Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ

OHLSSON KRISTINA
Κωδ. Πολιτείας: 2760-2285




Παρουσίαση

Ένα λάθος αλλάζει τα πάντα...
Στα μέσα ενός βροχερού σουηδικού καλοκαιριού, κάποιος αρπάζει ένα κοριτσάκι από ένα τρένο γεμάτο επιβάτες. Αν και υπήρχαν εκατοντάδες δυνητικοί μάρτυρες, κανείς δεν πρόσεξε την απαγωγή. Η σοκαρισμένη μητέρα του είχε μείνει πίσω στον προηγούμενο σταθμό εξαιτίας μιας σειράς γεγονότων που φαίνονται συμπτωματικά. Το προσωπικό του τρένου ειδοποιήθηκε και πρόσεχε το κοιμισμένο παιδί. Όμως όταν το τρένο μπήκε στον Κεντρικό Σταθμό της Στοκχόλμης, το κορίτσι είχε εξαφανιστεί. Ο αστυνόμος Άλεξ Ρεστ και η ειδική ομάδα του, με τη βοήθεια της αναλύτριας Φριεντρίκα Μπέργιμαν, αναλαμβάνουν την υπόθεση. Αρχικά φαίνεται να είναι μια κλασική σύγκρουση μεταξύ χωρισμένων γονιών για την κηδεμονία της κόρης τους γρήγορα όμως μετατρέπεται στον χειρότερο εφιάλτη της ερευνητικής ομάδας - την καταδίωξη ενός ιδιοφυούς και ανελέητου δολοφόνου. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Πρόζα, πλοκή και χαρακτήρες αριστοτεχνικά φτιαγμένοι... Οι αναγνώστες θα ανυπομονούν για την επόμενη περιπέτεια της συναρπαστικής ηρωίδας Φριεντρίκα Μπέργιμαν". (PUBLISHERS WEEKLY)
"Μια από τις καλύτερες νέες σκανδιναβές συγγραφείς. Εξαιρετική πλοκή, υποβλητική και καλοδουλεμένη". (LOS ANGELES TIMES)
"Διαθέτει την αρετή της καλής αστυνομικής λογοτεχνίας: λειτουργεί σαν καθρέφτης που αντικατοπτρίζει τα βάθη της ψυχής μας και του χαρακτήρα μας". (BOOK HIM DANNO)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςASKUNGAR
ISBN139789605660048
ΕκδότηςΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ΣειράΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ
Χρονολογία ΈκδοσηςΑπρίλιος 2013
Αριθμός σελίδων440
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΜΠΑΡΟΥΞΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΕπιμέλειαΜΠΡΑΒΟΥ ΒΑΛΙΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΟΛΣΟΝ ΚΡΙΣΤΙΝΑ
Κωδικός Πολιτείας2760-2285
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Poisondream

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

Alka

Κριτικές για το προϊόν

[23/03/2024] ΔήμητραΜηκα.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Μου άρεσε πάρα πολύ, ένα πολύ καλό αστυνομικό. Δεν το βαρέθηκα καθόλου.
Η πλοκή του σφιχτοδεμένη και όλοι οι χαρακτήρες του άριστα δοσμένοι από την συγγραφέα.
[25/12/2017] tintin.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Το βιβλίο αυτό μου άρεσε αρκετά.Υπήρχε αρκετή αγωνία ώστε να θέλεις να διαβάζεις μέχρι να τελειώσει το βιβλίο.Επιπλέον, ήταν καλογραμμένο, δεν υπήρχαν δηλαδή κενά, που να σε κάνουν να αμφισβητήσεις ή να μην καταλάβεις κάποιο σημείο.Νομίζω πως άξιζε το χρόνο του.
[12/08/2015] easystep.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
ΥΠΕΡ Μεστο γραψιμο.Δεν αφηνει τον αναγνωστη να βαρεθει.Διαβαζεται γρηγορα αλλα προπαντός ευχαριστα.Πλοκη πού εξελίσσεται γοργα αν κ σε μερικα σημεία προβλεψιμα.Δεν προβληματίζει πουθενα κ ουτε πεφτει στην παγιδα των ασκοπων περιγραφων κ αναλυσεων.Μοιαζει λιγο με το στυλ του Nesbo. ΚΑΤΑ Φαίνεται οτι προκειται για το πρωτο της βιβλιο.Σεορισμενα σημεια μοιαζει υπερβολικα απλο.Νιωθεις οτι σε οδηγει απο το χερι λες κ φοβαται μη χαθεις κ βαρεθεις να συνεχισεις την αναγνωση.Οσο για το τελος αυτο ερχεται αποτομα κ συνοπτικα.Οχι οτι δεν εντυπωσιαζει,απλα λες κ γραφτηκε βεβιασμενα γιατι δεν υπηρχε αλλος χρονος για να ολοκληρωθει ομαλα το βιβλιο. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ ειναι ενα αξιολογο βιβλιο που διαβαζεται χωρις να προβληματιζει απλα μη περιμενετε κανενα αριστουργημα ή κατι που θα σας βαλει να σκεφτειτε ή να προβληματιστειτε.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΟΝΟΛΟΓΟΙ
BENNETT ALAN
€5.33 €2.66
(-50%)
Κερδίζετε €2.67
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
€9.90 €2.97
(-70%)
Κερδίζετε €6.93

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS