Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΛΑΣΚΑΡΙΝΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ (ΜΕΓΑΛΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ / ΣΕΙΡ

ΛΑΣΚΑΡΙΝΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ

ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΗΡΩΙΚΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑ

+
-
MAKRI D. ANASTASIA
Κωδ. Πολιτείας: 0010-1815
Τιμή Έκδοσης
€10.90
Τιμή Πολιτείας
€8.18
(-25%)
Κερδίζετε €2.72


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Τα κατορθώματα της Μπουμπουλίνας, της μεγαλύτερης Ελληνίδας ηρωίδας την περίοδο της Επανάστασης του 1821, είναι ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο της ιστορίας του έθνους και της πατρίδας μας.
Το μεγαλύτερο όνειρο του κοριτσιού που γεννήθηκε στο βρόμικο πάτωμα της φυλακής, όπου είχαν φυλακίσει οι Οθωμανοί τον πατέρα της, ήταν η απελευθέρωση των Ελλήνων από τον Οθωμανικό ζυγό. Για τον σκοπό αυτό διέθεσε όλη την περιουσία της, αγωνιζόμενη με ξεχωριστό και πρωτόφαντο σθένος για γυναίκα, με τα καράβια της, στο πλευρό μεγάλων ηρώων. Η φήμη της Μπουμπουλίνας ταξίδεψε σε όλον τον κόσμο κι έγινε σύμβολο γενναιότητας και θάρρους. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Μία σειρά για μερικούς από τους σημαντικότερους ήρωες της ελληνικής επανάστασης του 1821. Μέσα από τις μυθιστορηματικές αφηγήσεις των συγγραφέων αναδύεται το ιστορικό ανάγλυφο μίας από τις σημαντικότερες περιόδους της ιστορίας μας. Από την ώρα που πολλές περιοχές του τόπου μας βρέθηκαν κάτω από τον ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας (1453), οι Έλληνες δεν έπαψαν στιγμή να αγωνίζονται και να λαχταρούν τη λευτεριά τους κρατώντας, μέσα στα 400 χρόνια σκλαβιάς, ζωντανές τις παραδόσεις, τη γλώσσα και την πίστη τους. Ο αγώνας και οι θυσίες τους κέντρισαν το ενδιαφέρον όχι μόνο της Ευρώπης αλλά και ολόκληρου του κόσμου δημιουργώντας ένα οικουμενικό κίνημα συμπαράστασης.
Η ιστορική γνώση είναι απαραίτητη για κάθε άνθρωπο. Το σημαντικό όμως είναι να διδάσκεται στις νεότερες γενιές με τέτοιο τρόπο ώστε να ενεργοποιεί το συναίσθημα και το ενδιαφέρον τους. Η γνώση και η εμπειρία του παρελθόντος αποτελούν πολύτιμα εργαλεία για να στηρίξει ο καθένας το παρόν του και να εξελίξει εποικοδομητικά το μέλλον του. (Από τον εκδότη)
Λεπτομέρειες
ISBN139789605475314
ΕκδότηςΑΓΚΥΡΑ
ΣειράΜΕΓΑΛΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ
Χρονολογία ΈκδοσηςΝοέμβριος 2020
Αριθμός σελίδων38
Διαστάσεις28x22
Προτεινόμενες ηλικίες9-12 ετών
ΕπιμέλειαΣΤΑΜΠΟΥΛΟΥ ΓΡ. ΣΥΜΕΩΝ
ΕικονογράφησηΚΑΡΑΝΤΙΝΟΥ ΕΥΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΑΚΡΗ Δ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
Κωδικός Πολιτείας0010-1815
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ «ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ»
LANDAUER GUSTAV
€9.95 €4.97
(-50%)
Κερδίζετε €4.98
ΑΛΧΗΜΕΙΑ
MELVILLE FRANCIS
€14.90 €5.22
(-65%)
Κερδίζετε €9.68

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS