Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΜΙΚΡΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ 107 - ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΜΙΚΡΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ

ΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΠΟΥΑΡΟ

CHRISTIE AGATHA
Κωδ. Πολιτείας: 2569-0050




Παρουσίαση

Όλα έμελλαν να αλλάξουν εκείνο το χειμωνιάτικο απόγευμα για τον Πουαρό, που ένιωθε πολύ γέρος κι έπληττε θανάσιμα. Ο ερχομός μιας όμορφης κοπέλας, της Κάρλας Λεμαρσάν, θα τον αναζωογονούσε και ταυτόχρονα θα του έδινε και ένα σκοπό, καθώς τον τελευταίο καιρό δεν τον απασχολούσε κανένα πρόβλημα. Η Κάρλα μόλις έχει μάθει για τις συνθήκες που οδήγησαν στο θάνατο των γονιών της. Έτσι θα ξεκινήσει μια αναζήτηση στο παρελθόν, για να ξεκαθαρίσει αν σε μια δίκη, δεκάξι χρόνια πριν, υπήρξε δικαστική πλάνη και μια αθώα γυναίκα, άδικα κατηγορήθηκε και καταδικάστηκε για το φόνο του συζύγου της. Ο Πουαρό θα δεχόταν αυτό το στοίχημα με τον εαυτό του και για χατίρι της Κάρλας, που πιστεύει ακράδαντα στην αθωότητα της μητέρας της, θα ριχνόταν ξωπίσω σε όσα χνάρια δεν μπόρεσε να σβήσει ο άνεμος του χρόνου! Στην έρευνά του συναντά πέντε υπόπτους, τα "πέντε μικρά γουρουνάκια". (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςFIVE LITTLE PIGS
ISBN139789605170462
ΕκδότηςΛΥΧΝΑΡΙ
ΣειράΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 107
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2006
Αριθμός σελίδων208
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΓΟΝΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΕπιμέλειαΛΟΡΑΝΔΟΣ ΛΟΥΚΑΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΚΡΙΣΤΙ ΑΓΚΑΘΑ
Κωδικός Πολιτείας2569-0050
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

ximaur

Κριτικές για το προϊόν

[22/08/2014] poirot.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Σε αυτό το βιβλίο η συγγραφέας και κατ' επέκταση ο Ηρακλής Πουαρό, δεν ασχολείται με ξεχασμένα στοιχεία κοντά στον τόπο του εγκλήματος, αλλά καταδύεται στο βυθό του χρόνου και ερευνά μια υπόθεση, μια δικαστική πλάνη δεκαέξι χρόνια πριν. Με έντονους και εύστοχους διαλόγους, δίχως υπερβολές στις περιγραφές και με την πλοκή που αναπτύσσεται φυσιολογικά ο αναγνώστης καταφέρνει και εμβαθύνει στην ουσία της υπόθεσης. Ο αναγνώστης που έχει εμβαθύνει στον τρόπο γραφής της Αγκαθα Κρίστι, ίσως υποψιαστεί το τέλος, όμως η ανατροπή στις τελευταίες σελίδες σίγουρα τον αφήνει έκπληκτο και με την παραδοχή πως η συγγραφέας έχει τη δυνατότητα να "ξεγελά" με έναν περίτεχνο τρόπο.
[14/01/2013] şehrazat.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Πολύ καλό
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΣΚΕΨΟΥ ΣΑΝ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ
ERNST GERHARD
€15.00 €7.50
(-50%)
Κερδίζετε €7.50
ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΝΕΚΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ
GRAYLING C. A.
€21.70 €8.68
(-60%)
Κερδίζετε €13.02

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS