Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΑΝΑΣΕΣ

ΑΝΑΣΕΣ

+
-
ORWELL GEORGE
Κωδ. Πολιτείας: 0110-0376
Τιμή Έκδοσης
€12.72
Τιμή Πολιτείας
€6.36
(-50%)
Η τιμή Πολιτείας τον προηγούμενο ημερολογιακό μήνα ήταν €8.90 και θα επανέλθει στην ίδια τιμή τον επόμενο μήνα.


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

"...Ξέρετε πώς ένιωθα. Σαν να 'βγαινα στην επιφάνεια του νερού για να πάρω ανάσα! Όπως οι μεγάλες θαλάσσιες χελώνες, όταν ανεβαίνουν με τα πτερύγιά τους στην επιφάνεια, βγάζουν έξω το ρύγχος τους και γεμίζουν τα πνευμόνια τους με μπόλικο αέρα προτού βουτήξουν πάλι προς τα κάτω, ανάμεσα στα φύκια και τα χταπόδια..."
Ο Τζορτζ Μπόουλινγκ είναι ένας σαρανταπεντάρης ασφαλιστής, παντρεμένος, με παιδιά, δάνειο, ψεύτικη οδοντοστοιχία, κοιλιά... και μια τρομερή επιθυμία να ξεφύγει από την ανιαρή καθημερινότητά του και τους φόβους που τον κατατρύχουν και που έχουν να κάνουν με τον επικείμενο πόλεμο και όσα θα επακολουθήσουν: την πείνα, την ανεργία, την καταστολή, την τυραννία.
Έτσι, σκέφτεται να δραπετεύσει για λίγο επιστρέφοντας στον τόπο του, έναν παράδεισο με εξοχές, λιμνούλες, ψαρέματα και μνήμες από εφηβικούς έρωτες, για να πάρει τις ανάσες του και ν' αντιμετωπίσει όλα τα παραπάνω.
Ένας Όργουελ με λεπτό, ειρωνικό χιούμορ, διασκεδαστικός και ανατρεπτικός. Τα διάσημα μυθιστορήματά του, 1984 και Η φάρμα των ζώων, βρίσκονται εν σπέρματι εδώ, σ' ένα μυθιστόρημα εξίσου απολαυστικό και προφητικό. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςCOMING UP FOR AIR
ISBN139789605213077
ΕκδότηςΑΙΟΛΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάρτιος 2021
Αριθμός σελίδων272
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΤΟΜΑΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΠΑΝΟΣ)
ΕπιμέλειαΚΑΡΑ ΜΑΡΙΝΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΟΡΓΟΥΕΛ ΤΖΟΡΤΖ
Κωδικός Πολιτείας0110-0376
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

dimbik, emma1991

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

sporos2403, dimos, armanlu, kitrinos, hbelegri, Eleftherios Terezakis, asd1982, BugJackBaron, Gerasczman, ημίφως, fluck, likourgos, raskolnikow, agelikiparask, mitsos, eleana89, kostastz, uneasymind, sharpblad3, orwell52, Daniela, ponokefalos, andisou, Erasmiappd, vasdi, katiachor, Savannos, theo063163, KoMaFi, maria tsadiraki, dimemples, tiasis, maria.stathkamp, fannie, gio.stam, dimitris38, axilpat2, Σπύρος1984, Bleclo, kkaravassilis, vasdelen, johkal, eugenia_mari, Antisocial, bioms, ΦΜ70, aristotelis98, Ιωάννα Λάσκου, NickKarv, gajudis, Xristinazwg, periskofinas, Κωνσταντίνος Παπαδημητρίο, maria mylona, EvgeniaMitsou, Grigoris Marduk, chris_kostopanagiotou, Nefeli Karapiperi, gthanassis, ultraviolet365, stella.estella.stella, GPORT, nmpoutis, sophiakotsi, Панаётис, landlab, katerina65, jimmis77, fotini_kosti, Μιχάλης Μυρωδιάς, Ελευθερία_Λειβ, tsiopepe, e_vasilis, Katrinaki1975 , Μαρια Κυρτση , nomad90, barbiekar, stg1109, scepticusb , Skaskaskaros, ΚΑΤΕΡΙΝΑ Μ., Krvag, zaxaou, premgiannik, Rafail Mammas, gregouar, Summerwind, arispa, Γιώργος Πρεφτίτσης, kerameosa, lastride, geopap1984, graobook, tosca88, Alexandra Zachariadou, Nikitas M, arwen evenstar, eliss4, DespinaMikoniati7, mariamav, Άλκηστις Καφφέ, tapazidis, gerasi, Ιστορικός ερευνητής, Κατερίνα Μπάτου, Κ. Ν. Κούρος, stauros2020, Μαρια Τσικε, tzortzov, AlexPap4, Odyss, Μανώλης Γαλανός, Chris24, tasos81pl, ioanna10, NekK, ΑΛΑΛΚΟΜΕΝΕΥΣ, catherine.liapi, spstrouzas, nas_os, ADAMS2003GR, Pyrrwn, Tony_Montana, miron, ytheodoridis, nikoszak, kostasvayenas, revoltman, tolisglyfada1, tonia.kostaki, dimitrapanagiot, staglaridis, maria vouka, Kleopatra.mav, Checkmate, NickAngel, bwkini, ani.rst, pavel19, Ioannisdogakis, Eliane94, moutombo, tsoudimi, tinoli00

Κριτικές για το προϊόν

[27/05/2021] nikeno.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Μια μάχη ενάντια στην ματαιότητα της ζωής. Απέναντι σε κάθε λογής απώλεια που θα βιώσει ο καθένας από τη γέννηση του, μέχρι τον θάνατο του. Ένας χαμένος από χέρι αγώνας με τον χρόνο και τη φθορά. Ο ήρωας, πότε σαν υπερφυσικά χοντρό αγόρι, προσπαθεί να καταλάβει τον κόσμο και τον εαυτό του (ένας κόσμος και ένας εαυτός που δεν είναι ο κόσμος και ο εαυτός των αναμνήσεών του), και πότε σαν συνειδητοποιημένος ενήλικας, παραδίδεται στη ζωή που τον έχει καταπιεί, περιφέροντας το λίπος του (ένα κυριολεκτικό και μεταφορικό βαρίδι απέναντι σε μια ζωή που δεν σταματά να κινείται), μεταξύ σπιτιού και δουλειάς. Το μόνο πράγμα που κινητοποιεί τελικά τον μικροαστό είναι ο φόβος του, είτε πρόκειταί για τον φόβο του πολέμου που έρχεται και ο οποίος θα του χαλάσει την βολική, βαλτωμένη του σταθερότητα, είτε πρόκειται για τον φόβο για τις φωνές που θα του βάλει η γυναίκα του ακόμα και για την πιο ασήμαντη παρασπονδία.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΚΟΜΗΣ ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ
STOKER BRAM
€18.00 €9.00
(-50%)
Κερδίζετε €9.00
Η ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ
HEATHER PETER
€18.00 €9.00
(-50%)
Κερδίζετε €9.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS