Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Χ/Δ Τ. Β΄  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ (ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΟΜΟΣ- ΧΑΡΤΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ)

+
-
ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ Α. ΣΤΑΜΑΤΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2130-0335
Τιμή Έκδοσης
€24.38
Τιμή Πολιτείας
€19.50
(-20%)
Κερδίζετε €4.88


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Το βιβλίο αυτό αποτελεί συνέχεια του πρώτου τόμου "ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ I" εκδόσεις Ομίλου ΙΩΝ, 2013 και ολοκληρώνει, ως εισαγωγικό διδακτικό βιβλίο, τα θέματα της Περιβαλλοντικής Μηχανικής.
Ο τόμος αυτός περιλαμβάνει, την κατεργασία των βιομηχανικών υγρών αποβλήτων, την συλλογή κατεργασία και διάθεση των στερεών αποβλήτων, το είδος, την επίδραση και τον έλεγχο της ατμοσφαιρικής ρύπανση, την ενεργειακή ρύπανση και τις επιδράσεις και προστασία του περιβάλλοντος από τον θόρυβο και τις δονήσεις. Σε ένα εισαγωγικό επίπεδο υπάρχουν παραδείγματα αναλυτικών σχεδιασμών εγκαταστάσεων και διεργασιών για όλα τα κεφάλαια του βιβλίου. Το μεγαλύτερο μέρος του βιβλίου προέρχεται από το βιβλίο "ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ" Δ. Α. Αυλωνίτης και Σ. Α. Αυλωνίτης, εκδόσεις Ομίλου ΙΩΝ, 2013. Στο σημείο αυτό οφείλω να ευχαριστήσω θερμά τον αδελφό μου Δ. Α. Αυλωνίτη, M.Sc., Ph.D., Petr. Eng, για την χρησιμοποίηση του υλικού από το βιβλίο αυτό.
Ο τόμος αυτός έρχεται να καλύψει τις διδακτικές ανάγκες του μαθήματος της Περιβαλλοντικής Μηχανικής II, σε ένα εισαγωγικό επίπεδο και απευθύνεται σε φοιτητές, αλλά και πτυχιούχους μηχανικούς που ασχολούνται με θέματα προστασίας περιβάλλοντος.
Θα ήταν αμέλεια αν δεν ευχαριστούσα την Μαρία Ζαγαρέλου για τον σχεδιασμό του εξωφύλλου και το ατελιέ των Εκδόσεων του Ομίλου ΙΩΝ για την συνολική επιμέλεια του βιβλίου.
Παρά την προσπάθεια που έγινε για διόρθωση λαθών και αβλεψιών, το παρόν σύγγραμμα δεν θεωρείται αλάθητο και συνεπώς στα υπάρχοντα λάθη, παραλείψεις και αβλεψίες, οι υποδείξεις και παρατηρήσεις των αναγνωστών είναι πάντα ευπρόσδεκτες και πολύτιμες. (Από τον πρόλογο της έκδοσης)

Περιεχόμενα

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΥΓΡΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ
ΣΤΕΡΕΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ
ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΡΥΠΑΝΣΗ
ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΡΥΠΑΝΣΗΣ ΤΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ
ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΡΥΠΑΝΣΗ
ΘΟΡΥΒΟΙ ΚΑΙ ΔΟΝΗΣΕΙΣ
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΟΡΩΝ
Λεπτομέρειες
ISBN139789605082116
ΕκδότηςΙΩΝ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2016
Αριθμός σελίδων228
Διαστάσεις29x21
Κωδικός Πολιτείας2130-0335
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΟΙ ΣΟΥΛΙΩΤΕΣ
ΠΕΡΑΝΘΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
€22.16 €11.08
(-50%)
Κερδίζετε €11.08
ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ ΕΙΜΑΙ ΑΘΕΟΣ (KAFIR)
SHERWAN AMED
€14.84 €7.42
(-50%)
Κερδίζετε €7.42

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS