Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΛΕΙΣΟΥ: ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ

ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΛΥΚΕΙΟΥ

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ

ΛΕΙΣΟΥ Ν. ΓΕΩΡΓΙΑ
Κωδ. Πολιτείας: 8133-0490




Παρουσίαση

Ένας πολύτιμος σύμμαχος για τους υποψηφίους της θεωρητικής κατεύθυνσης που φιλοδοξεί να τους βοηθήσει στην όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία τους για τις πανελλαδικές εξετάσεις.
Το παρόν βιβλίο έχει ως στόχο την εξοικείωση των μαθητών με τα ποικίλα συντακτικά φαινόμενα της λατινικής γλώσσας. Στο 1ο μέρος αναλύονται με απλό και κατανοητό τρόπο όλα τα βασικά κεφάλαια του συντακτικού και επισημαίνονται όλες οι ιδιομορφίες και οι διαφορές με το συντακτικό της αρχαίας ελληνικής γλώσσας (λατινισμοί). Για τη διευκόλυνση των μαθητών τα παραδείγματα που χρησιμοποιούνται προέρχονται από τα 50 κείμενα του σχολικού βιβλίου.
Το 2ο μέρος περιέχει από κάθε κείμενο χωριστά, πλήθος και ποικιλία συντακτικών ασκήσεων έτσι ώστε να μπορέσουν οι μαθητές να ελέγξουν κατά πόσο έχουν εμπεδώσει τη θεωρία αλλά και να έχουν μια καλή ευκαιρία για εξάσκηση και επανάληψη ένα βήμα πριν τις εξετάσεις. Περιλαμβάνει επίσης πλήρη δικαιολόγηση όλων των δευτερευουσών προτάσεων καθώς και των κύριων ευθειών ερωτηματικών προτάσεων.
Στις απαντήσεις των συντακτικών ασκήσεων έχουν υπογραμμιστεί τα σημεία που πρέπει να προσέξει ιδιαιτέρως ο μαθητής, ενώ ανάμεσα σε μπάρες βρίσκονται οι απαντήσεις που έχουν αποτελέσει θέματα πανελλαδικών εξετάσεων.
Ελπίζω ότι το βιβλίο αυτό θα βοηθήσει πολύ τόσο τους μαθητές όσο και τους συναδέλφους μου. (Από την εισαγωγή της έκδοσης)

Περιεχόμενα

Περιέχει:
- αναλυτική θεωρία
- παραδείγματα μέσα από το σχολικό βιβλίο
- πλήθος συνακτικών ασκήσεων από όλα τα κείμενα
- πλήρη δικαιολόγηση όλων των δευτερευουσών προτάσεων
- πλήρη δικαιολόγηση όλων των ευθειών ερωτηματικών προτάσεων
Λεπτομέρειες
ISBN139789605645632
ΕκδότηςΟΣΕΛΟΤΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΝοέμβριος 2017
Αριθμός σελίδων220
Διαστάσεις23x16
Κωδικός Πολιτείας8133-0490
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Υπόγειο

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS