Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ (ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / ΣΕΙΡΑ)

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

LACKBERG CAMILLA
Κωδ. Πολιτείας: 2760-2249




Παρουσίαση

Ήρθε η ώρα ο επιθεωρητής Πάτρικ να εγκαταλείψει την ενεργό δράση. Παίρνει, λοιπόν, άδεια πατρότητας, ώστε η αγαπημένη του Ερίκα να αφοσιωθεί επιτέλους στη συγγραφή του καινούργιου της βιβλίου. Η κατάσταση δεν είναι ωστόσο ιδανική, καθώς η Ερίκα δυσκολεύεται να συγκεντρωθεί στη δουλειά της. Τα ημερολόγια της μητέρας της από τα χρόνια του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου που πρόσφατα ανακάλυψε την έχουν αναστατώσει. Παράλληλα ο Πάτρικ θα βρεθεί μπλεγμένος όταν στη Φιελμπάκα γίνεται ένας φόνος. Το θύμα είναι ένας συνταξιούχος καθηγητής ιστορίας, ειδικευμένος στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Η κατάσταση περιπλέκεται περισσότερο όταν μια γηραιά κυρία βρίσκεται επίσης νεκρή. Η λύση δεν μπορεί παρά να κρύβεται στο παρελθόν, καθώς και τα δύο θύματα ανήκαν στον φιλικό κύκλο της μητέρας της Ερίκα.
Για να έρθει στο φως η αλήθεια, ο Πάτρικ και η Ερίκα θα δουλέψουν μαζί και θα βυθιστούν σ' έναν λαβύρινθο οικογενειακών μυστικών και συγκαλυμένων ενοχών... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

«Οικογενειακή ζωή και αστυνομική έρευνα, παρόν και παρελθόν, επικίνδυνες καταστάσεις και κωμικά στοιχεία: ένας καταπληκτικός συνδυασμός, η τέλεια ισορροπία από τη σκανδιναβή βασίλισσα των μπεστ σέλλερ» (Hallandsposten)
«Μια σύγχρονη παραμυθού που ξέρει να ικανοποιεί τους αναγνώστες της με ένα χάπι εντ» (Hallands Nyheter)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTYSKUNGEN
ISBN139789605660017
ΕκδότηςΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ΣειράΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ
Χρονολογία ΈκδοσηςΦεβρουάριος 2013
Αριθμός σελίδων632
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΚΟΝΔΥΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
ΕπιμέλειαΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΩ, ΜΑΖΑΡΑΚΗ ΛΕΝΙΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΛΑΚΜΠΕΡΓΚ ΚΑΜΙΛΑ
Κωδικός Πολιτείας2760-2249
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Μενέλαος, geogatz, ελπιζω, korinnafrag

Κριτικές για το προϊόν

[30/03/2017] Victoria Karkanti.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Αριστούργημα. Το καλύτερο της Lackberg. Πλέκει τα τωρινά με τα παλιά γεγονότα. Συνδυασμός ιστορικού με αστυνομικού μυθιστορήματος
[28/12/2015] easystep.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Ειναι το τριτο βιβλιο της που διαβαζω.Περιμενα να νιωσω το ιδιο ενδιαφερον,ενθουσιασμό οπως στα δύο αλλα,μονο που διαψευστηκα παταγωδώς. Το βιβλιο εγινε ταινια,αλλα νομιζω οτι απο την αρχη η συγγραφεας το εγραψε με αυτην την ιδεα στο μυαλο της.Ειδικα στις πρωτες 150 σελ οι αλλαγες μεταξυ παρον κ παρελθόν γινονται ανα 2 σελ κ ο αναγνωστης προσπαθει να παρακολουθήσει τα γεγονοτα που συμβαινουν στις ζωες πολλων διαφορετικων ατομων τοτε κ τώρα (καθως κ των παιδιων τους).Αν δειξεις υπομονη τοτε ανταμοιβεσαι με το ομορφο μεστο γραψιμο της camilla που σε καμια περιπτωση ομως δεν ειναι ανταξιο αλλων προσπαθειων της.Κατι αλλο ακομα που αρχιζει κ κατανταει μονοτονο ειναι οτι κ σε αυτο το βιβλιο υπαρχει η μονιμη πλεον λεσβιακη σχεση.Ξερουμε τις προτιμησεις της πλεον.Ασ μην επαναλαμβανομαστε συνεχως.Τέλος το βιβλιο εχει πολλες σκηνες που σοκάρουν με την ωμη κ περιττή βια που πιο πολυ ταιριαζουν πραγματι σε ταινια.Ελπιζω το επομενο βιβλιο της που θα διαβασω να ειναι ανταξιο των υποκειμενικων μου προσδοκιων.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΑΔΥΤΟ
FAULKNER WILLIAM (NOBEL 1949)
€17.49 €8.74
(-50%)
Κερδίζετε €8.75
Διαλογισμός
ANDERTON BILL
€9.00 €4.50
(-50%)
Κερδίζετε €4.50

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS