Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ

ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ

+
-
ΚΟΜΙΑΝΟΣ ΠΕΤΡΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 8133-0510
Τιμή Έκδοσης
€13.00
Τιμή Πολιτείας
€9.10
(-30%)
Κερδίζετε €3.90


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

"Περπάτησα μαζί με τον συγγραφέα στα χιονισμένα τοπία της Ηπείρου και της Μακεδονίας, άκουσα τον ορυμαγδό των βομβών και των όλμων, το τρομερό κροτάλισμα των πολυβόλων, έζησα το διάχυτο μίσος και την παραφροσύνη των ανθρώπων που μπλέχτηκαν σ' εκείνο τον τραγικό χορό του θανάτου. Κόπηκε η ανάσα μου από το φόβο, την πείνα, τα βασανιστήρια, αλλά και το πείσμα όσο και την χαλύβδινη θέληση εκείνου του παιδιού για επιβίωση, κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες...
Είδα με τα δικά του μάτια την ανθρώπινη αθλιότητα και το μεγαλείο, το μίσος και την αγάπη, τον παραλογισμό του πολέμου και το ακαταλόγιστο των εμπολέμων. Μερικοί από τους ήρωες αλλά και τα συμβάντα που έζησε, στέκουν πάνω από κάθε Λογοτεχνική φαντασίωση. Εικόνες που με συνεπήραν, αφηγήσεις που έκοψαν την ανάσα και άφησαν χαρακιά στα μάγουλά μου... Είναι εξομολόγηση καρδιάς που απευθύνεται σε όλο τον Κόσμο.
Είθε όσοι το διαβάσουν να λάβουν το ανάλογο μήνυμα και κυρίως οι νεότεροι να επωμισθούν την ευθύνη του "Ποτέ πόλεμος πια"". (Κώστας Καρακάσης - Συγγραφέας, από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139789605645861
ΕκδότηςΟΣΕΛΟΤΟΣ
ΣειράΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΦεβρουάριος 2018
Αριθμός σελίδων224
Διαστάσεις21x14
Κωδικός Πολιτείας8133-0510
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[15/05/2018] damalapar.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Μια βουτιά στην ιστορία της Ελλάδας μέσα από την προσωπική ιστορία του μικρού Πέτρου. Μία προσωπική ιστορία συγκλονιστική που σε κάνει να συγκινηθείς, να κλάψεις, να θυμώσεις, να νευριάσεις.... Ένα μικρό παιδί που γίνεται ενήλικος σε μία τρομερή ιστορική περίοδο. Και μέσα σε όλα αυτά και ο εμφύλιος πόλεμος, η "φαγωμάρα" μας. Τι κάναμε; Γιατί τα κάναμε;;;; Ένα βιβλίο που θυμίζει ότι η ιστορία κάνει κύκλους, ότι σημερινά γεγονότα έχουν τη βάση τους στο χτες. Ένα βιβλίο για να μάθεις, για να μην ξεχάσεις... "Ποτέ πια πόλεμος"
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΑΝΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
ΙΟΡΔΑΝΟΓΛΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ
€29.00 €14.50
(-50%)
Κερδίζετε €14.50
ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΜΑ
JAMES PETER
€9.90 €4.95
(-50%)
Κερδίζετε €4.95

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS