπάρχει και σε αυτή ένα κάποιο στοιχείο υπερβολής. Θυμίζει ο τρόπος γραφής περισσότερο τον τρόπο γραφής των βιβλίων με τον Ντέκερ και τα βιβλία αυτά μου είχαν αρέσει ιδιαίτερα!
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΑΝΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
ΙΟΡΔΑΝΟΓΛΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ
€29.00 €14.50
(-50%)
Κερδίζετε €14.50
CARL BARKS, ΟΙ ΕΠΙΓΟΝΟΙ
ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ
€18.90 €9.45
(-50%)
Κερδίζετε €9.45

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS