Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΖΩΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΚΑΡΕ

ΖΩΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΚΑΡΕ

+
-
ΠΙΣΙΑ ΜΑΙΡΗ
Κωδ. Πολιτείας: 8133-0224
Τιμή Έκδοσης
€11.00
Τιμή Πολιτείας
€7.70
(-30%)
Κερδίζετε €3.30


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Το βλέμμα εστιάζει κι ο φακός γίνεται καθρέφτης ψυχών, μια λίμνη που στην επιφάνειά της αναγνωρίζουμε στιγμές από την καθημερινότητά μας, αυτή που αδιάφοροι ή αδύναμοι προσπερνούμε, γιατί το βήμα βιάζεται, γιατί η μοναξιά βιάζει, γιατί έχουμε ξεχάσει τα φώτα της αλήθειας μας σβηστά. Όμως η ζωή σπαρταρά στο δρόμο. Κι οι δρόμοι κόβουν σαν το χαρτί...
Ένα παιδικό δάκρυ ταράζει την ψυχρή στασιμότητα της λίμνης κι από τα νερά της ξεπηδούν πλάσματα υπέροχα, μοναδικά, που αψηφούν το φόβο και περνούν απέναντι, που γδύνονται το χρώμα, την ταυτότητα και κάθε τους διακριτικό, για να ανήκουν κάπου, ψυχές-νιφάδες σ' έναν ανέμελο χιονοπόλεμο, νότες δεμένες αρμονικά σε μια ροκ μπαλάντα που οι στίχοι ακολουθούν τα όνειρά τους. Διαφορετικές ζωές που διψούν για αγάπη, πεινούν για αγκαλιά, παιδιά που δεν γνωρίζουν ή δεν ορίζουν ακόμα τον κόσμο, αυτόν που σκληρός σαν την πέτρα γδέρνει τα γόνατα της ψυχής τους, σαν αρπακτικό χέρι αλώνει την αθωότητά τους, ανήμπορος να τ' αγαπήσει, να τους χαρίσει έναν τόπο για να καρπίσουν, να τους κεράσει μια κουταλιά απ' όσα δικαιούνται να ονειρεύονται σαν το κρυμμένο βάζο της μαμάς με το γλυκό τριαντάφυλλο.
Δέκα ιστορίες, δέκα ήρωες παιδιά, που ακολουθούν το δικό τους δύσκολο δρόμο, δυνατά μέσα στην αδυναμία τους, προσηλωμένα στα ρίγη των επιθυμιών τους, γαντζωμένα με τα άμαθα χέρια τους στον τοίχο που χτίζεται ερήμην τους, γιατί νιώθουν πως πίσω του ανασαίνει η άνοιξη.
Τη μήτρα τους αναζητούν, αυτή που τους δένει με τη ρίζα της ύπαρξής τους, αυτήν που πόνεσε για να τους ανοίξει δρόμο στη μαγεία της ζωής, μιας ζωής σε δέκα καρέ... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περιεχόμενα

Για το παιδί
Στέλλα
Ηλέκτρα
Στέλιος
Χαρά
Αλκέλο
Στάθης
Μυρτώ
Οδυσσέας
Πέτρος
Θέμης
Λεπτομέρειες
ISBN139789605641634
ΕκδότηςΟΣΕΛΟΤΟΣ
ΣειράΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάιος 2014
Αριθμός σελίδων90
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΤΣΕΓΚΕΝΕ ΕΙΡΗΝΗ
Κωδικός Πολιτείας8133-0224
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
PRUDHOMME SYLVAIN
€20.00 €10.00
(-50%)
Κερδίζετε €10.00
ΟΛΗ Η ΣΟΦΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ
HUI ANDREW
€17.49 €8.74
(-50%)
Κερδίζετε €8.75

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS