Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΚΟΣΜΟΥ // ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΗΣ Γ

ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΗΣ ΓΗΣ (ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ)

+
-
VANCE JACK
Κωδ. Πολιτείας: 0110-0262
Τιμή Έκδοσης
€16.23
Τιμή Πολιτείας
€11.36
(-30%)
Κερδίζετε €4.87


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Στον κόσμο της Ετοιμοθάνατης Γης, κάτω από έναν θαμπό κόκκινο ήλιο, ο μάγος Γιοκονού ζει στη θαυμαστή έπαυλή του. Όταν ο Πανούργος Κουζέλ θα προσπαθήσει, χωρίς επιτυχία, να τον κλέψει, ο Γιοκονού θα τον στείλει για τιμωρία και εξιλέωση στο μακρινό Βορρά για να του βρει και να του φέρει πίσω κάτι πολύτιμο: ένα από τα Μάτια του Ανώτερου Κόσμου, φακούς μέσα από τους οποίους ακόμα και το πιο ταπεινό καλύβι δείχνει ανάκτορο, ακόμα και η πιο άσχημη γριά φαντάζει νεαρή καλλονή! Όμως η εξασφάλιση ενός τέτοιου Ματιού σηματοδοτεί την εμπλοκή του Κουζέλ σε περιπέτειες, που θα τον οδηγήσουν στη στοιχειωμένη ακροθαλασσιά του Βορρά, στα τρομερά Βουνά του Μαγνάζ, στο απέραντο πετρογλυφείο του Μάγου Φαρέσμ, στο μεγαλόπρεπο Ερτζ Νταμάθ, την Αργυρή Έρημο και άλλα ακόμα πιο αλλόκοτα μέρη. H πανουργία του Κουζέλ θα τον μπλέξει σε απίθανες καταστάσεις, που άλλοτε προκαλούν αυθόρμητα το γέλιο κι άλλοτε μια παγερή ανατριχίλα στον αναγνώστη που γνωρίζει μαζί του την απίστευτη ποικιλομορφία των πλασμάτων και των τόπων της Ετοιμοθάνατης Γης. Ένα από τα καλύτερα μυθιστορήματα Φαντασίας, που γράφτηκαν ποτέ, από την αστείρευτη πένα του Βανς, που επάξια συναγωνίζεται εκείνες του Λουκιανού, του Ραμπελέ, του Σουίφτ και του Βολτέρου. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE EYES OF THE OVERWORLD
ISBN139789605211820
ΕκδότηςΑΙΟΛΟΣ
ΣειράΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούνιος 2006
Αριθμός σελίδων264
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΜΑΣΤΑΚΟΥΡΗΣ Π. ΘΩΜΑΣ
ΕπιμέλειαΚΑΡΥΔΑΚΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΒΑΝΣ ΤΖΑΚ
Κωδικός Πολιτείας0110-0262
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

gray_slave, Μανώλης Γαλανός

Κριτικές για το προϊόν

[04/05/2023] Ελισάβετ..   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:1
Σ' ενα βιβλιο που αριθμει 264 σελίδες, οι 30 ειναι ικανός αριθμός να καταλάβει κανείς αν του αρεσει. Το τραβηξα μεχρι και την εκατοστή. Ειχε καλή ποιότητα χαρτιου, nice material κατι που δεν μπορώ να πω ουτε για τη λογοτεχνικότητά #not του ούτε και για την βαρετότατη πλοκη του.
[14/04/2018] kbantikos.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:2
Το δεύτερο βιβλίο δεν έχει καμμία σχέση με το πρώτο απο πλευράς υπόθεσης είναι τελείως μα τελείως ξεχωριστό και άνετα στέκει μόνο του χωρίς καμμία ανάγκη να διαβαστεί το επόμενο ή το προηγούμενο. Καλή η πένα του συγγραφέα όπως και στο πρώτο αλλά η υπόθεση και το στύλ του συγκεκριμένου δεν με αγγίζουνε. Αρκετά κυνικός ο κεντρικός χαρακτήρας και μάλλον αδιάφορος και επίπεδος μόνο αγανάκτηση μου προκάλεσε με την απάθεια και τον ανυπέρβλητο εγωισμό του. Σκοτεινοί κόσμοι και αινιγματικοί χαρακτήρες για τα δικά μου γούστα που αρέσκομαι σε μια μάλλον ελαφρότητα δεν... απλώς δεν. Δεν έπρεπε να καταφύγω σε αυτόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ
POUND EZRA
€16.00 €8.00
(-50%)
Κερδίζετε €8.00
ΟΥΑΙΝΣΜΠΕΡΓΚ, ΟΧΑΙΟ
ANDERSON SHERWOOD
€14.84 €7.42
(-50%)
Κερδίζετε €7.42

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS