Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΚΡΑΟΥΤΣ: ΤΟ ΧΕΡΙ (ΣΟΚΟΛΗ)

ΤΟ ΧΕΡΙ

CROUCH TIM
Κωδ. Πολιτείας: 3890-0269




Παρουσίαση

Η ιστορία ενός αγοριού που αποφάσισε όταν ήταν πολύ μικρός να σηκώσει το χέρι του ψηλά και να το κρατήσει. Τριάντα χρόνια μετά, το αγόρι με το σηκωμένο χέρι έχει γίνει διάσημο και το χέρι του έργο τέχνης. Ένα συγκινητικό έργο για τη σύγχρονη τέχνη, για το πώς μια αθώα κίνηση μπορεί να γίνει επαναστατική.

«Απόλυτα σαγηνευτικό. Ένα φοβερά απίστευτο και παράλληλα τρομακτικά πιστευτό έργο για το πως ένα παιδί με το χέρι του στον αέρα μεταμορφώνει τον κόσμο γύρω του. Ένα μικρό διαμάντι» (Evening Standard)
«...Παράδοξα συναρπαστικό... περιέργως υπνωτικό... Μια ελεγεία για τη χαμένη παιδική ηλικία, που παράλληλα αποδομεί τον τρόπο που μυθοποιούμε το παρελθόν μας» (Daily Telegraph)
«Ένας τρυφερός, ζεστός και ταυτόχρονα σαρκαστικά εκκεντρικός διαλογισμός για το τι σημαίνει να είναι κανείς φυσιολογικός σε έναν ανελέητο κόσμο» (The Herald)
«Στον οδυνηρά σαρκαστικό μονόλογό του... ο ρηξικέλευθος Άγγλος συγγραφέας σχολιάζει καυστικά τον οπορτουνισμό της σύγχρονης τέχνης ενώ ταυτόχρονα θέτει ερωτήματα για τη βιωσιμότητα της διαφορετικότητας μέσα σε έναν αφιλόξενο κόσμο και την αντίσταση ως μέσο για την απόκτηση της ελευθερίας...» (Ελένη Πετάση, Ναυτεμπορική)
«Ο ήρωας δεν προσπαθεί να μας πείσει για τον γενναίο ή πρωτοποριακό χαρακτήρα της κίνησής του. Καθίσταται προφανές ότι ουδέποτε είδε τον εαυτό του ως επαναστάτη ούτε ως καλλιτέχνη, δεν αντιμετώπισε δηλαδή την πράξη του ως έργο τέχνης με σκοπό την αφύπνιση του περιγύρου του. Επρόκειτο απλώς για μια απόφαση που πήρε σε νεαρή ηλικία, μια απόφαση που του χάρισε αδιάλειπτη ευφορία παρά τις οδυνηρές συνέπειες και τον αναπόφευκτο θάνατο που τώρα πλησιάζει ενώ εξιστορεί ενώπιόν μας τη ζωή του. Το ζήτημα τίθεται σε όρους υπαρξιακούς αλλά και πάλι χωρίς καμία σοβαροφάνεια, αντιθέτως, με την αφοπλιστική ειλικρίνεια ενός παιδιού: "Όταν δεν έκανα κάτι, ένιωθα πως κάτι έκανα" εξομολογείται στην πιο συγκινητική ίσως φράση του έργου» (Λουίζα Αρκουμανέα, Το Βήμα).
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςMY ARM
ISBN139789605560089
ΕκδότηςΣΟΚΟΛΗΣ
ΣειράΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΘΕΑΤΡΟ 6
Χρονολογία ΈκδοσηςΣεπτέμβριος 2012
Αριθμός σελίδων48
Διαστάσεις21x17
ΜετάφρασηΠΕΓΚΑ ΕΛΕΝΑ
ΕπιμέλειαΣΟΚΟΛΗ ΑΘΗΝΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΚΡΑΟΥΤΣ ΤΙΜ
Κωδικός Πολιτείας3890-0269
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Υπόγειο

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΑΔΥΤΟ
FAULKNER WILLIAM (NOBEL 1949)
€17.49 €8.74
(-50%)
Κερδίζετε €8.75
Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥ
SHEPARD SAM
€13.30 €5.32
(-60%)
Κερδίζετε €7.98

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS