Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΕΝΑΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ

ΕΝΑΣ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ

+
-
PIRANDELLO LUIGI (NOBEL 1934)
Κωδ. Πολιτείας: 2020-0194
Τιμή Έκδοσης
€20.00
Τιμή Πολιτείας
€10.00
(-50%)
Η τιμή Πολιτείας τον προηγούμενο ημερολογιακό μήνα ήταν €11.90 και θα επανέλθει στην ίδια τιμή τον επόμενο μήνα.


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ο Λουίτζι Πιραντέλο και ο Βιτάντζελο Μοσκάρντα, το δημιούργημά του, πορεύονται μαζί για δεκαπέντε χρόνια αναζητώντας απαντήσεις σε ερωτήματα που θέτει η ίδια η ζωή μέσα απ' τις πιο συνηθισμένες ανθρώπινες ενέργειες και σχέσεις.
Για τον Βιτάντζελο Μοσκάρντα, όλα ξεκίνησαν από ένα κοίταγμα στον καθρέφτη: η ανακάλυψη μιας καινούργιας και άγνωστης εικόνας του εαυτού του, ενός νέου «εγώ», που ποτέ δεν θα μπορέσει να δει έτσι όπως το βλέπουν οι άλλοι, όλοι εκείνοι που τον κοιτάζουν με τα δικά τους μάτια και του προσδίδουν, καθένας με τον τρόπο του, τη δική τους πραγματικότητα. Είναι μια μορφή που κατασκευάζεται συνεχώς και που συνεχώς αλλάζει. Αφού εκείνος ο "ένας" που νόμιζε ότι είναι για όλους, και που για τον ίδιο του τον εαυτό δεν είναι "κανένας", στην πραγματικότητα είναι ο ρευστός και εύπλαστος Μοσκάρντα που κατακερματίζεται σε "εκατό χιλιάδες" μορφές με εκατό χιλιάδες συμπεριφορές, όλες τους ζωντανές και ταυτόχρονα διαφορετικές για εκατό χιλιάδες άλλους.
Το τελευταίο μυθιστόρημα του σικελού νομπελίστα "Ένας, κανένας και εκατό χιλιάδες", που ολοκληρώθηκε το 1925 και που διεισδύει στα μύχια του νου και της ψυχής, έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως το πληρέστερο και σημαντικότερο έργο του. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περιεχόμενα

Πρόλογος
Βιβλία Πρώτο - Όγδοο
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςUNO, NESSUNO E CENTOMILA
ISBN139789605182090
ΕκδότηςΙΝΔΙΚΤΟΣ
ΣειράΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΤΗΣ ΙΝΔΙΚΤΟΥ 63
Χρονολογία ΈκδοσηςΦεβρουάριος 2017
Αριθμός σελίδων272
Διαστάσεις20x12
ΠρόλογοςΚΥΠΡΙΩΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΙΑ
ΜετάφρασηΚΥΠΡΙΩΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΙΑ
ΕπιμέλειαΒΕΛΙΤΖΑΝΙΔΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΠΙΡΑΝΤΕΛΟ ΛΟΥΙΤΖΙ
Κωδικός Πολιτείας2020-0194
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

leukokrino, Μαρια Τσικε, kantath

Κριτικές για το προϊόν

[05/05/2023] Ελισάβετ..   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:2
Διαβαζεις 80-90 σελίδες με μεγάλη ευχαρίστηση και ξαφνικά αυτό αλλάζει, γινεται μια ατερμονη επαναληψη των ήδη λεχθέντων, εχοντας χασει την σπιρτάδα των πρώτων σελίδων. Και νομίζω κάπου εχασε το νόημα, την οξυδέρκεια και την διεισδυτική του ματια. Θα το χαρακτήριζα βιβλιο Adaptation (την ταινία), οπου ήταν δυο διαφορετικά ύφη/βιβλία/προθεσεις σε εναν τόμο.
[13/06/2018] karaman.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:0
Κακογραμμένη έκδοση, με άσχημη επιμέλεια και μετάφραση από τα Ιταλικά στα Ελληνικά, που καθιστά κουραστικό το διάβασμα, τέτοια που δείχνει ότι γινόταν απεγνωσμένη προσπάθεια να περιοριστεί στο ελάχιστο δυνατό ο αριθμός και το μέγεθος των ήδη πολύ μικρών σελίδων, με τρόπο όμως που κατέστρεψε ακόμα και την Ελληνική γλώσσα.

Το 100% των προθέσεων και των άρθρων κόβονται όταν ακολουθεί φωνήεν στην επόμενη λέξη δίχως προηγούμενη σκέψη, κάνοντας υπερβολικά κουραστικό το διάβασμα, καταστρέφοντας στην ουσία ένα σημαντικό έργο βραβευμένου με Νόμπελ συγγραφέα. Εξίσου άσχημη είναι και η βιβλιοδεσία. Μετά από διάβασμα του μισού βιβλίου, οι δεμένες με κλωστές (όπως παλιά) σελίδες άρχισαν να βγαίνουν...
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Για τη γραφή
BUKOWSKI CHARLES
€15.50 €7.75
(-50%)
Κερδίζετε €7.75
Ο ΦΤΩΧΟΚΟΣΜΟΣ
DOSTOYEVSKY FYODOR
€11.00 €5.50
(-50%)
Κερδίζετε €5.50

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS