Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ, ΓΛΥΚΕ ΜΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ( ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΜΥΣΤΗΡΙ

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ, ΓΛΥΚΕ ΜΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ

+
-
DICKINSON DAVID
Κωδ. Πολιτείας: 1506-0188
Τιμή Έκδοσης
€19.08
Τιμή Πολιτείας
€13.36
(-30%)
Κερδίζετε €5.72


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Αγγλία, 1892. Η Βασίλισσα Βικτωρία διανύει τον 54ο χρόνο της βασιλείας της. Ο πρίγκιπας Έντι, ο μεγαλύτερος γιος του Πρίγκιπα της Ουαλίας, δεύτερος στη γραμμή διαδοχής του θρόνου, βρίσκεται άγρια δολοφονημένος στο κρεβάτι του στο παλάτι του στο Νόρφολκ. Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας, φοβούμενος το σκάνδαλο που θα ξεσπάσει, αποφασίζει να κρύψει το γεγονός και σε συμφωνία με τους γιατρούς του, δηλώνει ότι ο θάνατος του γιου του επήλθε από γρίπη. Εν τω μεταξύ προσλαμβάνει τον λόρδο Πάουερσκορτ, έναν Ιρλανδό ντετέκτιβ, για να βρει τον δολοφόνο του πρίγκιπα Έντι. Οι ύποπτοι είναι πολλοί και ανάμεσά τους όλα σχεδόν τα μέλη της κυβέρνησης αλλά και αυτής της βασιλικής οικογένειας. . . Ένας μυστηριώδης φόνος που συνταράσσει τη βασιλική οικογένεια της βικτοριανής Αγγλίας από την επιδέξια πένα του Ντέιβιντ Ντίκινσον. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςGOODNIGHT SWEET PRINCE
ISBN139789605362119
ΕκδότηςΕΝΑΛΙΟΣ
ΣειράΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούνιος 2005
Αριθμός σελίδων424
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΤΑΣΟΥΛΗΣ ΠΕΡΣΕΑΣ
ΕπιμέλειαΠΑΡΛΑΛΟΓΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΝΤΙΚΙΝΣΟΝ ΝΤΕΙΒΙΝΤ
Κωδικός Πολιτείας1506-0188
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[17/11/2018] ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 73.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΟΧΗΣ ΑΦΟΥ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΒΙΚΤΩΡΙΑΝΗ ΑΓΓΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΔΥΜΑΝΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ. Ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΟΥΕΡΣΚΟΡΤ (ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΑΥΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ)ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΣΟΛΟΓΑ, ΑΠΡΟΘΥΜΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΠΟΙΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΟΝ ΕΓΓΟΝΟ ΤΗΣ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΕΝΤΙ, ΕΝΑ ΥΠΑΡΚΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΘΕΩΡΕΙΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΤΟΣΟ ΣΕ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΤΖΑΚ ΤΟΥ ΑΝΤΕΡΟΒΓΑΛΤΗ ΑΠΟ ΚΑΤΟΠΙΝΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΛΑΣΙΚΟΙ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΟΠΩΣ Ο ΧΟΛΜΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΑΡΟ.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
€9.90 €2.97
(-70%)
Κερδίζετε €6.93
ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΑΙ ΕΡΗΜΑ ΜΕΡΗ
RYAN CARRIE
€20.00 €9.00
(-55%)
Κερδίζετε €11.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS