
ΜΠΙ ΟΠΩΣ ΜΠΙΡΑ
ΕΝΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ, ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΙΣΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
ROBBINS TOMΚωδ. Πολιτείας: 0110-0293
Τιμή Έκδοσης €14.20 | Τιμή Πολιτείας €7.10 | (-50%) |
Κερδίζετε €7.10 |
- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων
Παρουσίαση
Ένα παιδικό βιβλίο για την Μπίρα;Ναι, είτε το πιστεύετε είτε όχι αλλά το "Μπι όπως Μπίρα" είναι επίσης και ένα βιβλίο για μεγάλους και, βέβαια, έχετε υπόψη σας ότι είναι ένα έργο του αντικομφορμιστή συγγραφέα Τομ Ρόμπινς, που φημίζεται διεθνώς για την ικανότητά του να διαφωτίζει σοβαρά αλλά και να ψυχαγωγεί κωμικά.
Μια φορά κι έναν καιρό (πάνω κάτω τώρα) υπήρχε ένας πλανήτης (τι θα λέγατε γι' αυτόν εδώ;) που οι κάτοικοί του κατανάλωναν τριάντα έξι δισεκατομμύρια γαλόνια μπίρα τον χρόνο (είναι γεγονός, μπορείτε να το δείτε και στο Google). Ανάμεσα σ' αυτούς που επηρεάζονται, ο καθένας ή η καθεμιά με τον δικό του ή τον δικό της τρόπο, απ' όλες αυτές τις μπουρμπουλήθρες και τα ρεψίματα και τους αφρούς, ήταν και μια έξυπνη, περίεργη, παράτολμη μαθήτρια του νηπιαγωγείου, η Γκρέισι, η ταλαιπωρημένη μαμά της, ο αναίσθητος μπαμπάς της, ο αντικομφορμιστής θείος της και ένας μαγικός δυναμικός εισβολέας από έναν κόσμο κρυμμένο μέσα στον κόσμο μας.
Με πρωταγωνιστές τους προαναφερθέντες χαρακτήρες το "Μπι όπως Μπίρα" -γοητευτικό αλλά και ανατρεπτικό μαζί- οδηγεί τους αναγνώστες του, μικρούς και μεγάλους, σε μια απρόσμενη και εις βάθος διερεύνηση των ορίων της πραγματικότητας, τις μαγικές ικανότητες των παιδιών και, φυσικά, στο υπέρτατο νόημα μιας ωραίας παγωμένης μπιρίτσας. (Από την παρουσίαση της έκδοσης)
Έξι δισεκατομμύρια γαλόνια μπύρα καταναλώνονται το χρόνο σε όλο τον κόσμο, τονίζει ο συγγραφέας. Επομένως δεν είναι καθόλου παράλογο να μιλήσουμε στα παιδιά για τις πραγματικές δυνατότητες του αλκοόλ. Φυσικά στιγματίζεται η κατάχρηση του αλκοόλ και εξαίρεται η ικανότητα ψυχικής αγαλλίασης και ρώμης χωρίς αλκοόλ. Αλλά αναγνωρίζεται και η ακαταμάχητη έλξη της λελογισμένης χρήσης. Τελικά όμως το αφρισμένο ποτήρι μπίρας καταλήγει να γίνεται μια μεταφορά του πραγματικού κόσμου που δεν είναι παρά ο αφρός. Πέρα και κάτω από τον αφρό μάς περιμένει ένας κόσμος που τα παιδιά ξέρουν καλύτερα και οι μεγάλοι χρειαζόμαστε δυο τρεις γερές γουλιές για να τον αφουγκραστούμε πάλι. (Ελένη Σβορώνου, diavasame.gr, Οκτώβριος 2009)
Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:
Zografia, ημίφως, eraserhead, alkis73, ipzisis, sjpapad24, maurogato, ntamazaki, tsakasdentist, eva13, konstantina.adam, mariba5b, ΝΕΝΑ, Despoina Anousaki, Vannelle, zikalog, bill.anto, bonoskylos, vagr, AGGNIK, elenasavva, ki11ua, zogu1983, fishy, jpanago, fmtn7, gray_slave, mpou, panretsi, Buchliebhaber, tiasis, maria.stathkamp, barberma, tsamakda, bioms, Γιώργος Παν, anchron, NikoletaAl, seth, anakelgr, citylop, lelaoua, samarithan, xpetra82, iro2310, noulaskon, αργκί, cybernaut, fluck, zorzzano, OlgaSter, milabros1981, exenitis, Nefeli Karapiperi, maria4, angilikigr, kantath, PetrosTsi, irokounadi, vagpous, GPORT, lab.alex, kerameosa, tanelorn, stargos, Μαρια Τσικε, mormolyceum, AndrianaBlack, eleni5tsa, xrysafis, martio83, maria vouka, NikolasB, χριστίναΣΚριτικές για το προϊόν
Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.