Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

+
-
HEATH ROBERT
Κωδ. Πολιτείας: 0890-0171
Τιμή Έκδοσης
€45.00
Τιμή Πολιτείας
€36.00
(-20%)
Κερδίζετε €9.00


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Η ασύρματη επικοινωνία είναι ένας κρίσιμος κλάδος της ηλεκτρολογικής μηχανικής και της επιστήμης των υπολογιστών, ωστόσο η θεωρητική πλευρά της παραμένει δυσπρόσιτη στους φοιτητές που δεν ειδικεύονται σ' αυτό το θέμα. Το συγκεκριμένο βιβλίο επιχειρεί να φέρει τους αλγόριθμους ψηφιακής επικοινωνίας και λήψης κοντά σε προπτυχιακούς φοιτητές, απόφοιτους και επαγγελματίες. Η ανάπτυξη του βιβλίου βασίζεται στην επεξεργασία σήματος και δεν προϋποθέτει προηγούμενες γνώσεις στην αναλογική ή στην ψηφιακή επικοινωνία.
Η Εισαγωγή στην Ασύρματη Ψηφιακή Επικοινωνία προσδιορίζει τις αρχές της επικοινωνίας, από την οπτική της επεξεργασίας του ψηφιακού σήματος, και συμπεριλαμβάνει βασικές μαθηματικές αρχές, αλγόριθμους επεξεργασίας σήματος για τη μετάδοση και λήψη, υποδείγματα καναλιών και γενικεύσεις για πολλαπλές κεραίες. Η λιτή προσέγγιση που ακολουθεί ο Robert Heath επικεντρώνεται σε τυπικές λύσεις κοινών προβλημάτων στην ασύρματη μηχανική.
Ο Heath παρουσιάζει τις αρχές της ψηφιακής επικοινωνίας μέσα από την επεξεργασία σήματος, εστιάζοντας την προσέγγισή του στη διαμόρφωση του πλάτους παλμού, την οποία εφαρμόζουν τα περισσότερα ασύρματα συστήματα της αγοράς. Περιγράφει συγκεκριμένους αλγόριθμους λήψης για την υλοποίηση ζεύξεων ασύρματης επικοινωνίας, οι οποίοι πραγματεύονται τον συγχρονισμό, την εκτίμηση της μετατόπισης της φέρουσας συχνότητας, την εκτίμηση καναλιού και την εξισορρόπηση. Ενώ οι περισσότερες έννοιες παρουσιάζονται για συστήματα με μεμονωμένες κεραίες μετάδοσης και λήψης, ο Heath ολοκληρώνει το βιβλίο επεκτείνοντας αυτές τις έννοιες σε σύγχρονα συστήματα ΜΙΜΟ.
Προάγοντας τον εκπαιδευτικό ρόλο του, το βιβλίο περιλαμβάνει σε κάθε κεφάλαιο προεπισκόπηση, περίληψη, παραδείγματα και πολλά προβλήματα που θα βοηθήσουν τους αναγνώστες να ελέγξουν τις γνώσεις τους. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περιεχόμενα

Πρόλογος
Ευχαριστίες
Λίγα λόγια για το συγγραφέα
Εισαγωγή
Επισκόπηση της ψηφιακής επικοινωνίας
Βασικές αρχές της επεξεργασίας σήματος
Ψηφιακή διαμόρφωση και αποδιαμόρφωση
Χειρισμός ανεπαρκειών
Επικοινωνία ΜΙΜΟ
Αναφορές
Ευρετήριο
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςINTRODUCTION TO WIRELESS DIGITAL COMMUNICATION
ISBN139789605127084
ΕκδότηςΓΚΙΟΥΡΔΑΣ Μ.
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2018
Αριθμός σελίδων448
Διαστάσεις24x17
ΜετάφρασηΜΗΛΙΟΣ ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΧΙΘ ΡΟΜΠΕΡΤ
Κωδικός Πολιτείας0890-0171
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS