Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΩΝ

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΩΝ

+
-
NAPIER BILL
Κωδ. Πολιτείας: 4440-0456
Τιμή Έκδοσης
€20.00
Τιμή Πολιτείας
€7.00
(-65%)
Κερδίζετε €13.00


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ο Χάρι Μπλέικ προτιμά μια ήσυχη ζωή. Ως έμπορος αρχαίων χαρτών σε μια μικρή αγγλική κωμόπολη, σπάνια ξεστρατίζει από μια ήρεμη, απλή ρουτίνα. Αλλά όταν ένας τοπικός γαιοκτήμονας του ζητά να εκτιμήσει ένα ημερολόγιο τετρακοσίων ετών και στη συνέχεια δολοφονείται με άγριο τρόπο, η γαλήνη του Χάρι θρυμματίζεται.
Αυτό που περιέχει το σκονισμένο ημερολόγιο είναι θέμα ζωής και θανάτου; Γιατί κάποιος προθυμοποιείται να πληρώσει στον Χάρι μια ολόκληρη περιουσία, προκειμένου να πάρει το ημερολόγιο; Για να ξεσκεπάσει τα μυστήρια, αναζητά τη βοήθεια της Ζόλα Καν, ιστορικού με ειδίκευση στη ναυτική ιστορία.
Τα ίχνη του ημερολογίου τούς οδηγούν σε έναν κόσμο θανατηφόρων συνωμοσιών της ελισαβετιανής περιόδου και το νήμα της ιστορίας τούς μεταφέρει χίλια χρόνια πίσω στο παρελθόν, όπου ανάμεσα σε θρησκευτικές ίντριγκες φτάνουν στις αιματοβαμμένες σταυροφορίες και στη μυστική τοποθεσία ενός αρχαίου ιερού κειμηλίου.
Θα καταφέρουν ο Χάρι και η Ζόλα να βρουν το χαμένο κομμάτι ενός επουράνιου παζλ που προσελκύει μερικούς ιδιαίτερα βίαιους και αποφασιστικούς αντιπάλους; Το ταξίδι τους τους μεταφέρει στην όμορφη νήσο της Τζαμάικα στη Καραϊβική, αλλά οι σκοτεινές σκιές μακραίνουν, καθώς διακυβεύονται εκατομμύρια δολάρια και ένα τρομοκρατικό σχέδιο που θα προκαλέσει τον πόλεμο μεταξύ χριστιανικών και μουσουλμανικών χωρών... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςSHATTERED ICON
ISBN139789605355586
ΕκδότηςΦΥΤΡΑΚΗΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούλιος 2008
Αριθμός σελίδων386
Διαστάσεις24x17
ΜετάφρασηΚΩΝΣΤΑΝΤΕΑ ΣΑΜΑΝΘΑ
ΕπιμέλειαΠΑΠΑΔΟΜΙΧΕΛΑΚΗ ΡΟΔΑΝΘΗ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΝΕΙΠΙΕΡ ΜΠΙΛ
Κωδικός Πολιτείας4440-0456
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[12/12/2018] booksrgreat!.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Μην περιμένετε κάτι ιδιαίτερο. Ακριβώς 2,5 αστέρια θεωρώ πως του αξίζουν. το 0,5 αστεράκι εξηγείται παρακάτω. Διαβάζεται, αλλά και να μην ασχοληθείτε δεν πειράζει.

~Από δω και κάτω περιέχει στοιχεία από την πλοκή~

Αυτό που με ευχαρίστησε προσωπικά είναι πως οι τρομοκράτες είναι Έλληνες, κάτι που δεν το είχα ξαναδεί. Άμπαλοι και για αυτό χάνουν - το βιβλίο έχει καλό τέλος - αλλά κάνουν τα λάθη που συμβαίνουν και σε best-seller βιβλία, συνεπώς δεν συνάντησα κάτι το εξωπραγματικό.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΝΙΚΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΧΟΣ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Ι. ΣΤΕΦΑΝΟΣ
€14.90 €6.70
(-55%)
Κερδίζετε €8.20
ΣΤΗ ΝΕΚΡΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ
COOK KENNETH
€12.00 €6.00
(-50%)
Κερδίζετε €6.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS